sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Hyvää vappua!

Perjantaina vaaka näytti 119 eli en kauheasti ole saanut mitään aikaan... :/ Minulle on iskenyt ihan kauhea pastanhimo ja olen syönyt sitä monena päivänä peräkkäin, ihan liikaa. En taida koskaan päästä eroon hiilareista. Olen jotenkin sellaisessa tilassa, etten voi edes uskoa, että kerran olin dieetillä kokonaisen vuoden! Miksi se onnistui silloin ja miksi en onnistu siinä enää?! Minä vain tarvitsisin jotain korvaavaa tekemistä ruoan tilalle... Mitä te muut ihmiset teette, kun olette yksin kotona ja teillä on tylsää??? Varsinkin kaupungissa minun on vaikea keksiä tekemistä. Kotona maalla käydessäni viihdyn paljon paremmin, koska siellä on aina työtä tehtävänä tai voi mennä ulos ilman että tapaa muita ihmisiä tai voi käydä saunassa. Vaikka olen asunut kaupungissa jo yli kymmenen vuotta, en ole koskaan oikein sopeutunut. 

Kävin perjantaina kirjastossa ja aina kun sattumanvaraisesti menin johonkin hyllyväliin, ensimmäisenä silmiini osui kirja, jonka olen jo lukenut! Olen aina rakastanut lukemista, mutta jo pidempään minulla on ollut tunne, että olen lukenut kaikki maailman hyvät kirjat! En löydä enää mitään luettavaa! En voi elää ilman lukemista, joten pitänee alkaa lukea hyviä kirjoja uudelleen...

Katselin netistä jakson sarjasta 'I used to be fat' ja siinä minua vähemmän painava tyttö laihdutti 111 päivässä melkein 40 kiloa ihan liikunnalla ja ruokavaliolla. Harmi vain, että sarjassa ei yhtään tarkemmin näytetty miten paljon ja minkälaista liikuntaa hän harrasti ja minkälainen ruokavalio hänellä oli, mutta se antoi hiukan toivoa siinä mielessä, että ajattelin, että voisin kesän aikana saada aikaan ihan kunnon muutoksen, jos tosiaan yrittäisin. Jos vain pystyisin yrittämään... Tänään jo ajattelin kuntopyörän hakemista varastosta ja kesällä voisin käydä viikonloppuisin kotona uimassa. Lisäksi voisin kävellä joka päivä. Se aiemmin keväällä hyvin alkanut lenkkeily on valitettavasti jäänyt, mutta jos saisin sen aloitettua uudelleen. Kaikissa läskiohjelmissa aina laitetaan tavoitteeksi 10 000 askelta päivässä, joten ajattelin hankkia askelmittarin ja liikkua vaikka 5000 askelta päivässä ja lisäksi polkea kuntopyörällä vaikka 300 kalorin edestä joka päivä. Tosin olen suunnitellut vastaavaa niin miljoona kertaa ennenkin, mutta kun näin, miten uskomattoman muutoksen se telkan tyttö sai aikaan 111 päivässä, ajattelin, että 111 päivää on kuitenkin lyhyt aika. Voisin vaikka kokeilla minkälaisen muutoksen saan aikaan sadassa päivässä. 

Ulkona alkaa jo olla aika vihreää ja kevään pahin vaihe alkaa olli ohitse. Vielä on pari kuukautta ennen kuin illat alkaa taas pimenemään ja alan voida paremmin, mutta alkukevät on minulle aina se pahin aika, varsinkin tänä vuonna olen ollut niin ahdistunut, etten muista koskaan viettäneeni näin kamalaa kevättä. Ihan minun kiusakseni ei ole edes satanut; rakastan sadetta ja tänä keväänä ei sitäkään ole liiemmälti ollut. Mutta viime päivinä olen tuntenut oloni hiukan vähemmän ahdistuneeksi, joten jospa tämä tästä vielä paremmaksi muuttuisi.  :)

( Edit: Huomasin muuten, kun muokkasin blogin ulkoasua, että joissain vanhemmissa postauksissani oli kommentteja, joihin en ollut vastannut. Tykkään kovasti saada kommentteja ja keskustella lukijoiden kanssa, mutta en useinkaan katso noita vanhempien kirjoitusten kommentteja, joten pahoittelut, että on jäänyt joillekin vastaamatta. :( )

(Edit 2: Niin siis tykkään keskustella lukijoiden kanssa, en lukijoiden kanasta, niin kuin olin alunperin kirjoittanut! :D)

(Tai voin minä kanastakin keskustella, jos jollakin kana on, minullakin oli lapsena lemmikkikana. :) )

2 kommenttia:

  1. Istun koneella vesitörpön ja -pullon kanssa (juu olen liian laiska hakemaan lisää, vaikka vessankin pitäis mennä..)Ja jos kana olisi, niin varmaan jäis nekin munat keräämättä!
    Kiva ja valoisampi tää uus pohja :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on välillä myös niin saamattomia päiviä, etten saa mitään aikaan... Liekö yhteydessä ylipainoon... :)
    Halusin vaihtaa johonkin keväisempään. :)

    VastaaPoista