lauantai 21. heinäkuuta 2012

Puolitoista kiloa…


…viime viikosta, se on jo ihan hyvä tulos. Nyt enää puolitoista kiloa sataseen. On siis vieläkin mahdollista saavuttaa se ennen kuin heinäkuu loppuu. Olen nyt tällä viikolla yrittänyt juoda paljon ja syönyt joka päivä vesimelonia, joten ehkä se on auttanut. Ainakin vessassa on pitänyt käydä yhtenään, joudun öisinkin heräämään vessaan. Ensi viikolla jatkan samalla linjalla.

Kävin myös kontrollikäynnillä sairaalassa, jossa otettiin mittoja ja paino ja katsottiin verikokeiden tulokset. Vyötärönympärykseni oli kaventunut peräti kaksi senttiä... Lantiolta oli sen sijaan lähtenyt 12 senttiä ja reidestä kuusi, mikä oli itse asiassa odotusteni mukaista, koska housut ovat alkaneet tuntua väljiltä, mutta paidat ei niinkään. Se on ihan ok minulle, pahin osani onkin juuri reidet ja takapuoli, joten sieltä saisikin nyt ainakin aluksi lähteä enemmän. Verikokeiden tulokset oli hyvät, kaikki arvot oli hyvin viitearvojen sisällä, joten minkään imeytymisessä ei ole ongelmaa. Myös kalsium- ja d-vitamiini – arvot olivat hyvät, joten sieltä ei nyt löytynyt selitystä putoileviin hiuksiini, joskin lääkärin mukaan olen kuitenkin laihtunut tarpeeksi, jotta keho voi jo tähänkin reagoida hiusten lähtönä. Hyvä tietää, että tämä johtuu pelkästään laihtumisesta. Tuskin minusta kuitenkaan ihan kaljua tulee ja joka tapauksessa ne kasvaa kyllä takaisin.

Joten kerrankin olin tyytyväinen viikon pudotukseen, oli jo aikakin tapahtua jotain edistystä! Ihan pikkuisen toivon, että ensi lauantaina vihdoin menisi satasen raja rikki, mutta ehkä ei... Kunhan vaaka näyttää vähemmän! 

(Muuten, tuo tickeri ei ymmärrä muita kuin täysiä kiloja, joten siksi se näyttää jo 101 kg. Päivitin nyt kuitenkin sen optimistisesti 101:een, vaikka ,5 kai pyöristettäisiin ylöspäin. :) )

Hyvää viikonloppua! :)


16 kommenttia:

 1. Ticker ymmärtää myös pienempiä painon vaihteluita, pitiköhän pilkun sijaan laittaa piste vai oliko se toisinpäin. Onnittelut painon putoamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näköjään, joo! Enpä ennen tajunnutkaan. :)

   Kiitti! :)

   Pitikin juuri laittaa viestiä, että minne sinä olet kadonnut... Ilmeisesti olet ollut lomalla. :)

   Poista
 2. Pitikin sanoa sama neuvo kuin Jenni, mutta onneksi sait jo vinkin :)

  Aivan tosi hieno pudotus sinulla viikossa ja mielettömästi senttejä kadonnut. Onnea ja hienoa huomata, että olet itsekin tyytyväinen! Siitä vaan jatkat samaan tahtiin ja olet heinäkuun loppuun mennessä siirtynyt kaksinumeroisten pariin. Itsellä tuo vedenjuonti tökkii. Pitää yrittää tehostaa sitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tosiaan ollut hoksannut kokeilla siihen pistettä!

   Kiitos! :) Vihdoinkin viikko, johon olen tyytyväinen ja senteistä myös. Outoa tosin, että rasva lähtee noin paikallisesti, mutta onneksi tällä kertaa ihan oikeasta paikasta ensin!

   Minulla on myös ihan valtavan hankalaa veden kanssa, varsinkin, kun voin juoda niin vähän kerralla. Kannattaa laittaa vettä ihan esille jonnekin, niin muistaa juoda, vaikka kannussa tai pulloissa.

   Poista
 3. Mahtavaa! Tuo on hyvä tulos, ja 12 sentin kaventuminen tulisi näkyä pakostakin.

  Sinä todellakin tulet pääsemään tavoitepainoosi, uskon siihen 100%. :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin itsekin tyytyväinen. Kaventuminen kyllä tuntuu, mutta en vielä ainakaan itse näe mitään eroa. Eikä kukaan ole vielä sanonut mitään laihtumisesta, paitsi äitini. Minusta tuntuu, että 20 kiloa on sellainen, joka alkaa sitten jo näkyä, ainakin silloin Ainoalla Onnistuneella Laihdutuskerralla silloin ihmiset alkoivat jotain sanomaan. Ja itse sen varmasti senkin jälkeen näkee vasta myöhemmin, kun aivot ehtii muutokseen mukaan. :)

   Toivon niin koko sydämestäni, että tällä kertaa onnistun. Olisi niin mieletöntä olla suurin piirtein normaali! :)

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 4. Hieno pudotus? Onnea !

  VastaaPoista
 5. Hiustenlähtöongelma oli täälläkin tuttua hommaa. Mulla alkoi muutaman kuukauden päästä leikkauksesta hiukset pudota, harjaan jäi aina iso kasa hiuksia. Samoin kynnet oli jossain vaiheessa melko huonossa kunnossa. Silti verikokeiden tulokset on olleet aivan huippuja koko ajan, eli nopeasta laihtumisesta johtuvaa selkeästikin.
  Mutta kyllä ne takaisin alkoi kasvaa sitten pikku hiljaa, ja tuntuu että ehkä jopa entistä vahvempina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Juuri yksi päivä mietiskelinkin, että mitäköhän sinulle kuuluu, kun ei ole blogi päivittynyt pitkään aikaan. Vieläkö paino laskee vai oletko jo saavuttanut tavoitteen?

   Joo minulla lähtee nyt ihan tosissaan hiukset, niitä on joka paikassa ja varsinkin pestessä jää iso kasa käteen. :/ Kun ei nyt mitään kaljuja kohtia sentään tulisi, niin ehkä tuon kestää.

   Poista
 6. Loistavat tulokset!! :D Mulla oli kans viime punnituksessa tuloksena 1,5 kiloa.
  Ja noiden senttien vähentyminen, mahtavaa! :)

  Pitää vissiin itsekin hommata vesimelonia tänne kotiin, jos sillä saa tollasia tuloksia. Mulla kun tää viikonloppu meni niin sörsseliks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasinkin. :) Senteistä olen tyytyväinen, vain vähän ihmeissäni siitä, ettei vyötäröltä ollut lähtenyt oikein yhtään.

   Vesimeloni poistaa nestettä, mutta veskissä joutuu sitten käymään koko ajan...

   Poista
 7. Vau, hienoa kutistumista :) ja onnea pudotuksesta, tästä on hyvä mallia ottaa näin alkumatkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ota mieluummin mallia niistä leikkausta seuranneista viikoista, eikä näistä viimeisistä! :)

   Poista
 8. Hienoa! Onnea! :)
  Sä pääset sataan kyllä ja alle ennemmin tai myöhemmin! :)
  Tsemppiä ja oikein hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, toivottavasti ennemmin, kuitenkin! :)

   Kiitos samoin! :)

   Poista