lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pikainen painopäivitys

104,8 kg. Siis mitä ihmettä, 2,2 kg viikossa?! Itse asiassa 2,2 kg viidessä päivässä, koska kävin vaa'alla maanantai-aamunakin. Kävin vaa'alla varmuuden vuoksi ainakin 15 kertaa, aina näytti samaa. Tähän tosin saattaa olla osallisena se, että minulla on taas ollut vaikeuksia saada mitään syötyä tai pidettyä sisällä, joten ehkä tämä ei ole ihan realistinen tulos. Juuri kun pääsin sanomasta, että voin taas juoda vettä, se alkoi aiheuttaa pahoinvointia. Kuitenkin yritän nyt sitkeästi juoda sitä siitä huolimatta, koska ajattelin, että ehkä siihen täytyy totuttaa itsensä. 

Se on kummallista, miten minusta toisina päivinä tuntuu, että voisin syödä ihan mitä tahansa, lähes normaalisti ja toisina en saa alas mitään. Eikä ne päivät seuraa mitään logiikkaa, niin että kun on syönyt paljon, ei seuraavana päivänä pysty syömään mitään, vaan ovat ihan sattumanvaraisia. Nyt on ollut useampi päivä, jolloin syöminen on ollut hankalaa. Ihan ok silti, jos se heti näkyy vaa'alla, mutta kai tämä osin on vain nestettä. 

Koska en usko, että tässä on kyse kokonaisuudessaan varsinaisesta laihtumisesta, ensi viikolla toivon pysyväni samassa, alle 105:n. Siitä huolimatta, olen iloinen tuloksesta! :) Nyt lisää tälläisiä viikkoja ja kohta olenkin jo alle satakiloinen! 

Hyvää viikonloppua taas, vaikka näyttääkin sateiselta! :)

16 kommenttia:

 1. Onnea pudotuksesta, kohta pamahtaa satanen rikki. Hyvää viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ellei tämä nyt ole nestevajausta, mutta silti olen iloinen pienemmästä lukemasta. Ja alle viisi kiloa kaksinumeroiseen painoon! :)

   Kiitos! :)

   Poista
 2. http://365dayswithjenni.blogspot.fi/p/photo-daykuvahaaste.html

  Haastan sinut :)

  VastaaPoista
 3. Wow, onnittelut painonpudotuksesta!! Ja mukavaa vloppua t. Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvää viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 4. Hieno pudotus. Onnea !!!
  Vaikka aina on nestettä pudotuksessa mukana, on se silti alaspäin. Harvalla paino laskee tasaisesti koko ajan. Mukava, että sinullekin tuli välillä tällainen isompi pudotus. Toivottavasti se motivoi uskomaan, että onnistut painon pudotuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se motivoi ihan valtavasti, siitäkin huolimatta, että osa onkin varmaan nestettä. :) Vaikka tiedän, etten voi vain yhtenä aamuna herätä ja olla 12 kiloa lihavampi, niin silti aina hiukan jännittää mennä vaa'alle, niin uskomatonta tämä on.

   Poista
 5. Kyllä se paino putoaa, kun oikein yrittää! Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Siihen on vain niin vaikea uskoa kaikkien näiden vuosien jälkeen, mutta näköjään minä vihdoinkin laihdun! :)

   Poista
 6. Arvaa tekiskö mieli sanoa että: mitä mie sanoin;) Mutta enpä sano niin, vaan: Onnittelut upeasta pudotuksesta:)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa! Paljon onnea! Toivottavasti tämä tulos antaa sinulle lisää motivaatiota ja uskoa projektiin. Tuollaistahan painonpudotus on, välillä takkuaa ja sitten taas putoaa reilummin kerralla. Hieno juttu joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Se antaa ihan valtavasti motivaatiota; silloin ennen vaikka kuinka olisin yrittänyt, ei mitään tapahtunut ja motivaatio lopahti muutamassa viikossa. Mutta nyt kun paino putoaa, yrittää entistä kovemmin. Se on tosiaan mahtavaa! :)

   Poista
 8. Hieno pudotus, onnea! :)
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen itsekin todella tyytyväinen. :)

   Poista