torstai 22. syyskuuta 2011

Heippa jälleen!

Olen taas sairaana. Kurkku on todella kipeä, kuumettakin on varmaan aika paljon. En koskaan mittaa kuumetta, mutta edellisyönä yritin keskustella oman jalkani kanssa, joten oletan, että sitä ainakin jonkinverran enemmän on. :D Tosin sitä ennen luulin olevani merirosvo, se oli aika mielenkiintoista. :) Olen niin kyllästynyt vain makaamaan sängyssä ja lukemaan, mutta en kuitenkaan jaksa mitään tehdäkään. En tiedä onko tässä jokin yhteys, mutta ennen Ainoaa Onnistunutta Laihdutusyritystä, en ollut kipeä kuin joskus hyvin harvoin. Sen jälkeen taas olen ollut kipeä ainakin kerran vuodessa, tänä vuonna jo toisen kerran. Ehkä terveellinen ruoka ei sovellu minulle, ehkä tämä on merkki siitä, että minun kuuluukin syödä herkkuja... :) 

Lauantaina vaaka näytti 115,3 kg, ei siis mitään edistystä. Nyt olen elänyt kuumalla mehulla ja jäätelöllä, joten en uskalla edes ajatella, mitä vaaka huomenna näyttää. Ehkä olen pelkuri, enkä edes kokeile. Muuten olen pysynyt herkuista erossa, mutta jäätelö... Ensinnäkin olen kehittänyt ihan mielettömän jäätelönhimon ja kun se vielä lievittää kurkkukipuakin... Pakastimessa on vielä yksi täysi paketti, sen jälkeen yritän olla ilman jouluun saakka. 

Sain vihdoin tietää leikkausajan, se on maaliskuussa. Nyt minulla on aika rauhallinen olo sen suhteen, ei suurempaa paniikkia. Se tuntuu oikealta ratkaisulta. Se saa minut tuntemaan oloni hirveän toiveikkaaksi, ajattelen jo, että ensi vuonna tähän aikaan voin ostaa uusia pienempiä vaatteita, että vihdoin minulla on oikeaa, realistista toivoa laihtumisen suhteen. Se tuntuu uskomattoman hyvältä, joten riski siitä, että kuolen tai jokin menee todella vikaan, on kai ottamisen arvoinen. Tai enhän minä sitä tiedä, jos kuolen, mutta vanhemmilleni se olisi kauheaa. Mutta ehkä se menee ihan hyvin, olen nuori ja terve ja nukutuksen ei pitäisi olla ongelma, joten en ole varsinaisesti riskiryhmässä. Ja aion tehdä sen joka tapauksessa. Nyt pitäisi kuitenkin onnistua laihtumaan ennen leikkausta, koska jokainen pudotettu kilo vähentää riskejä ja helpottaa leikkausta. 

Nyt on pakko mennä takaisin lepäämään... Ulkona on ihanan syksyistä ja minä olen jumissa sängyn pohjalla. :/ Mutta eiköhän tämä taas tästä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti