keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ai niin...

Piti jo tuohon aiempaan kirjoittaa, mutta unohdin; moni täältä blogistaniasta tuttu osallistuu KappAhl:in kilpailuun, jossa haetaan XL -mallia, joten käykääpä antamassa äänenne. Ihan mielettömän hieno juttu, että uskallatte osallistua, minä en ikinä uskaltaisi! Kun itsellä ihrat on kerääntyneet mahdollisimman epäviehättäväksi kokonaisuudeksi, on hienoa katsoa kuvia vähän isommista tytöistä, jotka painostaan huolimatta näyttää hyvältä! :D Joten nyt kaikki äänestämään suosikkia! Äänestää voi useampaakin ja ilmeisesti äänen voi antaa kerran päivässä. 

...

Liittyen tuohon valitukseeni aiheiden loppumisesta; jos jollakulla on jotain mielipidettä siitä, miten voisin muuttaa blogiani tai mistä kirjoittaa, saa kertoa ja ihan kritiikkikin on tervetullutta. Tai jos on kysyttävää tai aihe-ehdotuksia, ihan miten vain. :)

:)

7 kommenttia:

 1. Olisi kiva nähdä postaus unelma-asunnostasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen voisinkin tehdä! Rakastan rakennuksia ja vanhoja taloja ja sisustuslehtiä! Ja ikkunoita, erityisesti ikkunoita. :) Tuo onkin hyvä idea! Kiitti! :)

   Poista
  2. Taidan itsekin jatkaa vielä antamaasi unelmakämppähaastetta, sitä on kiva tehdä :)

   Poista
  3. Minullakin on suuri leikekirjallinen kuvia unelma-asunnostani, täytyy katsoa, miltä ne näyttäisi, jos niitä yrittäisi skannata. Mutta netistäkin löytyy. :)

   Tuo päivä kuvina minun onkin pitänyt tehdä, se on vain jäänyt. :)

   Poista
 2. Lisää postausehdotuksia: päivä kuvina.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä olis kiva vähän lueskella että mitä sä syöt päivän mittaan.
  Ja vähän siitä, että mitä yleensä päivän aikana puuhailet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ole kyllä paljoa muuttunut siitä, kun viimeksi kerroin, olen niin laiska, että syön joka päivä samat jutut, niin ei tarvitse miettiä kalorien tai proteiinien määrää tai muuta. :) Mutta voisin kyllä jonkinlaista ruokapäiväkirjaa tännekin pistää.

   Siitä, miten vietän aikaani voisin myös kertoa, kiitti vinkistä! :)

   Poista