lauantai 11. elokuuta 2012

Ei vieläkään...

...alittunut satanen, nyt tosin syytän siitä kuukautisia. Minulla oli koko viikon sellainen tunne, että nyt se alittuu, mutta 700 grammaa olisi vielä pudotettavaa. Jospa nyt sitten ensi viikolla vihdoin ja viimein oltaisiin kaksinumeroisissa luvuissa! 


Olen yrittänyt katsoa itseäni peilistä nähdäkseni edes jonkin eron, mutta vielä en huomaa muutosta. Tosin reiteni ovat erinäköiset, mutta ei eri näköiset kuin ennen, vaan erinäköiset kuin toisensa! Mitenköhän sekin on mahdollista... Ja lisäksi olen jotenkin koostumukseltani erilainen. Tallis oli blogissaan kirjoittanut samasta asiasta, minkä minäkin olen huomannut, eli siitä, että vaikka koko ei tunnu muuttuvan, koostumus jotenkin muuttuu. Minusta tuntuu kuin olisin ulkoisesti ihan saman kokoinen kuin ennenkin, mutta jotenkin tunnun erilaiselta. Kuin olisin jotenkin löysempi. Aivan kuin olisin samankokoinen kuin ennenkin, mutta siinä missä minä ennen koostuin kuin sellaisesta kiinteästä ballistisesta geelistä, mitä käytetään myytinmurtajissa ja csi:ssä, nyt minä olen kuin huonolaatuinen pesukoneessa käynyt vanha tyyny. Samankokoinen pussi, mutta sisällä on epätasaisesti jakautunutta höttöä. Esimerkiksi toisessa reidessäni on kiinteä läskipahkura, mutta muuten ne tuntuvat inhottavan pehmeiltä ja epätasaisilta. Kummallista, mutta ehkä se kuuluu asiaan... 

Olen kaivanut esille vanhoja vaatteita laihemmilta ajoilta ja olen edelleen hieman hämmentynyt niiden suhteen. Löysin yhden paidan, jota käytin lukiossa ja se mahtui päälle, joskin ihonmyötäisesti, mutta mahtui kuitenkin. Jäin miettimään, että olenko sitten silloin käyttänyt ihan liian isoja vaatteita... En ole koskaan osannut ostaa sopivan kokoisia vaatteita, en oikein tiedä, miltä vaatteen kuuluisi näyttää päällä, miten väljältä... Varsinkin alushousut olen aina ostanut niin, että ne olisi tiukat, mutta ilmeisesti niiden ei kuulu olla?!! Ja tietysti olen ostanut lukemattomia ihan liian pieniä vaatteita, kun "ihan kohta laihdun...". Ehkä joudun hankkimaan jonkinlaista apua, jos joskus pääsen tavoitteeseeni, ainakin joissakin kaupoissa on pukeutumisneuvojia. He varmaan osaavat auttaa tässä koko asiassa. 

Mutta nyt alan ihan tosissani yrittämään tästä seitsemästäsadastagrammasta eroon pääsemistä ja lähden lenkille. Ulkona on aivan ihana syksyinen päivä ja lupasin haukulle kunnon lenkin. Toivottavasti ensi viikolla minulla vihdoin on hyviä uutisia! :) 

24 kommenttia:

 1. Mukavaa lenkkia ja uskon vakaasti etta ensi viikolla on raja rikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Oli ihan mukava lenkki, ihana ilma! Ja minäkin uskon, että ensi viikko on vihdoin se viikko, jolloin satanen alittuu! :) Toivottavasti en joudu (taas!) pettymään.

   Poista
 2. Muutama sata grammaa enää :) Älä ajattele edessä olevaa pudotusta, vaan sitä kuinka paljon oot jo saanu aikaan! :D

  Pisti naurattamaan toi kun olit vertaillu kehon koostumusta noihin geeliin ja tyynyyn :D :D

  Varmasti hyvällä liikunnalla saat aikaan tuon viimesen pudotuksen :) Sitten sulla alkaa elämä kaksinumeroisella painolla :D Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nyt se on kyllä todella lähellä. Ja ihan kivasti on painoa jo pudonnutkin, vaikka tahti on ollut piinallisen hidas. Olisi se kyllä aika mieletöntä painaa alle sata kiloa, siitä on melkein 4 vuotta, kun olen viimeksi ollut alle satakiloinen!

   Se oli itseasiassa aika tarkka vertaus, en kyllä ymmärrä miksi, mutta... Kai minulla on jotenkin poikkeavia rasvasoluja. :D

   Nyt tosiaan yritän liikkua ensi viikolla!

   Kiitti! :)

   Poista
 3. Varmaan kohta napsahtaa satanen rikki, ehkä jo ensi viikolla. Ulkona oli ihanaa kun ei tarvinnut hikoilla, sieltä se ihana syksy kohta tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! :)

   Ja siellä tuoksuu jo syksyltä! Se on melkein se paras juttu! :)

   Poista
 4. Ballistinen geeli..:) Hyvin sanottu:) *hekottaa* Mutta-hieno tulos ja niin lähellä maagista 100:n rajaa. Pidän peukkuja tulevalle viikolle:)
  -Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti ihan siltä minusta tuntuu! :)

   Kiitti! :) Nyt olen kyllä todella pettynyt, jos ei tälläkään viikolla satanen alitu!

   Poista
 5. Nyt ei mee enää kauaan. Toivottavasti ens viikolla. Tehostat vaikka lenkkejä hieman tällä viikolla niin eiköhän se sieltä tupsahta. Tuo on tärkeä raha päästä kolminumeroisista kaks numeroisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Täytyy tosiaan yrittää lähteä lenkille joka päivä, niin jos vihdoin olisin alle satakiloinen! :)

   Poista
 6. Toivottavasti viikko on sujunut hyvin ja huomenna vaa'alla seisoo kaksinumeroinen luku, pidän peukkuja sulle! :)
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ok. :) Katsellaan tosiaan huomenna! Kiitti! :)

   Poista
 7. Oksettavaa lukea noita sun läskijuttuja...
  Yritä nyt saada ittes laihemmaks, et tätä blogia kestäis lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei... :D Tuota, kannattaa varmaan vaihtaa blogia, koska kyllä tätä läskiä vielä riittää! :D

   Poista
  2. Jollain tainnut olla laskuhumala päällä aika varhaisessa vaiheessa iltaa... :D Hyvä että otat ihan huumorilla.
   -Maria

   Poista
  3. Tämä taisi olla henkilökohtaista, minulla on hyvin vahva epäilys siitä, mistä tämä tuli.

   Olen kuullut sen verran rankkaakin vinoilua, ettei tuo jaksanut kuin naurattaa. :)

   Poista
 8. Etkö kestä yhtään kriittisiä kommentteja? Voi reppanaa...
  Ei tämä ollut mitään henkilökohtaista, nyt taidat tulkita ihan väärin. Yritän vaan kannustaa sua tossa sun laihisprojektissa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestän toki, tarkoitin henkilökohtaisella sitä, että uskon tietäväni, kuka sinä olet.

   Eikä tuo edes ollut kriittistä, tuo oli koomista. :) Minä olen kuullut niin rumia kommentteja ylipainostani, että joudut parantamaan huomattavasti, jos toivot loukkaavasi.

   Kiitos sitten vaan kannustuksesta! :D

   Poista
 9. Mistäköhän luulet tietäväsi kuka olen? Osuin ihan randomilla tänne blogiisi...Onkohan sulla kaikki ihan ok?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... Osasin itse asiassa jo eilen odottaa tätä, mutta odotin kyllä hieman laadukkaampaa vinoilua. No, varmasti teit parhaasi. Jos et ole se, joksi sinua luulen, niin tämä on kyllä melkoinen sattuma.

   Mutta minähän olenkin sinulle vain kateellinen, eikö se niin mennyt? ;)

   Tervetuloa vain lukemaan, mutta jos läskipuheet sinua häiritsee, niin varaudu todellisiin traumoihin, kun laitan seuraavat edistymiskuvat! :D

   Poista
  2. "Tervetuloa vain lukemaan, mutta jos läskipuheet sinua häiritsee, niin varaudu todellisiin traumoihin, kun laitan seuraavat edistymiskuvat! :D"
   :) Hyvin sanottu!
   Olen itse tosi huono vastaamaan tyhmiin kommentteihin. Esim. silloin kun yski jätkä sanoi minusta yökerhossa "Tuossa kulkee monen viikon lihat" ja loukkaannuin (vaikka nauratti koska se oli mielestäni aika hyvä heitto) enkä keksinyt mitään sanomista. Olen onneksi saanut tosi vähän tällaisia.
   Seuraavissa kuvissa näkyy varmasti kunnon eron. 10 kiloa ei välttämättä näy vielä niin hyvin, mutta 20 on ihan eri juttu.
   Hyvää loppuviikkoa!
   -Annis

   Poista
  3. En minäkään yleensä oikein tiedä mitä sanoa. Tai silloin nuorena tiesin, en koskaan jäänyt sanattomaksi, mutta näin aikuisena ei tule mitään osuvaa mieleen. Kai se oli silloin eri, kun se oli jokapäiväistä elämää, nykyään muutaman kerran vuodessa joku jotain sanoo, niin on taidot ruostuneet.

   Minullakin on sellainen tunne, että kahdessakymmenessä kilossa alkaa jotain jo näkymäänkin. Tosin irl ei ole kukaan vielä huomannut eroa. Mutta katsellaan, mitä vaaka sanoo lauantaina. :)

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 10. Juu, en tiedä mistään kateus-jutuista. Taidat olla nyt vähän harhainen... :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsätä on varmaan aika turha väitellä.

   Kiitos tsempeistä.

   Poista