maanantai 19. maaliskuuta 2012

365:n päivän haaste, päivät 21 - 30

Day 21: Miltä lempi T-paitasi näyttää?

Se on pinkki perus t-paita, johon olen itse silittänyt jostain netistä tulostetun Helinä Keijun kuvan. Vallan söpö on; käytän sitä yöpaitana. :)

Day 22: Miten määrittelet älykkyyden?

Älykkyys on siitä kiinnostava puheenaihe, että ihmiset määrittelevät sen mitä kummallisimmilla tavoilla ja jotenkin jokainen määrittelijä onnistuu määrittelemään sen niin, että itse kuuluu niihin älykkäisiin. :D Olen itse asiassa ajatellut tätä asiaa paljon ja tullut siihen tulokseen, että älykkyys on kykyä käsitellä tietoa. Kuka tahansa voi lukea kirjan tai seurata uutisia tai politiikkaa tai opiskella, mutta oppiiko vain ulkoa, vai ymmärtääkö todella lukemansa/kuulemansa ja pystyykö luomaan jotain uutta saamastaan tiedosta, on minusta oleellista. Minusta esimerkiksi mensan loogisen älykkyyden testi on kuitenkin aivan liian kapea mittari, vaikka olenkin jo vuosia miettinyt, että pitäisi käydä kokeilemassa, miten tyhmänä ne minua pitävät. :) Minun elämässäni ehkä sosiaalisen älykkyyden merkitys korostuu, koska minulla ei ole sitä. :(  Älykkyys on varmaankin suurin juttu, mitä muissa arvostan ja mitä muilta ihmisiltä kadehdin.

Day 23: Elämäsi onnellisin kuukausi/vuosi ja miksi se oli onnellisin?

Syyskuu 1997. Elämä oli hienoa silloin. Olin lukion toisella ja koulu ei liikaa häirinnyt vapaa-aikaani, tulevaisuus oli avoinna, en tiennyt vielä, miten totaalisesti tulisin epäonnistumaan, minulla oli ystäviä, olin hirveän ihastunut, ihastukseni kohde oli minua kohtaan mukava, äitini oli lakannut juomasta, syksy oli sinä vuonna uskomattoman kaunis ja kaikki oli hyvin.

Day 24: Kymmenen suosikki ihmistä juuri nyt ja miksi he ovat suosikkejasi?

Kun ei ole ystäviä, eikä edes kavereita, on mahdotonta vastata tällaiseen.

Day 25: Minkä elokuvan katsoit viimeksi?

Taisi olla Cider House Rules. Oli hyvä, suosittelen. Muutenkin tykkään Lasse Halströmin elokuvista.

Day 26: 5 asiaa, joita odotat innolla?

Laihtuminen ja siihen liittyvät asiat; ettei tarvitsisi enää hävetä, että saisi ostaa kauniita vaatteita, että elämä ei pyörisi ruoan ympärillä…

Day 27: Ihminen, jonka toivoisit asuvan lähempänä ja miksi?

Ehkä vanhempani, elämä olisi helpompaa.

Day 28: Jotakin, mikä tekee sinut todella vihaiseksi?

Eläinrääkkäys. Pedofiilit. Varsinkin nuo kaksi saa minut niin vihaiseksi, ettei ole tottakaan!

Day 29: Treffit, joille haluaisit jonkun vievän sinut.

En osaa vastata tähän, kun en tiedä näistä asioista mitään.

Day 30: Viisi suosikki tytön nimeä ja viisi suosikki pojan nimeä?

Ilmeisesti suosikkinimiä lapselle? No, en aio hankkia lapsia, mutta pidän A:lla alkavista tytön nimistä; Ava, Alissa, Aurora. Poikien nimistä pidän vain nimestä Daniel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti