torstai 19. huhtikuuta 2012

Vielä muistutus

arvonnasta, johon voi osallistua täällä vielä huomisen ajan. Arvon sitten palkinnon jossain vaiheessa lauantaita. 

Olen vieläkin aika shokissa äitini ystävän kuolemasta. Se tuntuu osin täysin epätodelliselta ja osin niin lopulliselta. Ahdistusta aiheuttaa myös se, että joudun osallistumaan hänen hautajaisiinsa kotipaikkakunnallani ja tiedän siellä olevan hänen sukulaisiaan, jotka ovat suurin piirtein ikäisiäni ja jotka eivät tietääkseni tiedä, millainen läski olen nykyään. Hävettää ja ahdistaa jo ennalta. Vaikka kai heillä on parempaakin ajateltavaa kuin minä, mutta silti. Eikä minulla ole mitään sopivaa vaatettakaan, joudun ehkä ostamaan jotain... Ja muutenkin inhoan hautajaisia, koska minusta on niin kauheaa katsella omaisten surua, siitä tulee itsellekin ihan hirveä olo. 

Huomenna on siis periaatteessa kuukausi leikkauksesta. Tai tiistaina oli tasan neljä viikkoa, mutta huomenna kuukausi. Nyt saan alkaa kokeilemaan ihan tavallisia ruokia, joskin luulen aika paljolti jatkavani samalla linjalla. On ihan järjetöntä laittaa mitään ruokaa, kun voin syödä sitä ehkä desilitran. Ja joka tapauksessa minun täytyy huolehtia riittävästi proteiinin saannista ja kasvissyöjänä saan sen helpoiten raejuustosta ja rahkasta. 

Olen tosin miettinyt jonkinlaisen proteiinijauheen ostamista tai patukoiden ehkä? Ostin eilen pari patukkaa, mutta ne olivat mielestäni liian karkkimaisia, vähän kuin huonosti valmistettua suklaata. Ne tuntuivat jotenkin epäterveellisiltä ja tarpeettomilta, eikä niissä ollut kovin paljoa proteiinejakaan. Jauheista olen miettinyt Go Fat Go -haasteessa suositeltua Dietmix:iä, onko kenellekään kokemusta? Mikä teidän kantanne on noihin proteiinipatukoihin? Tai jauheisiin? Tietysti saahan ne proteiinit ihan ruoastakin, mutta luulen, että jossain vaiheessa alkaa rahkan ja raejuuston syöminen riittämään. 

Hyvää viikonloppua! :) 

8 kommenttia:

 1. Moi,itse pidin quick diet complete tuotteesta ja varsinkin mangon mausta, on tehokas tuote ja todellakin ei jauhomainen maku, itse sekoitin magic bulletilla eli tehosekoittimella ja tuli hyvää, en ole ikinä sekoituspullolla saanut siittä sellaista etteikö maistuisi pahalle :) mutta tätä suosittelen, itse tilasin fitnesstukun sivuilta mutta saa minun mielestäni ihan luontaistuote/urheilukaupoistakin :)

  Nyt syön munakasta fetalla ja sekin tuntuu toimivan erittäin hyvin, munakkaaseen kuuluu 3 kananmunaa, merisuolaa, valkosipulijauhetta, jauhelihamaustetta, kermajuustoa ja voita ja nämä sekoitan myös tuolla tehosekoittimella ja sitten paistan ja fetan syön munakkaan kanssa sellaisenaan.

  Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, pitääpä ottaa tuo yhdeksi vaihtoehdoksi harkintaan. Munakas kuulostaa myös todella herkulliselta, tykkään aivan mielettömästi fetasta, joten sekin sopisi. Kokeilenkin tuota jo vkl. :)

   Kiitos! :)

   (Muuten, katosiko blogisi jonnekin, vai teenkö jotain väärin vai sekoitanko sinut nyt toiseen???)

   Poista
 2. Voisitko jättää menemättä hautajaisiin, jos se aiheuttaa sinussa niin paljon ahdistusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kai oikein voi tehdä niin. Mutta jos se tuntuu aivan ylivoimaiselta, niin kai sitten on pakko... :/

   Poista
 3. Oletko saanut jotain neuvoja esim. ravintoterapeutilta tuon syömisen suhteen? Mietin, että ovatko nämä jauheet fiksuin juttu, vai käytätkö niitä koska ne on helppo tehdä ja varmasti myös helposti sulavaa? Mun mielestä voisit tehdä ihan normaaliakin ruokaa (palvelisi varmasti tulevaisuutta opetella normaalia syömistä), teet vaan pieniä annoksia ja laitat pakastimeen odottamaan :) Sitten kun on päiviä jolloin ei jaksa tehdä yhtään mitään voi napata sieltä jotain terveellistä :) Ja näin voisi varmasti tehdä niiden leipomustenkin kanssa jos pelkäät että syöt muuten kaiken leipomasi heti :) (mä ainakin unohdan ne pullat sinne pakastimeen niin jäävät sit syömättäkin heikkona hetkenä) Ja kuten tuossa ekassa kommentissa oli niin munakas on muuten hyvää, tulee nopeasti, ei vaadi monia aineita mutta mausteita ja kasviksia siinä vaihtelee helpolla. Kerro muuten sitten miten sen sykemittarin kanssa lähtee käyntiin, mä en ole Polaria koskaan käyttänyt niin mietin onko se toimiva vehje :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Noissa meille annetuissa ohjeissa suositellaan jonkin proteiinilisän käyttöä ja helpottaisihan se elämää, mutta en oikein tiedä, mitä mieltä olen. Omastakin mielestäni tavallinen ruoka olisi parempi. Puhun siitä terapeutin kanssa, kun seuraavan kerran menen. Tavallisessa ruoassa on kuitenkin se ongelma, että kun en syö lihaa, minun on vaikea valmistaa mitään, mistä saisin riittävästi proteiinia, koska en kuitenkaan voi syödä määrällisesti paljoa. Mutta toisaalta voinhan jatkaa niin kuin nytkin, raejuuston ja rahkan voimalla ja syödä tavallista ruokaa vain toisinaan. Pitääkin tosiaan alkaa pakastamaan annoksia.

   Joo, sykemittaria ajattelin kokeilla jo nyt vkl, katsotaan, miten tuo haava reagoi. Se on tosiaan ihan täsmälleen siinä, mihin se mittari tulee ja edelleen aika ärtynyt, mutta ehkä se onnistuu. Minullakaan ei ole kokemusta minkäänlaisista sykemittareista, tosin tämän yksilön onnistuin jo jumittamaan englanninkieliseksi. :/ Samapa tuo silti. :)

   Poista
 4. Paljon voimia sinulle tälle päivälle ♥

  VastaaPoista