lauantai 25. syyskuuta 2010

Pikapäivitys

Edelleen olen sitkeästi nutrilla, vaikka tänään on ollut taas ihan älytön nälkä! Johtuu ehkä siitä, että nukuin niin pitkään, että join ensimmäisen pirtelön vasta puoli yhdeltä; pitäisi huomenna jaksaa herätä juomaan se normaaliin aikaan. Aamulla vaaka näytti edelleen 113,5 , mikä oli melkoinen pettymys, mutta ei tällä kertaa saanut minua syöksymään siwan karkkihyllyn suuntaan. Ehkä minussa ei ole enempää nestettä pudotettavaksi ja kaikki mikä tästä eteenpäin lähtee on läskiä. Ainakin toivottavasti... Käyn uudelleen vaa'alla maanantaiaamuna, ehkä silloin näkyisi jo vähän pienempi luku. :) 

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että sen verta itsesi kurissa sait pidettyy ettet marssinut karkkihyllylle, vaikka joka viikko pitäisi pitää pieni herkuttelupäivä!

    VastaaPoista
  2. Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta, yleensä vaa'alla koettu pettymys saa minut luovuttamaan. Mä en varmaan koskaan uskalla alkaa pitämään karkkipäivää, koska en pysty lopettamaan; se ei jää vain päiväksi, vaan venyy pahimmillaan viikoiksi. Ja nutreilla ei voi syödä mitään muuta, kun se lopettaa ketoosin ja seuraava päivä on sitten taas tuskaa. Mutta ehkä joskus, niin minä ainakin sitkeästi itselleni väitän. :)

    VastaaPoista
  3. Heipsan, löysin blogisi juuri ja päätin ilmottautua lukijaksi :) samoissa asioissa nääs painitaan!

    VastaaPoista