lauantai 21. huhtikuuta 2012

Arvonnan tulokset ja punnitus

Vihdoinkin toimii tämä netti, olen koko päivän yrittänyt saada sitä päälle. Niin hyvin se ei kuitenkaan toimi, että saisin ladattua kuvia, mutta lisään ne sitten kun onnistuu. Kuvissa siis arvonnan tulokset. Arvonta hoitui ihan perinteisellä nimet lapuille ja hattuun (muumipapan hattuun) -tekniikalla ja sieltä silmät kiinni nostin yhden. Ja onnellinen(?) voittaja on 16. kommentin kirjoittaja nimimerkillä _Alaina_. Onneksi olkoon! Lähetätkö minulle osoitteesi sähköpostiin: coldsquirrel@gmail.com niin palkinto lähtee sinnepäin. Noihin kysymyksiin vastaan sitten erillisessä postauksessa. :) 

Eilinen oli ihan kaoottinen päivä, enkä oikein ehtinyt syömään enkä juomaan mitään ja illalla vaaka näytti riemastuttavat 112,1 kg! Mutta se oli ilmeisesti tulosta nestevajauksesta, koska tänään aamulla virallinen punnitustulos oli 112,6 kg, mikä sekin on kuitenkin kilo vähemmän kuin viikko sitten. Tässä tilanteessa se nyt tietenkin oli tavallaan vähän pettymys; jos en kuitenkaan olisi nähnyt tuota aiempaa tulosta, olisin todennäköisesti ollut tyytyväinen tähänkin. Kaksi ja puoli kiloa viikossa ei kuitenkaan ole mahdollista, joten toiveeni 110:n alituksesta toukokuun alkuun mennessä eivät toteudu. Mutta nykyisestä sairaalloisesta ylipainosta vaikeaan ylipainoon on matkaa enää kilo ja sata grammaa, joten jospa edes se toteutuisi toukokuun alkuun mennessä. Kaikenkaikkiaan olen ihan tyytyväinen niin kauan, kun suunta on alaspäin. Odotan vain niin malttamattomana tuota 110:n alitusta, koska se on alittunut vain kerran (ja silloinkin sadalla grammalla) bloggaamiseni aikana ja jos sen alle pääsisin, minusta tuntuisi, että sitten olen ihan oikeasti laihtunut. 

Vedestä huomasin sellaisen jutun, että kotona hanasta tuleva vesi ei aiheuta läheskään yhtä paljon pahoinvointia kuin asuntoni hanavesi tai pullovesi. Pitänee ilmeisesti sitten alkaa kantamaan vettä kotoa kaupunkiin. :/ Sitä on välillä todella tuskaa juoda, koska se ei enää maistu hyvältä, kuten ennen ja kun tiedän, että siitä tulee huono olo. Kotona saan ihan kivutta juotua sen kaksi litraa päivässä ja enemmänkin, asunnollani litrakin tuntuu saavutukselta. 

Illalla herkuttelen kurkulla ja fetalla ja tietysti saunon. Rakastan saunomista, voisin istua lauteilla tuntikausia.

Hyvää viikonloppua kaikille! :) 

7 kommenttia:

 1. Onnea pudotuksesta ja hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa:) Hyvää viikonloppua:)
  -Annis

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua ja onnittelut pudotuksesta :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut pudotuksesta, hienosti se on lähteny :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava tulos, onnea! Ootkos ajatellut miten lähellä alle 40:n BMI on? Yksi rajapyykki kai se sekin on, ja sitten kun sen alle pääset niin yli et mene enää koskaan. :)

  VastaaPoista
 6. Kiiperi: Kiitti. :) Olen ihan tyytyväinen, vaikka paremminkin olisi voinut mennä. :)

  Anonyymi: Kiitos! :) Kilo ja sata grammaa! Ja ensimmäinen kerta ainakin kahteen vuoteen, kun pääsen alle sairaalloisen ylipainon! Ja nyt kyllä ihan kaikki sormet ja varpaat ristissä toivon, että nämä ovat viimeiset päivät elämässäni, kun olen sairaalloisen lihava! :)

  VastaaPoista