torstai 29. maaliskuuta 2012

365:n päivän haaste; päivät 51 - 70

Day 51: Kuvaile tulevaisuuden häitäsi
Ei taida olla kosintaa luvassa tässä elämässä :D

Day 52: Jos sinulla ei olisi ikää, kuinka vanha olisit?
No iätön sitten tietysti. :) Olisin varmaan aika nuori, olen sen verran lapsellinen.

Day 53: Päiväsi, yksityiskohtaisesti.
Puhutaan nyt vaikka eilisestä, kun tämä päivä on vasta puolivälissä.
Heräsin joskus kahdeksan aikaan, otin mahansuojalääkkeen ja jäin vatsa nälästä kiljuen sänkyyn makailemaan ja odottamaan, että tunti kuluisi ja saisin ruokaa. Vähän ennen yhdeksää nousin ylös, tein aamutoimet ja tein pari desiä kauravelliä ja otin lasillisen maitoa. Ne eivät meinanneet mennä alas millään, joten seuraavat kaksi tuntia söin niitä vähä vähältä ja samalla lueskelin muiden blogeja ja muuten pyörin netissä. Yhdentoista aikaan lähdin koirani kanssa ulos, kävelimme noin kolme varttia ja sen jälkeen leikin hänen kanssaan puolisen tuntia pihassa. Otin jugurttia ja mustikkakeittoa ja söin niitä samalla kuin luin kirjaa. Iltapäivällä katselin tv:tä ja join vettä, sekä söin lisää jugurttia ja kauravelliä sekä murskattua ja veteen sekoitettua kuitukeksiä. Illalla kävin taas ulkoilemassa koiran kanssa ja sen jälkeen oli vuorossa taas syömistä. Söin rahkaa ja vauvanruokaa, maistui kamalalta. Illalla lojuin tv:n edessä, join kaakaota ja vettä ja söin pari viipaletta juustoa, haaveillen suklaasta. Olin ihan väsyksissä koko illan, joten en jaksanut tehdä mitään kovin rakentavaa. Puoli yhdeksältä suihkuun, yhdeksältä CSI, hiukan vielä lukemista sängyssä ja nukkumaan.

Day 54: Miten määrittelet rakkauden?
Olen nuorena ollut hyvinkin romanttinen ihminen ja määritelmä olisi silloin ollut sen mukaisesti jotain elämää suurempaa, mutta netin suurkuluttujana sellaiset harhat ovat kadonneet aikoja sitten. Minua inhottaa se, miten raadollisesti miehet puhuvat naisista ja parisuhteista, mutta joudun myöntämään, että kyllä he taitavat olla oikeassa, ainakin omasta puolestaan. Ainakin sellainen tunne tulee, kun katsoo muiden pariutumistouhuja ja pettämistilastoja. Surullista, haluaisin voida uskoa, että ns. romanttista rakkautta on olemassa.
Minusta rakkaus on kuitenkin ajatuksena kiehtova, koska rakastumisen tunnetta pidetään jotenkin naisia ja miehiä yhdistävänä, mutta tutkimukset osoittaa, että kyse on täysin eri hormoneiden vaikutuksista eri sukupuolilla. Eri hormonit, eri tunne? Selittäisi sen, miksi miehet ja naiset kuvailee rakkautta niin eri tavalla ja miksi heidän käyttäytymisensä parisuhteessa on niin erilaista… Minusta on myös kiinnostavaa, miten selkeä tarkoitus näiden hormonien aiheuttamilla tunteilla on, mutta miten romanttisessa sävyssä me nykyihmiset niistä puhumme. Miten kummalliselta kuulostaisikaan, jos puhuisimme vaikka munuaisten toiminnasta samalla tyylillä?! :D Ihan samahan se oikeastaan on. :)

Day 55: Kappale kirjasta, joka on koskettanut sinua
Jätän tämän nyt väliin, kun en keksi tähän mitään.

Day 56: Jotain, mitä teit lapsena, josta ihmiset muistavat sinut
Äitini aina kertoo ihmisille, etten suostunut pitämään vaatteita. Aina kun minut päästi ulos, ensimmäiset vaatekappaleet löytyivät rappusilta ja minut pystyi löytämään pudotettuja vaatteita seuraamalla.

Day 57: Miten määrittelet onnellisuuden?
Ehkä onni on vain sitä, ettei ole onneton. Olin viimeksi onnellinen yli kymmenen vuotta sitten, eikä elämä silloin ollut mitään ilotulistusta, vaan ihan tavallista arkea, mukavia hetkiä, ystäviä, kivaa tekemistä, ei stressiä eikä ahdistusta. Jos se riitti silloin onnellisuuteen, kai se riittäisi edelleen.

Day 58: Paikat, joissa haluaisit käydä ja miksi?
Minä haluaisin nähdä kaiken, aivan koko maailman! Mutta koska aika ja resurssit ovat rajallisia, kärkeen nousee New York, Boston, Skotlanti, Dublin ja Vancouver. Toivon koko sydämestäni, että edes nuo viisi näen elämäni aikana.

Day 59: Minkä väriset ovat lempi parisi… (siis “flip flops”, miksi hitoksi niitä kutsutaan suomeksi???)
Pinkit, tietysti.

Day 60: YouTube video , jota rakastat ja miksi?
Ensimmäisenä tuli mieleen Coca Colan joulumainos, jostain syystä… Kuuntelen Youtuubista lähinnä musiikkia, minulla ei kauheasti ole tapana katsella sieltä videoita.

Day 61: Yksi arvokkaimmista esineistäsi?
Hmmm…  En tosiaan tiedä… Valokuvakansio?

Day 62: Kuinka monta avainta on avainrenkaassasi?
Kaksi avaimenperää, molemmissa yksi avain.

Day 63: Laulu, joka on soitettu useimmiten itunes:ssasi?
En koskaan kuuntele musiikkia iTunesissa, lisään vain sen kautta musiikkia iPodiini.

Day 64: Mikä oli parasta, mikä tapahtui viime kuussa?
Hmm… Viime kuussa ei kyllä tapahtunut oikein mitään.

Day 65: Yksi satunnainen fakta itsestäsi?
Mitähän minä en olisi aiemmin kertonut… Minulla on hassun muotoiset varpaat. :)

 Day 66: Jos voisit vaihtaa elämää jonkun kanssa päivän ajaksi, kenen kanssa vaihtaisit?
Susan Downeyn. :D

( Day 67: Mten sait tietää tumblr:stä? (<--Näiden kysymysten lähdesivusto))

 Day 68: Paras konsertti, jossa olet ollut?
En ole koskaan ollut oikeassa konsertissa.

Day 69: Laulun sanat, joita rakastat
Ensimmäisinä tulivat mieleen November Rain ja Alaniksen Ironic jostain syystä. Molempien sanoituksista pidän kyllä kovasti.

Day 70: Julkkis, josta et pidä ja miksi?
Kaikki nämä huomiohuorat; Tukiainen, Fingerroos, Tauskin naikkonen, Martina Aitolehti, mitä näitä on, jotka ovat kuuluisia vain siitä, että tekevät ja sanovat mitä tahansa päästäkseen seiskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti