maanantai 19. maaliskuuta 2012

Huomenna tähän aikaan...

... Oh My God! Aaltoilevaa paniikkia ja vuoroittaista luonnotonta rauhallisuutta... En voi uskoa, että huomenna tähän aikaan minut on leikattu! Tämä puolitoista vuotta siitä, kun hakeuduin leikkaukseen, on loppujen lopuksi kulunut pelottavan äkkiä. Mutta nyt olen ihan varma, että haluan tätä, että tämä on oikea ratkaisu. Toivottavasti ajattelen niin vielä seuraavankin puolentoista vuoden kuluttua. :) Ja uskon, että ajattelen. Tämä on ainakin muutos, jos ei mitään muuta, toivottavasti parempaan. :) 

Olin apteekissa hakemassa vatsansuojalääkkeitäni ja tarjouksessa oli ihanan tuoksuiset shampoot, mutta ajattelin, että turha minun on näitä ostaa, kun ei kukaan käytä niitä kuolemani jälkeen! Tajusin, mitä olin ajatellut ja ostin shampoot sekä vielä pari kallista voidettakin, ihan vain koska muu olisi taas tuntunut huonolta enteeltä. Toivottavasti nyt sitten pääsen käyttämään ne. Eikö ole hullua, että siitä huolimatta, että toisinaan ajattelen itsemurhaa, en halua kuolla?! Paljolti vanhempieni takia, mutta myöskään minä en halua kuolla. En nyt, en näin. 

Täytyy vielä illalla ottaa ennen-kuvat, jos nyt saan ne ladattua tänne, koska noita tunnustuksiin liittyviä kuvia en saanut ladattua... Ajattelin avata oman välilehden kuville ja painotiedoille ja mitoille, jospa sille nyt vihdoin tulisi käyttöä. Ticker Factoryn painotickerini lakkasi toimimasta, kun en koskaan päivittänyt sitä, kun ei mitään painonlaskua tapahtunut... :/ Se on jo aika säälittävää! Mutta ehkä nyt, ensimmäisen kerran laihdutusbloggaamiseni aikana, minäkin pääsen bloggaamaan laihtumisesta! 

Pitää mennä poistamaan säärikarvat, ettei minua viedä leikattavaksi eläinlääkärille. Jätin ihan tarkoituksella tämän viimeiseksi illaksi, että olisi jotain tekemistä. (Aika osuva kuvaus elämäni tylsyydestä, säärikarvojen sokeroiminen on minulle ajankulua... :D) 

Tiedän, että kaiken tämän näennäisen rauhallisuuden alla olen aivan paniikissa. Sydän hakkaa, enkä varmasti nuku ensi yönä. Toivon niin kovasti, että kaikki sujuisi hyvin... Muuten olen tuhonnut vanhempieni elämän lopullisesti. 

Ok, seuraavan kerran tulen todennäköisesti loppuviikosta kertomaan, miten meni. :)

28 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää leikkaukseesi ja toipumiseesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Laitoin sinulle muuten haasteen tuossa edellisessä postauksessa.

   Poista
 2. Toivon, että kaikki sujuu hyvin. Tsemppiä hurjasti huomiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sinullekin on haaste tämän postauksen alla.

   Poista
 3. Uskon ja luotan, että kaikki menee hyvin leikkauksessasi. Onnea matkaan! Ja ihanaa lukea sinulta tuollainen suorastaan toiveikas postaus. :) Voiteille ja shampoille tulee varmasti käyttöä, nehän voivat olla ikään kuin airueet uudelle elämälle, jossa opettelet nauttimaan ja sallimaan itsellesi iloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! :) Kiitos!

   Toivon tosiaan, että vihdoin jokin elämässäni muuttuu. Ja että shampootkin tulee käytettyä ja vielä monta muutakin pullollista ennen kuolemaa! :)

   Poista
 4. Kaikki tulee varmasti menemään hyvin!:) Pikaista ja mahdollisimman helppoa toipumista sinulle!

  -R.C

  VastaaPoista
 5. Iloa ja valoa uuden elämän alulle!

  ts

  VastaaPoista
 6. Onnea matkaan ja kaikkea hyvää sinulle tulevaan! :)

  Pidän kovasti blogistasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin! :)

   Mukavaa, että pidät blogistani. :) Toivottavasti tämä tulevaisuudessa muistuttaa edes hieman enemmän laihdutusblogia, mikä tämän piti olla. :D

   Poista
 7. Suuren suuret tsemppaukset!!! <3

  VastaaPoista
 8. Oikein isot tsempit :)

  A.

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä ja voimia! :D Odotan innolla suo tänne taas takas päivittelemään mitä kuuluu.

  VastaaPoista
 10. Tämä on sitten sun loppuelämän ensimmäinen päivä. ;) Ihan mahdottomasti onnea matkaan ja tsemppiä! Pidän sulle peukkuja täällä. :) Tule pian kertomaan miten sujui.
  -Maria

  VastaaPoista
 11. Sait mun tunnustuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkauksesi on nyt jo ohi ja toivottavasti kaikki on mennyt hhyvin!
   Valitettavasti en päässyt toivottamaan onnea ja tsemppiä, koska olin matkalla. Olit kuitenkin matkan aikana monesti ajatuksissani. Ja itse asiassa lentokoneessa luin viime vuoden Kauneus /terveys-lehdestä (numero14) juttua laihdutusleikkauksista.
   Mutta, toivotan nyt näin leikkauksen jälkeen pikaista toipumista ja hyvää vointia. Ja nauti uuden shampoon ja voiteiden tuoksuista. Olkoon tämä uuden elämäsi alku!

   Poista
  2. Hepa: Ei haittaa, kiva, että olit hengessä mukana. :) Kiitos! :)

   Poista
 12. Löysin blogisi vielä edellisessä maassa asuessani, ja muistan tunnelman, ja jopa sohvan jossa lököilin, kun laitoin sulle jonkun viestinkin. Nyt on uusi maa, uusi sohva, ja tunnelmakin erilainen. Kaikenlaisen hyvän toiveet sun elämään vaan lisääntyy. Aion vierailla blogissa jatkossakin, sillä uskon, ettei leikkaus ja laihtuminen ole lainkaan ainoat hyvät asiat, mitä elämässäsi tapahtuu. Olen ihan varma, että valo lisääntyy, ilma raikastuu, aurinko ja ilo ilmestyvät maailmaasi. Voi olla, että joudut vielä kovastikin työstämään lähtökohtiasi, suhdettasi perheeseesi ja itseesi, mutta takuulla murtaudut ulos!! Onnea matkaan! -nimimerkki toukasta perhoseksi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon tosiaan, että tämä tulee olemaan jonkinlainen käännekohta elämässäni.

   Kiitos! :)

   Poista
 13. Miten leikkaus meni? Toivottavasti sinulla ei ole kipuja. Olen pitänyt peukkuja niin että ne kramppaavat:)
  -Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni, eikä satu liian pahasti. Nyt saa jo rentouttaa peukut. :) Kiitti! :)

   Poista