lauantai 24. marraskuuta 2012

Pientä laskua

1,2 kiloa viime viikosta, kerrankin olen tyytyväinen. Nyt olisi enää 2,8 kiloa kasilla alkaviin lukuihin, mutta toisaalta aikaakin on enää vain kuukausi. Ja jouluaattoon on tasan kuukausi, voi apua! Mutta katsotaan, miten tämä kaikki sujuu... Eihän tuo silti olisi kuin 700 grammaa viikossa, joten sen pitäisi olla mahdollinen, mutta minun laihtumistahtiani ajatellen, aika tiukkaa tulee tekemään. Ja siitä lievään ylipainoon pääsystä ei ole enää mitään toivoa, mutta keväällä sitten. :) Toivottavasti. :)

Hyvää viikonloppua! :)

18 kommenttia:

 1. Hienoa! Onneksi olkoon.
  Kyllä sun paino tippuu. Hitaammin kuin haluat, mutta silti varmasti. Valtaosa urakasta jo takana. Mietipä sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tämä on todella ristiriitaista, koska toisaalta elin vuosia niin, ettei paino laskenut yhtään tai jos joskus laskikin, lihoin sen taas takaisin, joten siltä kannalta olen iloinen mistä tahansa miinuksesta. Mutta toisaalta olisin niin malttamaton laihtumaan nopeasti! Mutta puoliväli on ohitettu, se on jo hieno juttu! :)

   Poista
 2. Hienoa!! Ja mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Vau! Upea pudotus! :) Olet tiputtanut painoa jo niin paljon vaikka aluksi sinä pelkäsitkin, että et laihtuisi! Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva joo. :) Niinpä, olin ihan varma, etten nytkään laihtuisi, joten siltä kannalta olen kyllä iloinen 24:stä kilostakin. Ja ne loput seitsemäntoistakin tuntuvat mahdollisilta, joskin taitaa kestää ikuisuuden, ennen kuin painan 75! Mutta ehkä sentään joskus... :) Kiitos! :)

   Poista
 4. Mahti puotus taas! Ei muutako tsemppiä kovasti!

  Kamalaa ko kohta on tosiaan joulu, kaikki lahjat ostamatta.... Onneksi ollaan joulu reissussa, niin ei sen kummemmin tarvi kotiin joulua laittaa. Mutta ne lahjat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Minulla on tänä vuonna jo kaikki ostettuna, pitää vain vielä ommella haukulle pehmolelun ja patjan yhdistelmä, johon on kyllä aineet hankittu. Ja lisäksi pari muuta lelua varalla, mikäli olen yltiöoptimistinen omien ompelutaitojeni suhteen... :D

   Poista
 5. Hienoa! Kyllä se paino tippuu, jos syö vähemmän kuin kuluttaa. Pitää vain uskoa siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Totta, mutta kun olen niin kärsimätön, haluaisin jo olla tavoitteessani! Mutta kai minä jonain päivänä pääsen sinne asti... :)

   Poista
 6. Loistava pudotus!! :) Sä pystyt siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo, ehkäpä tämä nyt kerrankin onnistuu... :)

   Poista
 7. Upea tulos, iloitse siitä nyt!!
  Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä pudotukset on kyllä sen verran harvinaista herkkua, että kyllä niihin tulee oltua tyytyväinen. :)

   Kiitos samoin!

   Poista
 8. Vau, jestas mikä pudotus! Kuule kasilla alkava on nyt todellakin saavutettavissa jouluksi. Nyt vaan samanlainen viikko perään ;D (hyväkin neuvoja täällä -300grammani kanssa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kerrankin hyvä, mutta tiedän jo ennestään, että nyt sitten taas jumitetaan muutama viikko. Siihen verraten pienikin pudotus joka viikko on kuitenkin loppujen lopuksi enemmän. :) Kolmesataa grammaa on jo kolmannes kilosta, joten ei se huono ole! Mutta ollaan toiveikkaita, että ennen joulua olisi vielä toinen hyvä viikko! :)

   Poista