lauantai 25. helmikuuta 2012

Hei taas!

Netti on ollut katkolla, joten en ole voinut käydä kertomassa kuulumisia tai vastata kommentteihin. Mutta jospa nyt toimisi. Kävin sairaalassa keskiviikkona ja torstaina sain tiedon, että leikkausta ei siirretä, kunhan pysyn lopunkin aikaa ENEllä. Olen todella helpottunut ja iloinen. Ehkä oli hyvä, että luulin jo, etten pääsekään leikkaukseen, koska nyt ainakin tiedän varmasti haluavani sinne. Pelko kuolemastakin on vähentynyt, nyt tuntuu, että ehkä minä sittenkin selviän hengissä. 

Hoitaja tai lääkäri ei kumpikaan osannut sanoa, miksi paino ei laske yhtään, kilpirauhasen vajaatoiminnasta he eivät uskoneet olevan kysymys. Minulla on joka tapauksessa parin viikon päästä aika verikokeisiin, joten siellä sitten otetaan kilpirauhasarvotkin. Paino ei kuitenkaan edelleenkään laske, mutta ei auta kuin jatkaa ENEllä ja toivoa, että se vihdoin alkaisi laskemaan. Kuulemma muutaman kilon pudotus jo riittäisi. Ja pakkohan painon on jossain vaiheessa laskea, kun kuitenkin syön vain vähän yli 500 kilokaloria päivässä. Sitä odotellessa...

Nyt pitää lähteä saunomaan; hyvää viikonloppua kaikille lukijoille! :)

11 kommenttia:

 1. Ihania uutisia, onneksi olkoon! Halaus sinulle ja hyvää viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olen kyllä todella iloinen ja helpottunut. Ehkä minä vihdoin ihan oikeasti laihdun!

   Halaus sinnekin! :)

   Poista
 2. Hyvä hyvä! Ja älä suotta huolehdi. Tuossa leikkauksessa ei kajota tärkeisiin elimiin, kuten sydämeen tai aivoihin, joten kuolemanpelko on turhaa. Se voitaisiin tehdä vaikka paikallispuudutuksessa, mutta nukutuksessa ihminen on liikkumaton, joten sitä suositaan. Ja nyt alat joka päivä katsomaan jotain iloista ja hyvää ympärilläsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä näihinkin leikkauksiin on kuoltu, mutta koska olen nuori ja terve, todennäköisyys on aika pieni.

   Yritän keskittyä positiiviseen. :)

   Poista
 3. Kiva kuulla:) Pidän peukkuja:)
  -Annis

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Wohoo! Onneksi olkoon! No siis lähde siitä, että joka tapauksessa sen painon on PAKKO laskea noilla kaloreilla. Ja hyvä, että testataan varmuuden vuoksi se kilpparikin ni on sitten sekin poistettu laskuista. Onnea leikkaukseen ja uuteen elämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos! Olen kyllä todella iloinen. :) Jos ei nyt seuraavalla viikollakaan tapahdu mitään, niin en kyllä ymmärrä... Luulisi tosiaan, että ihan pakko painon on alkaa laskea.

   Poista