maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kokonainen vuosi kulunut!

Blogillani on tänään yksivuotissynttärit! Painan melkein viisi kiloa enemmän kuin bloggaamisen aloittaessani, joten luulen, että olisi syytä vaihtaa ainakin blogin nimeä! :D Laihdutukseen tämä ei tosiaan ole oikein auttanut, mutta muuten bloggaaminen on osoittautunut mukavammaksi kuin kuvittelinkaan. Minusta on ollut mukavaa kirjoittaa ja on myös ollut mukavaa kerrankin ”sanoa” kaikki mitä mieleen tulee, ilman sensuuria, mitä en koskaan tee oikeassa elämässä. Ja erityisen mukavaa on saada kommentteja ja jutella ihmisten kanssa, varsinkin yksinäiselle ihmiselle se on suuri juttu. Minusta on ollut myös ihanaa kirjoittaa. Olen aina rakastanut kirjoittamista, joskin lukioaikainen äidinkielenopettajani varmaan kirkuisi kauhusta nähtyään, mitä suomenkielentaidolleni on tapahtunut vuosien kuluessa. Olen niin tottunut käyttämään englantia, että suomenkielenikin vilisee anglismeja ja varsinkin yhdyssanat on vähän hakusessa. Harkitsin bloggaamistakin aluksi englanniksi, koska mielestäni englanti on jotenkin ilmaisuvoimaisempaa ja huomattavasti kauniimpi kieli kuin suomi ja nautin kirjoittamisesta enemmän englanniksi, mutta on ollut hyvä kirjoittaa suomeksi ja huomioida, etten osaa käyttää suomea enää yhtä sujuvasti kuin ennen. Ehkä se tästä vielä alkaa parantua, kun sitä käyttää. 

Olen todella väsynyt tähän yrittämiseen, enkä jaksa nyt edes miettiä ruokaa, joten ajattelin käydä ostamassa pari Nuttrilett -pakettia ja nutrata muutaman päivän. Ensinnäkin siksi, että olen korviani myöten täynnä ruoan ja syömisen ajattelemista ja myös siksi, että haluan nähdä lähteekö paino putoamaan edes nutreilla. Viime postaukseni kommenteissa joku kysyi, onko mahdollista, että syön huomaamattani. Varmaksi tiedän sen, etten syö mitään herkkuja, koska minulla ei ole mitään herkkuja asunnossani. Mutta syönkö huomaamattani oikeaa ruokaa enemmän kuin luulen… Minusta tuntuu, että en, mutta tosiasia on, että tällä ruokavaliolla minun pitäisi laihtua! En vain tiedä, että mitä muka voisin syödä, kun ei täällä ole ylimääräistä ruokaa kuin ketchuppia ja pähkinöitä. Täytynee kysyä kämppikseltä, onko häneltä kadonnut jauhoja tai sokeria, jotka näkyvät olevan ainoa ruoka, mitä hänellä on kaapissaan.  :) Seuraava askel on kai luopua limsasta ja mehujäistä ja katsoa, auttaako se. Limsa on tosin sokeritonta, enkä mehujäitäkään syö kuin muutaman viikossa, mutta en keksi muutakaan. Mutta aloitan nutraamisen aamulla ja jatkan sen aikaa kun hyvältä tuntuu ja paino toivottavasti putoaa.

Viime postaukseeni sain kommentteja yksinäisyydestäni. Ajattelin, että voisin paremmalla ajalla kirjoittaa enemmän aiheesta, joka on minun elämässäni niin keskeinen. Mutta se saa odottaa ensi kertaan, koska nyt en ehdi kirjoittaa enempää. Halusin vain huomioida blogini kokonaisen vuoden kestäneen olemassaolon. :)

Ai niin; monessa blogissa on viime aikoina ollut tapana kysyä lukijoilta, josko he haluaisivat lukea tekstin jostain tietysti aiheesta tai kysyä jotain. Halusin vain sanoa, että jos joku haluaa kysyä jotain, niin saa kysyä, vastaan näin anonyymisti mihin vain, paitsi tietenkään en riskeeraa oikean henkilöllisyyteni paljastumista. Mutta muuten, jos jokin asia kiinnostaa tai jos olet utelias jonkin minuun liittyvän asian suhteen, niin saa kysyä. :)

Ensi kertaan…


5 kommenttia:

 1. Onnea blogisi synttäreille. :-D Me ollaankin näemmä aloitettu bloggaaminen aika samoihin aikoihin. :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea! (Mullakin on merkkipäivä, mutten halua sitä enempää mainostaa, kun paljastuminen pelottaa!)
  Eiköhän se ravintoterppa osaa lisäneuvoja antaa. Musta ainakin olisi kiva käydä sellaisella, joten muista ottaa siitä kaikki irti!! Ja kertoa täällä!

  VastaaPoista
 3. täällä kans nutraillaan kolmatta päivää.. :)

  onnea blogin vuosipäivän johdosta.

  VastaaPoista
 4. Jaunde: Kiitos! (Ja onnea myös oman merkkipäiväsi johdosta!)
  Joo, kerron sitten miten meni ravintoterapeutilla.

  Celin@: Kiitti! Minulla alkaa toinen nutripäivä, pitkästä aikaa. Tsemnppiä sinnekin!

  VastaaPoista