lauantai 18. helmikuuta 2012

Pikainen väliaikatiedotus

Olen nyt ollut ENE-dieetillä kymmenen päivää (sunnuntain lipsumista lukuunottamatta) ja paino on pudonnut tasan nolla grammaa! En ymmärrä miksi... Tämä on ensimmäinen kerta, kun käytän naturdietin tuotteita ja mietin voisiko siinä olla ongelma... Nutrileteilla paino on kyllä pudonnut. Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ellen jotenkin maagisesti laihdu neljää kiloa neljässä päivässä, leikkaus siirtyy. Ja niin ei todennäköisesti käy, joten... Nyt harmittaa ihan tosissaan, eikä tämä edes tällä kertaa ole oma vikani! En tiedä mihin asti leikkaus siirretään, minun tuurillani kuitenkin se menee pitkälle eteenpäin ja sotkee taas kaiken. Mutta en voi tehdä mitään muutakaan, jos en ENE:llä laihdu riittävästi, mitään sen parempaakaan keinoa ei ole. Ihan lievästi sanoen v******a! 

4 kommenttia:

 1. Sun täytyy nyt sit vaatia lääkäriltä ehdottomasti lähete kilpirauhaskokeisiin. On täysin mahdollista, että sulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen vuoksi aineenvaihdunta on paljon hitaampaa ku normeille. Se vaan pitää korjata lääkkeillä ja sit paino lähtee alas.

  Vaihda Nuttriletteihin jos tuntuu, et niillä lähti paremmin!

  VastaaPoista
 2. Tuota en tullutkaan ajatelleeksi... Pitää tosiaan pyytää. Tosin aiemmin ne on olleet ihan ok, mutta ehkä ei enää.

  Pakko ainakin kokeilla nutreja taas, mutta ehdin jo ostaa monta pakettia noita Naturdietin vastaavia, koska ne olivat tarjouksessa vuoden alussa. :/

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Hyvä pointti muuten tuo Sammakkotytön mainitsema kilpirauhasen vajaatoiminta. Sehän myös voi altistaa masennukselle ja ahdistukselle sekä lukuisille muille oireille. Kokeisiin siis vain. :)

  Tallis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Totta. Aiemmin arvot on olleet ihan normaalit, mutta viime testistä on kai pari vuotta. Tai ainakin vuosi, mikäli ne testattiin silloin, kun hakeuduin leikkaukseen. Täytyy pyytää lähete. :)

   Poista