lauantai 14. heinäkuuta 2012

Pikainen painopäivitys

Tasan 103 kg. Mitäpä siihen voi sanoa. Ravitsemusterapeutti sanoi, että jos paino jää jumittamaan, kannattaa yrittää juoda mahdollisimman paljon vettä, joten sitä yritän nyt ensi viikolla. Jospa se auttaisi. Olin kyllä varautunut pitkiinkin jumituksiin, mutta en vielä tässä painossa. :/ Vielä on mahdollista alittaa satanen tässä kuussa, mutta todennäköisyys alkaa jo mennä aika pieneksi. 

Pitää mennä pesemään kissa, lukitsin sen kylppäriin ja se huutaa siellä kuin hullu. Avasin jonkin luukun leivinuunin alaosasta, kun siihen oli tarttunut jotain, mitä en saanut paikallaan putsatuksi ja kun käännyin laittaakseni luukun takaisin, näin vain vilahduksen aukkoon katoavasta hännästä. Onneksi hän tällä kertaa peruutti sieltä itse ulos, joskus vuosia sitten yksi kissa teki saman tempun, mutta kieltäytyi tulemasta ulos ja vaadittiin melkoinen operaatio, kunnes hänet vihdoin löydettiin savupiipusta. En voinut kuin nauraa nokista kissaani, niin koomiselta hän näyttää, mutta nyt minun on pakko pestä hänet, mistä hän ei tykkää yhtään. Toinen kissani olisi tottunut pesemiseen, koska hän on niin likainen, että joudun yhtenään pesemään häntä, mutta tyttökissani pitää yleensä itsensä puhtaana. Taidan sitten samantien pestä koko porukan, toisenkin kissan ja koiran. 

Mutta; hyvää viikonloppua taas! :)

10 kommenttia:

 1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Taidat muuten olla ensimmäinen miespuolinen ikinä, joka tähän blogiin on eksynyt. :)

   Poista
 2. Mutta hienostihan paino on pudonnut, jo 1/3 tavoitteesta. Se on paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kokonaisuudessaan kyllä ja olen tietysti iloinen jo siitäkin, mutta nyt olen jo viikkoja jumittanut melkein samassa painossa. Se harmittaa ja vielä enemmän pelottaa. Mutta ehkä ensi viikolla! :)

   Poista
 3. Kyllä se vielä laskee ! Ymmärrän, että olet malttamaton, mutta uskon vuoden päästä tilanteesi olevan hyvin erilainen painon suhteen kuin nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Se olisi kyllä aika masentavaa, jos tämäkään keino ei saisi minua laihtumaan... Mutta täytyy yrittää uskoa, että tämä on vain jotain tilapäistä jumitusta ja kohta paino alkaa taas laskea nopeammassa tahdissa. Vuoden päästä saan toivottavasti postata ihan erilaisia lukuja. :)

   Poista
 4. Moi JB! Hienoa, että olet tiputtanut taas painoa!
  Tuosta edellisestä postauksestasi: miltä elämäntapavalmentaja tai vastaava olisi? Jos psykologille/psykiatrille meno tuntuu liian vaikealta. Oletko kokeillut vaijtoehtohoitoja? Itse olen käynyt vain reikihoidossa mutta se avasi ison solmun sisimmissäni, olin silloin läpikäynyt rankkoja ja energiapatoutumia oli.
  Se oli itse asiassa alku paremmalle arjelle minun tapauksessa.
  -Annis

  VastaaPoista
 5. Annis; koska tuo vastaa nappula ei nyt tee yhtään mitään, niin vastaan viestiisi tähän kohtaan. :)

  Hiukan se on laskenut, mutta kilo viikossa tahti on enää kaukainen muisto. :/

  En ole kokeillut oikein mitään, lähinnä nyhjötellyt kotona. :) Ehkä joku tuollainen voisi tulla kyseeseen, en vain oikein tiedä mitään mistään tuon kaltaisista hoidoista. Pitääpä ottaa selvää. :) Kiva, että sinä löysit avun sellaisesta.

  Nyt pitää yrittää nukkua, hyvää yötä! :)

  VastaaPoista
 6. Moi JB! Kuinka hyvin huomaat tuon -14 kg vaatteissa? Ero on varmaan aikamoinen jo?
  -Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! No hiukan, mutta ei mitenkään ihan kauheasti. Enemmän kuitenkin kuin joskus aiemmin, kun kävin näissä lukemissa, jostain kumman syystä. Isoimmat housuni olen joutunut heittämään pois(tai oikeastaan laitoin ne muistoksi säästöön) ja nyt nämä käytössä olevatkin ovat epämukavan väljät, mutta koska en vielä mahdu kunnolla seuraaviin housuihin, joudun sietämään niitä kunnes paino putoaa vähän lisää. Isoimmat paidat myös roikkuu, mutta suurinpiirtein samoja vanhoja vaatteita pystyn vielä ihan hyvin käyttämään.

   Minulla olisi tosiaan ihan muutaman kilon päähän vaikka mitä ja odotan malttamattomana, että saisin ne vaatteet käyttöön, mutta paino laskee niin hitaasti, että kyllä siihen vielä aikaa kuluu. Mutta jonkinlainen ero on jo nähtävissä. :)

   Poista