keskiviikko 31. lokakuuta 2012

365:n päivän haaste; päivät 251 - 280


day 251: Mikä inspiroi sinua kirjoittamaan?
Nautin suunnattomasti sanojen käytöstä ja myös koen, että minun on paljon helpompi ilmaista itseäni ja ajatuksiani kirjoittamalla. Blogissa myös saamani palaute on ihan mielettömän hieno asia ja koen, että saan kirjoittamalla yhteyden toisiin ihmisiin, mikä merkitsee minulle paljon.

day 252: 5 asiaa, jotka tekevät sinut onnellisiksi/ day 257: Kerro viisi hyvää asiaa elämästäsi
Minulla on vanhempani ja lemmikkini, olen fyysisesti terve, minulla ei ole mitään varsinaista hätää ja vihdoinkin painoni on laskusuunnassa.

day 253: 5 asiaa, jotka tekevät sinut surulliseksi/ day 258: Kerro viisi pahaa asiaa elämästäsi
Olen edelleen ylipainoinen, vanhempani ikääntyvät pelottavaa vauhtia, samoin lemmikkini, en tunne oloani kauhean hyväksi ja olen yksinäinen.

day 254: 5 suosikkiruokaasi
Tämä on aika kauhea vastaus, mutta rehellinen... Pizza, pasta, lanttulaatikko, sienisalaatti ja kasvisgratiini. Ihanaa, kun on näin terveellinen maku! :D

day 255: 5 suosikkijuomaasi
Vesi, Pepsi Max, nescafen Ice coffee -jauhe, Starbucksin Latte ja kuuma suklaakahvi.

(day 256: list five things you want to say to ten different people at this moment)

day 259: Listaa perheenjäsenesi ja miten he auttavat sinua päivittäin
Minulla on vain vanhempani ja he ovat syyni elää.

day 260: Viisi suosikkilauluasi
Tällä hetkellä suosikkejani on ainakin Lady Gagan Edge of Glory, Florence and the Machinen You've got the love, Adelen Rolling in the deep, Emeli Sanden Clown ja ikisuosikkini November Rain.  

day 261: Mitä aiot tehdä tänään?
Minulla on illalla kielikurssi, sitä ennen menen kaupungille, vähän kiertelen kaupoissa ja katselen... Ja kävelen, että saan liikuntaa. Sitä ennen bloggailen ja lueskelen muiden blogeja sekä ehkä luen kirjaakin.

day 262: Listaa suosikkikauppasi.
Minulla ei ehkä ole mitään kovin hehkeää listaa näistä, koska ehdoton suosikkini on Sokos. Käyn siellä usein ihan vain katselemassa, koska rakastan Sokoksen tunnelmaa ja tuoksua ja tavaroita. Pidän myös ainakin Pentikistä ja Indiskasta, Stockmannin sisustusosastostakin, vaikka siellä onkin liian kallista.

day 263: Kerro yksityiskohtaisesti, miten meikkasit tänään.
En ole meikannut tänään mitenkään, enkä yleisesti ottaenkaan käytä varsinaisesti meikkiä. Käytän ainoastaan puuteria ja vastaavia, joilla yritän peittää rumaa ihoani ja hillitä kiiltoa. En ole meikannut lukion jälkeen ja tuskin enää koskaan meikkaankaan.

day 264: Miten hiuksesi ovat tänään?
Samoin kuin aina, ponnarilla. En ole tehnyt minkäänlaista kampausta varmaan ainakaan kymmeneen vuoteen, enkä koskaan pidä hiuksiani auki. 

day 265: Laita kuva tämän päivän asustasi ja selitä se.
No, asuvalikoimani on aika rajallinen, eikä se ehkä kerro minusta mitään. Minulle vaatteet on vain vaatteita, enkä koe niiden mitenkään ilmentävän persoonaani, tms. Nykyään valitsen vaatteen usein ihan vain siksi, että se mahtuu päälle, eikä ole kallis, mutta yleisestikin ottaen, valitsen vaatteet ihan puhtaasti siksi, että pidän niistä, ei minulla ole mitään muuta agendaa. Koska en ole vielä tänään käynyt ulkona, minulla on päälläni lilat pyjaman housut ja punainen t-paita, mutta kun lähden ulos, puen päälleni varmaankin ne raidalliset housut, joita täälläkin esittelin tavoitehousuinani, koska ne ovat tällä hetkellä suosikkini, valkoisen paidan ja mustan villatakin.

day 266: Vanha laulu, josta edelleen pidät.
Sanoisin, että ehkä joku Bon Jovin laulu tai Roxetten, he olivat ensimmäiset artistit, joita aloin silloin teininä kuuntelemaan.

day 267: Kun sinulla on ollut huono päivä, miten käsittelet sitä?
Syömällä... Ainakin ennen. En oikein osaa enää sanoa, ennen olisin syönyt tuhansien kalorien edestä ruokaa, mutta nyt... Yritän vain kestää.

day 268: Ylikäytetty sanonta?
Tämä ei nyt ole varsinaisesti sanonta, mutta inhoan aivan suunnattomasti sanaa "salarakas".

(day 269:how are you similar to and different from the majority of Tumblr users?)

day 270: Miltä unelma-asuntosi näyttäisi?
Minulla on itse asiassa useampi unelma-asunto ja olen aikeissa tehdä kokonaisen postauksen näistä, joten en nyt vastaa tällä kertaa tähän.

day 271: Kuka tekee sinut onnellisemmaksi, kuin kukaan muu?
Minulla on vain perheeni, joten en nyt aio laittaa heitä kahta tärkeysjärjestykseen. :)

day 272: Pahin asia, mikä sinulle tapahtui yläasteella?
Varmaan yleisesti ottaen haukkuminen, se oli välillä aika raakaa ja koska se oli jokapäiväistä, se jäi keskeiseksi muistokseni yläasteesta.

day 273: Seitsemän asiaa, jotka vaivaavat sinua usein.
Yleinen ihmisten pahuus, minuun vaikuttaa hyvin vahvasti uutiset eläinrääkkäyksestä ja väkivallasta ja pedofiileistä, ne saavat minut tuntemaan voimatonta raivoa ihmiskuntaa kohtaan. Ja ne ovat valitettavasti niin yleisiä, että ellei aio elää uutispimennossa, niille altistuu joka päivä.

day 274: Kuusi asiaa, joita rakastat.
Perheeni, lemmikkini, luonto, arkkitehtuuri, ruoka(valitettavasti edelleen) ja sauna.

day 275: Viisi laulua, joista pidät.
Enkä minä jo vastannut tähän?

day 276: Neljä asiaa, jotka toivoisit voivasi sanoa, mutta et ehkä koskaan tule sanomaan.
Tärkeissä asioissa saan kyllä sanottua, mitä haluan, joten tämä on vaikea. Mutta ehkä tähän voisi vastata, että toivoisin, että minulla olisi elämä, jossa voisin käyttää sanoja; Minä rakastan sinua.

day 277: Kolme asiaa, joita kaipaat.
Tällä hetkellä kaipaan suloista tyttökissaani, jota ilman olen elänyt jo melkein kaksi viikkoa, kaipaan ystäviä ja... ...en tiedä... Tunnen kaipuuta jotain sellaista kohtaan, mitä ei kenties ole olemassakaan.

day 278: Kaksi asiaa, jotka haluat.
Jos nyt vaihteeksi yritetään pysyä realismissa, haluaisin laihtua ja hankkia lisää lemmikkejä.

day 279: one story of a memory you have.
-
day 280: Minkä elokuvan näit viimeksi, kerro siitä?
Katsoin "Avio-onnea Morganeiden tapaan" ja se oli kaksi hukkaan heitettyä tuntia elämästäni, joita en koskaan saa takaisin. Ja kun tämän sanoo ihminen, joka viettää suurimman osan päivistään tekemättä mitään, ymmärtänette, miten huono elokuva tuo oli. Kliseistä roskaa, jossa ainoa mielenkiintoinen seikka oli hämmästys siitä, että kaksi tuon tason näyttelijää ovat suostuneet esiintymään moisessa tekeleessä. Älkää koskaan vaivautuko katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti