lauantai 19. toukokuuta 2012

108,1 kg

Ihan ok, joskin mahdollisuuteni saavuttaa viiden kilon pudotus tässäkään kuussa liukuu yhä kauemmas ja kauemmas. En tiedä miksi en saa kurottua eroa umpeen, vaikka kuinka yrittäisin. Mutta olen kuitenkin pitkällä aikavälillä laihtunut kilon viikossa, joten se on ihan hyvä tahti. Tämä silti tuntuu niin epätodelliselta ja myös epävarmalta, koska laihdun leikkauksen ansiosta, enkä itse pystynyt siihen, joten silloin painonlasku saattaa milloin tahansa loppua, enkä voi sille yhtään mitään. Se on aivan hirveän pelottavaa. Enkä voi millään uskoa, että vihdoin laihdun...  

Ensi viikolla (toivottavasti) on lähtenyt kymmenen kiloa, joten laitan iloksenne uudet kuvat, niin saatte arvioida näytänkö vielä yhtään pienemmältä. Itse en oikeastaan näe mitään eroa, paitsi rinnoissa, mutta eilen olin kaupassa ja kurottelin jotain ylimmältä hyllyltä, kun tajusin, että housuni alkavat pudota. :D Onneksi ei ollut kukaan näkemässä. Muutenkin jouduin koko ajan kiskomaan niitä ylöspäin. Tosin kyseessä olivat isoimmat housuistani, kokoa 48, mutta ne ovat joskus olleet varsin ihonmyötäiset. Silti silloin ainoan kerran, kun laihduin, ihmiset alkoivat huomattamaan laihtumisestani vasta kun noin 20 kiloa oli pudonnut, joten suunnilleen siinä vaiheessa se alkaa varmaan näkyä nytkin. 

Olisin myös halunnut ottaa mittoja, mutta siitä ei tule mitään. En saa kahta kertaa peräkkäin läheskään samaa mittaa ja mikään noista eri mitoistakaan ei voi millään pitää paikkaansa. En tiedä miksi en osaa mitata itseäni, joten laitan sitten vasta hoitajan ottamat mitat seuraavan kontrollin jälkeen. 

Mutta, nyt pitää mennä. Olen ihan tyytyväinen tämän viikon painonlaskuun, vaikka olinkin toivonut, että onnistuisin alittamaan 105:n kesäkuun alkuun mennessä. Ensi viikoksi toivon pääseväni miinus kymmeneen kiloon eli paino saisi olla enintään 107,2 kg. Muuten koko ajan, kun kirjoitan näitä painoja, kirjoitan automaattisesti aina tuon nollan tilalle ykkösen, niin vaikea on käsittää, että painoni vihdoin alkaa luvuilla 1 ja 0, eikä luvuilla 1 ja 1. Mutta olen onneksi löytänyt jonkinlaista kärsivällisyyttä, enkä enää toivo valtavia miinuksia, vaan olen ihan tyytyväinen siihen, että suunta on alaspäin. :)


13 kommenttia:

 1. Onnitteluni painonpudotuksesta:) Ja mukavaa viikonloppua T: Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista
 2. Vau. Hieno painon pudotus. Onnea! Upeaa, että olet itsekin tähän tyytyväinen. On syytäkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Olen kyllä tyytyväinen, 9 kiloa on jo paljon, vaikka vielä onkin pitkä matka tavoitteeseeni. :)

   Poista
 3. Hieno pudotus! Onnia isosti! Ja ala kääntää asennettasi positiiviseen suuntaan, sie pystyt, voit ja sie laihdut! Mahtavaa! Käytin ite muuten 46 kooon farkkuja ennen urakkaa, sulla siitä vaan kokoa isompi. Että et sie kuule mikään valtavan iso ole, se tuntuu itestä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kymmenen kiloa on ihan kohta täynnä. :) Yritän kyllä olla positiivinen, mutta koska tämä pudotus ei ole omaa ansiotani, on hirveän pelottavaa ajatella, että mitä jos se yhtäkkiä loppuu ja joudun taas yrittämään itse, mistä ei tule yhtään mitään.

   Noista vaatekoista on niin vaikea sanoa, kun niissä ei ole mitään yhtenäisyyttä. Joistain merkeistä mahtuu paljon pienemmät kuin toisista ja joistain ei taas isoinkaan koko riitä! Tosin näin silloin henkkamaukalta sitä hautajaispaitaa ostaessani niin isot shortsit, että jäin oikein tuijottamaan. Aivan varmasti olisi mahtunut kaksi minua niihin! Että pahemminkin voisi kai olla. Mutta olisi kiva, jos pystyisi vaatekoosta seuraamaan pienenemistä.

   Poista
 4. Onnea pudotuksesta! Ole iloinen pudonneista kiloistasi! :) Minulla on pian 20kg lähtenyt ja ei sitä moni huomaa. Mutta nyt vihdoin kaksinumeroisena toivon, että nämä seuraavat kilot alkavat olla ns. raktaisevia ja muutoksen alkaa huomaamaan paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja pitikin sanoa vielä, että mä päätin lopettaa mittojen ottamisen joksikin aikaa. Se vain turhautti ja ei todellakaan minun kohdallani motivoinut. Vaikka kuinka koitti ottaa jostain kohtaa mittaa niin helposti heitti monella sentillä.. ääh.... Ennen ja jälkeen kuvat toimii paremmin :)

   Poista
  2. Kiitos! Kyllä minä olenkin, vaikka välillä kun ajattelee, että miten kauan kestää ennen kuin olen lähelläkään tavoitettani, se tuntuu ikuisuudelta. Mutta miinus on aina hyvä juttu. :)

   Minusta suunnilleen 20 kg on sellainen, mikä alkaa näkyä, tai ainakin silloin kun viimeksi laihduin, silloin ihmiset alkoivat huomauttelemaan, että olen laihtunut. Vaikka kyllä sinulla näkyi kuvista jo nyt ihan selvä muutos, mutta se on vähän eri asia, kun näkee vierekkäin ennen ja jälkeen kuvat. Minä ajattelin laittaa kuvia 10 kilon välein, vaikka ei varmaan vielä mitään eroa näykään.

   Minä en ole koskaan osannut ottaa mittoja, en tiedä mikä siinäkin muka on niin vaikeaa. Niistä silti olisi kiva seurata laihtumista, mutta ei auta, kun ei niihin voi luottaa. Tosin en tiedä, että miten luotettavat mitat nuo hoitajankaan ottamat sitten ovat...

   Poista
 5. Tsemppiä huomiseen punnitukseen, toivottavasti hyvä tahti jatkuu. :)
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mutta ei se nyt jatkunut... :/ Toivottavasti taas ensi viikolla on näkyvissä miinusta.

   Poista
 6. Heippa! :) En tiedä pääseekö blogiini enään bloggerin lukulistan kautta, joten tässä uusi osoitteeni: http://www.kahdestayhdeksi.blogspot.fi/

  T. Entinen ruusuja&sieniä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en onnistunut ainakaan eilen pääsemään. Kiitos tiedosta! :)

   Poista