sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Miinus 300 grammaa

Uudet 300 grammaa ikuisesti poissa. No, toivottavasti ainakin. :) Hidasta on edelleen, vaikka kuinka yrittäisin. Syömisen suhteen menee ihan ok, veden juonti ja liikunta on edelleen hankalia. Ajattelin, että pitää ihan alkaa miettiä, mikä tuossa liikkumisessa mättää, koska kun lähden lenkille, minusta on mukavaa kävellä, varsinkin nyt kun on syksy, mutta kun en vain saa itsestäni irti, että lähtisin! Joskus aiemmin Vilukissa antoi hyvän vinkin, että kannattaa liikkua aina johonkin tiettyyn aikaan, mikä kyllä auttaa jossain määrin. Mutta sitten jos se kellonaika jostain syystä menee ohi, käytän sitä lähes tekosyynä olla lähtemättä ollenkaan. Apuna on onneksi toiminut nyt taas alkaneet kielikurssit; tällä viikolla, vaikka olin jo päättänyt tulla bussilla kotiin, oli niin ihana ilta, että kävelin, vaikka matka olikin pitkä. Toivottavasti siitä tulee tapa, niin siitäkin saan jo kaksi reilusti yli tunnin lenkkiä viikossa. 

Olen nyt lähes paniikissa viime viikonloppuna postatuista kuvista saamani ihanan palautteen takia, koska minusta tuntuu, että jotenkin huijasin teitä ja annoin väärän kuvan edistymisestäni, koska näytän ihan erilaiselta vaatteet päällä kuin ilman vaatteita! :D Edistymiskuvia en saanut nyt julkaista vieläkään, koska 97 kg on vieläkin alittamatta, mutta kun laitan ne, niin ihan varmasti huomaatte, ettei kovin suurta muutosta ole vieläkään nähtävillä. Vaatteet vain puristaa pahimpia läskejä kasaan ja luo illuusion kuin olisin muka pienentynyt! :/ Kiitos ihanista kommenteistanne, mutta älkää pettykö, kun näette seuraavat alusvaatekuvat! :D


Jenniltä sain ihanan tunnustuksen, joka annetaan lemppariblogeille;” Sitten kun...-blogin J.B:lle.Tykkään J.B:n rehellisestä tavasta kirjoittaa ja on myös mielenkiintoista seurata hänen painonpudotusprojektiaan.”’

Kiitos! :)

Tunnuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen. 
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Nyt pitäisi siis valita 5 suosikkiblogia, mutta koska minusta tuntuisi jotenkin pahalta kertoa, ketkä teistä ovat kaikkein suurimmat suosikkini (koska epäilemättä ne, jotka eivät tuolle listalle pääsisi, murtuisivat… :D), kirjoitin lapuille kymmenen suosikkiani ja arvoin, mitkä viisi mainitsen tässä. :)

Joten;

Raparperi, koska hän osaa kirjoittaa arjestaan mielenkiintoisesti ja koska pidän hänen tavastaan kirjoittaa. Raparperin blogissa puhutaan laihdutuksen lisäksi myös muista minua kiinnostavista asioista ja hänen tekstiään on aina mukavaa lukea.

Neiti Michelin, koska hän on onnistunut pudottamaan painoaan ihan mielettömän hyvin ja koska meillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita, kuten puutarhanhoito ja koska molemmat odotamme joulua yhtä innokkaasti.

Jenni, jonka postaustyylistä ja blogin ilmeestä pidän kovasti, puhumattakaan hänen kyvystään ilmaista muutamalla sanalla todella paljon. Minusta hänen välillä lyhytsanaisetkin päivityksensä ovat ihania ja hän kuuluu niihin harvoihin, joiden blogia käyn kurkkaamassa mahdollisten päivitysten varalta joka päivä.

Kiiperi, koska hän toimii minulle inspiraationa onnistuttuaan laihduttamaan enemmänkin kuin mistä minä edes haaveilen. Hän myös käsittelee usein minullekin tuttuja ongelmia ruokaan ja syömiseen liittyen.

Sallamari, koska hänellä on aivan mielettömän hieno tyyli. Siitä huolimatta, että olen itse harmaavarpunen, pidän hänen värikkäästä ja persoonallisesta tyylistään. Lisäksi hänen bloginsa on rehellinen ja avoin ja hän puhuu asioista, jotka aina herättää paljon ajatuksia.


23 kommenttia:

 1. 300g lähemänä tavoitetta! :)

  Turhaan murehdit niitä vartalokuvia! :)


  kodin ulkopuolella me ollaan aina vaatteet päällä ja uskon, että ihmisten ympärilläsi on täytynyt huomata pienenemisesi :)

  ps. Aloin jo masentua, kun en päässyt top5 listallesi, mutta sitten luin millä menetelmällä valitsit suosikkisi ja mieleni keventyi ;)) heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :)

   Kukaan ei ainakaan ole sanonut mitään, joten en tiedä, onko kukaan huomannut. Toivottavasti jo pian alkaa näkyäkin muutosta.

   Ei syytä huoleen. ;)

   Poista
 2. Turhaan pelkäät kuvien puolesta. Kaikki tietää, että vaatteet peittää. Eihän kukaan näytä samalle alusvaatteissa. Uskon, ettet itse huomaa muutosta niin hyvin kuin ulkopuoliset.
  Hitaasti ja varmasti painosi laskee. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti, mutta minusta tuntuu, ettei ilman vaatteita ole tapahtunut MITÄÄN muutosta! No, katsotaan, ehkä jo ensi viikolla saan laittaa uudet kuvat!

   Tuo on silti totta, ettei sitä itse niin huomaa, kun näkee itsensä joka päivä.

   Minäkin olen tyytyväinen, että suunta on alaspäin, vaikka tämä onkin ollut todella hidasta. :)

   Poista
 3. Itse mietin kanssa, että turhaa ehkä kannattaa miettiä sitä miltä näyttää ilman vaatteita. Itse olen valitettavasti joutunut käsittelemään nyt jo tätäkin puolta, sillä ylipainoa on itselläni niin paljon (edelleen) että vatsanahka ei varmasti tule kokonaan vetäytymään. Pitää hyväksyä se, että vaatteet päälle ei näytäkään enää samalta kuin "nuorena". Sekin vielä, että en edes yritä kiinteyttää itseäni esim. jatkuvalla salitreenillä. Voin vaan todeta, että oma syyni! ;D

  Pääasia, että joskus näytän vaatteet päällä hyvältä ja että ne mahtuvat!

  Ootko muuten käynyt kokeilemassa, miten vaatteita löytyy kaupasta? Meneekö jo normaalipuolen paidat esim. päälle. Uusi talvitakki? Itse odotan sitä hetkeä kovasti, kun normaalit vaatteet menee ylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, kiitos tunnustuksesta :)

   Poista
  2. Minä myös yritän laihtua näyttääkseni tavalliselta vaatteet päällä; valitettavasti minun ikäiseni ja painoiseni on turha haaveilla hyvästä kropasta. Minä en ole kovinkaan huolissani vatsasta, mutta käsivarret ja rinnat jää aivan varmasti roikkumaan todella pahasti ja todennäköisesti myös takapuoli ja reidet. Salilla käynti varmasti auttaisi, mutta vain tiettyyn rajaan saakka. Se on vain niin yksilöllistä, etten oikein tiedä, mihin varautua. Kuvittelen varautuneeni pahimpaan, mutta toivottavasti en ole väärässä. Olen koko ajan ajatellut, että kun pääsen tavoitteeseeni, menen kiristysleikkaukseen, mutta niidenkin lopputulos on melko karua katsottavaa, joten en ole siitä enää niin varma. Rinnat aion korjauttaa, mutta muuten en tiedä... Mutta samoin minäkin ajattelen, että jos vaatteet päällä näytän suht normaalilta, niin se riittää.

   Minä en ole itse asiassa koskaan ostanut mitään ns. isojen tyttöjen osastolta (paitsi keväällä sen paidan hautajaisia varten). Tietysti monessa vaatteessa on ollut niin, ettei ole tarpeeksi suurta kokoa, mutta muuten olen onnistunut löytämään vaatteet ihan normaaliosastolta. En ole nyt ostanut vähään aikaan mitään uutta, mutta omista kaapeistani olen saanut sellaisia vaatteita päälle, jotka ei ennen mahtuneet ja joutunut(tai siis saanut!) heittämään pois isoimpia. Löysin myös talvitakin, jonka alkuperästä minulla ei ole mitään muistikuvaa, mutta pärjään sillä ainakin aluksi, kunnes löydän ihan täydellisen uuden talvitakin. Olen todella nirso vaatteiden suhteen, joten kaiken tuollaisen ostaminen on aina hankalaa. :) Olisi tosiaan ihanaa, kun voisi ostaa ihan minkä tahansa kauniin vaatteen, minkä näkee, eikä tarvitsisi miettiä, onko tarpeeksi isoa kokoa! :) En usko, että olen ihan vielä siinä tilanteessa, mutta ehkä jo ennen joulua. Minä odotan sitä, että voisin mennä vaatekauppaan tuntematta häpeää, koska nyt minusta on noloa ostaa vaatteita ja miettiä mahtuuko isoinkaan koko päälle, varsinkin kun myyjät on yleensä vaatekaupoissa pieniä ja nättejä. Olisi ihanaa vain keskittyä vaatteisiin, eikä miettiä mitään muuta! :)

   Poista
 4. Kiitos tunnustuksesta :) Piti vielä lisätä, että blogisi on ainoa, jonka postaukset jaksan lukea sanasta sanaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta! :)

  Muakin masensi noi 300 gramman pudotukset, mutta koitetaan olla tyytyväisiä edes siihen :D Parempihan se on kuitenkin kuin plussa-tuloa, eikö? :)

  Ja ihan taatusti niissä alusvaatekuvissakin huomaa eron, onhan sulla paino pudonnu kuitenkin kokonaisuudessaan huimasti! Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Kuten tuossa sanoinkin, niin ennen olisin jo lihonut takaisin(jos olisin ikinä laihtunutkaan!), joten jo miinus, vaikka kuinka pieni, on minulle hyvä juttu. Mutta vähän nopeammin saisi kyllä paino laskea!

   En osaa yhtään sanoa, näkeekö muut mitään eroa, itse en näe. Mutta jospa jo tällä viikolla pääsisin ne laittamaan! :)

   Poista
 6. Laitoin sinulle sähköpostia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoititko osoitteen oikein? Ei ollut tullut mitään! :(

   Poista
  2. Ei kun olitkin päätynyt roskiin. :/ Vastaan kohta!:)

   Poista
 7. noyrin kiitos ja kumarrus tunnustuksesta blogissasi.
  Punastelen ja hämmennyt täällä, ja olen äärimmäisen kiitollinen antamastasi tunnustuksesta.
  Olen kertaalleen jo jakanut tämän tunnustuksen blogissani, joten tällä kertaa en valitettavasti (kaiken kiireen keskellä on todellinen syy) liitä Sinulta saamaani palkintoa uudelleen blogiini!
  Kertaalleen vielä suurkiitos, en osaa oikeilla sanoilla ilmaista miten paljon antamasi tunnustus merkitsi minulle. Sanasi koskettivat todella.
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. :) Juu ei hätää, en tällä kertaa katsonut, ketkä on jo tunnustuksen saaneet. Ei haittaa, jos et jatka. :)

   Poista
 8. Oi, kiitos tunnuntuksesta :) Kauniisti kirjoitit, kiva kuulla että toimin isnpiraationa:)

  Usko kuule vain mitä sulle sanotaan. Oot huomattavasti laihtunu ja sen huomaa noista kuvista kyllä! Miehän en ittekkään toki näe itteäni vielä laihtuneena, saati normaalipainoisena. Mutta silti uskon ko jotkut ihanat ihmiset mun muodonmuutosta kehuu :) Että aikaa se kuule vie että näkee ittensä uudistuneena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. :)

   Se on oikeasti todella hämmentävää, kun itse ei näe mitään eroa, vaikka kuinka yrittäisi katsoa! Ilmeisesti sen alkaa näkemään vasta pitkän ajan kuluttua. Mutta hienoa kuulla, että muut näkee jotain eroa! :)

   Poista
 9. Hei, halusin sanoa sinulle heipat näin "omalla nimellä", kun vihdoin loin tunnukset ja laitoin oman blogin pystyyn. Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja uskaltautunut kommentoimaan muutamaan kertaan nimettömänä. Voin kertoa, että olet toiminut inspiraationa ja blogisi on iso syy siihen, että minäkin uskaltauduin aloittamaan oman.

  Olet onnistunut pudottamaan painoa tosi hienosti, ja näytät varmasti hyvältä myös alusvaatekuvissa!! Jos jakaisin jotain tunnustuksia, saisit varmasti lemppariblogilätkän täältäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Blogistaniaan! :) Onko blogisi julkinen, tuon kuvakkeesi kautta ei ainakaan näkynyt? (Tosin vika voi olla minussakin, minulla on ilmeisesti jokin asetus pielessä, kun en tuolta lukijoistanikaan näe kaikkien blogeja.)

   Voi kiitos! :) Tuo oli todella hienoa kuulla! Olen ihan hämilläni, mutta ihanaa, että tykkäät blogistani! :)

   En nyt sentään hyvältä, mutta toivottavasti pienemmältä! :) Katsotaan, jos VIHDOIN lauantaina tulisi 20 kiloa täyteen!

   Poista
  2. Kiitos! Blogin pitäisi olla julkinen, tosin päivitin ihan juuri äsken profiiliani, ehkä siinä oli katkos yhteydessä?

   Aivan kuten Jenni sanoi tunnustuksessaan, rehellinen kirjoitustyylisi vetoaa lukijoihin, niin myös minuun.

   Tsemppiä, kyllä se 20 kilon pudotus sieltä vielä tulee!

   Poista
 10. Sait kunniamaininnan blogissani ;)

  VastaaPoista