sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Pitkästä aikaa...

Vähän on jäänyt sekä blogin pitäminen että laihduttaminen unohduksiin. Kokonaisessa kuukaudessa on pudonnut tasan yksi kilo, sekin oikeastaan vahingossa, kun en ole pystynyt aloittamaan laihdutusta suunnitellusti. Liian kuuma, pakko saada jäätelöä ja limua... Nyt kun viilenee, niin ehkä pystyn luopumaan kummastakin. Ajattelin, että väliaikatavoitteen väliaikatavoitteena voisi olla päästä alle 90 kilon jouluksi. Toivottavasti ei ole liian kunnianhimoista, se olisi viisi kiloa kuukaudessa...

Musta on ihan käsittämätöntä, kun usein katselen kaikenmaailman laihdutus-tositvohjelmia, niin niillä ihmisillä aina aluksi paino putoaa ihan käsittämättömän paljon! Yhdessäkin ohjelmassa oli suunnilleen minun mitoissa oleva nainen, joka pudotti 27 kiloa ensimmäisen 12 viikon aikana! Mulla aina parin ekan viikon aikana ei tapahdu yhtään mitään, vaikka alkuinnostus takaa sen, etten lipsu (sitten kun näen, ettei kova yritys auttanut mitään, alan lipsua... :( ) ja senkin jälkeen puoli kiloa viikossa on todella työn ja tuskan takana. Laitetaankohan se alkupaino liian suureksi, että saadaan parempaa viihdettä?  

Olen myös ajatellut, että pitäisi yrittää kokeilla jonkinlaista mukailtua Atkinsia, koska tiedän, etten syö tarpeeksi proteiineja. Olen kasvissyöjä ja proteiininlähteeni on yksinomaan rahka. Syön kuitenkin valitettavan paljon riisiä, pastaa ja perunaa sekä ruisleipää, joten jos kokeilisin niistä luopua ja syödä vieläkin enemmän rahkaa.

Mutta seuraavaan kertaan...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti