torstai 30. syyskuuta 2010

Osa-aikanutrausta...

Taas kohta viikko lopussa. Olen nyt ollut alkuviikon osanutrilla, niin että olen syönyt kolme pirtelöä ja kaksi kertaa jotain muuta. Huomenna, kun on ensimmäinen lokakuuta, olisi tarkoitus siirtyä kokonaan taas nutrille ja yrittää olla sortumatta tällä kertaa. Toiveena olisi nutrata koko kuukausi, mutta ensimmäinen yritys ei lupaa hyvää sille toiveelle. Mutta ehkä kuitenkin, aion ainakin yrittää. En ole käynyt vaa'alla, koska tuntuu, että tuloksia ei ole syntynyt, enkä halua nähdä paljonko painan. Mietin jopa sitä, etten kävisi vaa'alla ennen kuin marraskuun alussa, mutta jos yhtään itseäni tunnen, niin suunnilleen viikon päästä käyn sen normaalin useamman kerran päivässä. Toisaalta olisi varmaan ihan hyvä, jos sitten (toivottavasti) näkisi kunnon pudotuksen, eikä jokainen heilahtelu masentaisi. Mulla paino vaihtelee monta kiloa samana päivänä, johtuen varmaan siitä, että mulla on tapana juoda paljon vettä ja vaikka tiedän, että se iltapaino on vain nestettä, niin silti se masentaa. 

TJ:n blogista nappasin idean tehdä virtuaalimallin itsestäni nykyisessä painossa ja tavoitepainossa. Ensimmäinen kuva on suunnilleen nykytilanne, toinen tämän hetkinen tavoite 75 kiloa ja viimeinen unelmatilanne eli 56 kiloa, jota en tosin edes kuvittele koskaan saavuttavani. Silti musta tuntuu, ettei nuo kuvat ole kovin realistisia, ensinnäkin ne on minusta ihan liian laihoja painoon nähden ja toiseksi 75 kilon ja 56 kilon välillä on liian pieni ero. Mutta jotenkin kannustavia kuitenkin... :) 

 

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä nutraukseen :). On nuo virtuaalimallit vaan aika metkoja, ja sikseen, aika kannustaviakin, kuten sinulla tuo tavoitepainokuva!

    VastaaPoista
  2. Tuo tavoitepainokuva on kieltämättä todella kannustava, mutta painoin pitkään 75 kiloa ja olin mielestäni paljon isompi, kuin mitä tuo kuva antaa ymmärtää. Mutta verrattuna tuohon nykyiseen se tuntuu todella pieneltä...

    VastaaPoista
  3. hei missä tommosen virtuaalikuvan voi tehdä? tsemppiä projektiin :)

    VastaaPoista