lauantai 10. marraskuuta 2012

Taas vähän pienempi

Paino sanalla vähän. Vaaka näytti tasan 94 kiloa, mutta se ei kenties ole kovin luotettava tulos, koska eilen en syönyt oikeastaan mitään. Koko alkuviikon vatsa oli aivan jumissa, joten torstaina oli pakko turvautua laksatiiviin, mutta otin vahingosssa kaksinkertaisen annoksen, kun en ollut varma, olinko jo ottanut vai enkö ja tulin siihen tulokseen, etten ollut vielä ottanut. Se osoittautui vääräksi muistikuvaksi ja teki eilisestä hyvin mielenkiintoisen... Joudun esittämään jyrkän vastalauseen Laxoberonin mainoslauseelle Hellä helpotus ummetukseen. :D Juu ei. Mutta eiköhän tämä ole riittävästi tästä aiheesta. Joka tapauksessa eilen join lähinnä vettä ja illalla lasillisen maitoa, joten painon lasku johtunee siitä eli todennäköisesti tulos olisi muuten ollut plussaa. 

Olen silti edelleen toiveikas, että voisin jouluun mennessä laihtua sen verran, että paino alkaisi kasilla. Tarvitsen siihen vain kaksi hyvää viikkoa, jolloin paino putoaa reilummin. Nyt yritän kaikkeni, että ensi viikko olisi toinen niistä. Nyt kun ei ole vielä liukasta, pystyy lenkkeilemään kunnolla ja voin myös proteiinilisän avulla huolehtia siitä, että saan joka päivä riittävästi proteiinia. Tosin samaa minä olen hokenut jo kuukausia, ellen vuosia. Jos nyt kuitenkin saisin edes kilon lisää pois. 

Nyt on vietävä koira lenkille, mutta hyvää viikonloppua taas kaikille! :)6 kommenttia:

 1. Toivottavasti viikonloppu jatkuu vatsan kannalta paremmissa merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihan hyvin on onneksi mennyt. :)

   Poista
 2. "Joudun esittämään jyrkän vastalauseen Laxoberonin mainoslauseelle Hellä helpotus ummetukseen. :D Juu ei." Hihhihii, päivän piristys! Taitaa olla väistämätöntä, että laihduttajat joutuu aina jossain vaiheessa raportoimaan myös vatsan toiminnasta, kun se nyt vaikuttaa kuitenkin sen verran paljon tuohon painoon. Mutta hienoa, että paino putoaa! Oletko muuten mittaillut itseäsi? Sieltä saisi toisen mittarin tuolla kutistumisella. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siitä oli kyllä hellyys kaukana. :D

   Minulle tuo vatsan toiminta on muodostunut melkoiseksi ongelmaksi leikkauksen jälkeen ja väkisinkin sillä on vaikutuksensa myös painoon. En tosin tiedä kannattaako tästä aiheesta kauheasti huudella, mutta tulipa taas kerrottua... :D

   En tiedä mikä siinä on ongelmana, mutta kun yritän mitata itseäni, en saa läheskään samaa lukemaa kahta kertaa peräkkäin... Joudun tyytymään siihen, että hoitaja sitten mittaa minua aina kontrollissa. Mutta vaatteissa huomaa, jos on senttejä kadonnut ja viime aikoina mikään ei ole tuntunut tulevan väljemmäksi. :/

   Kiitos samoin! :)

   Poista