maanantai 18. lokakuuta 2010

Taas maanantai

Selviydyin koko viikonlopusta syömättä, kerrankin! Tosin oli aika huono olo koko viikonlopun, pieninkin aktiivisuus aiheutti pyörrytystä ja oli pakko levätä. Voi tosin johtua nukkumisestakin, mulla on aina pää ihan sekaisin, kun nukun liikaa. Nuo nutripirtelöt on alkaneet maistumaan ihan kamalan suolaisilta, en oikein tiedä miksi. Harmi, että on vain yksi maku, jota pystyn syömään, nyt todella tulisi vaihtelu tarpeeseen. Jotenkin on taas tullut vähän positiivisempi fiilis laihdutuksen suhteen, ehkä sittenkin pystyn jotenkin edes hiukan vähentämään painoa, vaikka en tavoitteeseeni koskaan pääsisikään. Jos pystyisin pysymään edes alla sadan kilon, niin sekin olisi jo suuri juttu. Jos nyt joskus sinne pääsen. Kaksi viikkoa punnitukseen, toivottavasti on silloin edes hiukan paino pudonnut. 

3 kommenttia:

 1. Nutritus on eräänlaista paastoamista, joten kannattaa tutustua paastokirjallisuuteen/tai nettiin, jos tuntuu että elimistön reaktiot esim. pelottavat. Itse ainakin sain apua niistä. Joskus tuntui että ei vaan pysty ja joskus meni kuin vettä vaan ja olin ihan puhkuna hommassa mukana.

  Ne sanovatkin, että yhden lajin syöminen eli vaikka riisiä koko viikko niin siitä on helppompi muuttaa ruokailutottumuksiaan siihen suuntaan mihin haluaa. Esimerkiksi joillekin kun ne kasvisten lisääminen tai jonkin pois jättäminen onnistuu näin helpommin. Luin jostain näin, en vain muista mistä.

  Oletko koskaan tehnyt kyssäkaalista ruokaa, pitäis koittaa...mutta olisiko jakaa kokemuksia siitä? :)

  Mulle kävi valmis tomaattikeitoille samalla tavalla...alkoivat maustua liian suolaisilta. Söin niitä aika paljon ihan alussa. Itse koitin maustaa keittoa eri tavalla, mutta kaakaolle en osaa muuta kuin että ehkä joku sokeri tai kasvismaito (kevyt/makeutettu jos haluaa kaloreita välttää).

  VastaaPoista
 2. Absurde: Tuo onkin hyvä idea, että ottaisi selville, mitkä tuntemukset on normaaleja ja mistä pitäisi oikeasti huolestua.
  En ole tainnut koskaan edes maistaa kyssäkaalia. Kerro sitten miltä maistui, kun olet kokeillut.
  Minä tykkään todella paljon suolan mausta, eikä mun mielestä koskaan missään ole ainakaan liikaa suolaa, joten siksikin olin yllättynyt, kun nämä alkoi maistumaan liian suolaisilta. Tomaattikeitto kieltämättä on aika suolaista, se on mullakin sellainen, etten lisää suolaa. Mutta itse voi tehdä ihan ilmankin suolaa, jos haluaa.

  Kiitos TJ! :)

  VastaaPoista