tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kaksi kiloa miinusta

Eilen olisi vaaka näyttänyt 114,9 kg. Hemmetti. Tosin sillä, että söin eilisen aikana kokonaisen litran tomaattikeittoa, saattaa olla vaikutuksensa asiaan. Keitin koko kattilallisen sillä ajatuksella, että pakastaisin sopivia annoksia, mutta koko päivän kävin hakemassa desilitran desilitran jälkeen ja illalla oli kattila tyhjä. Tomaattikeitto ei siis voi kuulua ruokavaliooni, kun en kerran pysty pysymään kohtuudessa. 

En silti tiedä onko tässä mukana yhtään varsinaista laihtumista, koska minusta poistettiin kirurgisesti pala ja olin kaksi päivää täysin ilman ruokaa, mutta silti pienempi lukema ilahdutti. Toivottavasti taas huomenna alittuu 115 ja sen jälkeen laihtuminen jatkuu. Tuntuu vähän typerältä esittää mitään toiveita laihtumisen suhteen, koska olen niin lukemattomia kertoja kirjoittanut tänne, että jos laihdun sen ja sen verran viikossa, niin sinä tiettynä päivänä painan niin ja niin paljon, enkä olekaan sitten laihtunut yhtään. Mutta siitä huolimatta, jos se ennustettu kilo viikossa pitää paikkansa minunkin kohdallani, kesä- ja heinäkuun vaihteessa pitäisi alittua sata kiloa. Se olisi aivan uskomattoman hienoa. 


8 kommenttia:

 1. Ihan varmasti tulee paino putoamaan, tuskin pystyt syömään samoja määriä kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pystykään ja aion myös itse tehdä parhaani, että söisin oikein ja hyvää ruokaa, en mitään herkkuja ja roskaa. Se vain, että kun olen niin kauan yrittänyt, tuntuu ihan mahdottomalta uskoa, että voisin laihtua. Silloinkin, kun onnistuin laihduttamaan, paino putosi niin tuskallisen hitaasti. Nyt minulla on sellainen tunne, että pääsen todella hitaasti ehkä jonnekin sadan kilon tienoille ja siihen lopahtaa laihtumiseni. :/ Mutta toivottavasti olen väärässä!

   Poista
 2. Moix!

  Onnea pudotuksesta! Oli syy mikä tahansa, niin painosi on tullut alaspäin. :) Kannattaa ehkä miettiä, että kuinka usein siellä vaa'alla käy, koska luulen, että laihtuminen tuntuu vielä hitaammalta, jos sitä painoaan koko ajan kyttää. Itselleni sopii joka-aamuinen punnitus, mutta jos edes kokeilisin punnita useamman kerran päivässä, niin pää varmasti hajoaisi siihen paikkaansa, sen verran taipuvainen olen pakkomielteisyyteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanteellista olisi varmaan, jos kävisi vain kerran viikossa, mutta en taida siihen pystyä. Silloin The Ainoalla Onnistuneella Laihdutuskerralla minulla ei ollut omaa vaakaa, joten kävin vain kotona käydessäni vaa'alla viikon tai kahden välein. Mutta nykyisellään yritän käydä vain kerran päivässä aamuisin. Tosin tänään olen käynyt jo kolmesti... Se on kuitenkin ihan turhaa, koska ainoastaan se aamupaino on millään tavoin realistinen.

   Pienempi lukema ilahduttaa aina, oli syy siihen sitten mikä tahansa. :)

   Poista
 3. On hyvä tietää että sinulla on tiede puolellasi - on mahdotonta lihoa/pysyä samassa painossa, jos saat vähemmän kaloreita kuin kulutat. :) Näin varmasti tapahtuu. Lisäksi kropan peruskulutus on suurempi mitä enemmän painaa, joten uskon vakaasti että painosi tulee putoamaan!

  Viime laihdutuskerrallasi jätit pois roskaruoat ja laihduit, joten sama tapahtuu nytkin. ja tulokset ovat vielä paremmat, kun et pysty syömään samoja määriä normaaliruokaakaan.

  Tulet laihtumaan alle sadan, ja enemmän. Usko pois. Ei yön yli, mutta ajattele miten paljon painat vuoden päästä.

  Olen iloinen puolestasi. :) Ja vaakaa ei tosiaan kannata kytätä useasti päivässä! :P Nimim. kokeiltu on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Silloin AOLK vähensin kalorien saantia aina vain lisää kunnes söin 500-700 kcal päivässä ja silti laihduin korkeintaan kaksi kiloa kuukaudessa - jos sitäkään! Mihin sitten lopahti motivaationi ja lihoin uudelleen. Nyt syön suunnilleen saman verran, mutta toivon, että tulokset olisivat paremmat. Tosin nyt minun pitää syödä pieniä ateroita monta kertaa päivässä, silloin saatoin syödä vain kahdesti tai kolmesti päivässä.

   Muut leikkauksessa käyneet ovat kyllä laihtuneet, mutta kun on yrittänyt laihtua koko aikuiselämänsä, tuntuu niin vaikealta uskoa, että se vihdoin voisi tapahtua. En edes uskalla toivoa, että jotain tapahtuisi, koska jos en laihdukaan, pettymys tulee olemaan aivan valtava! Mutta toivoakseni tämä on vain negatiivisuuttani ja itsesuojeluvaistoa. :)

   Kiitos! :)

   Ei kannattaisi niin... :D Mutta pienempää lukemaa on niin mukava katsoa! :)

   Poista
 4. Ihanaa kuulla (vihdoin, kun tänne ehdin), että leikkaus meni hyvin! Oikein paljon tsemppiä dieettiin, kyllä sinä ne läskit vielä sulatat! :) Ensi vuonna olet varmasti jo erittäin simpsakassa kunnossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon, että olet oikeassa! :)

   Poista