sunnuntai 2. joulukuuta 2012

- 800 grammaa

Itse asiassa perjantaina vaaka näytti 91,5 kg, mutta se taisi olla jonkinlainen virhe. Josta ehdin jo ilahtua... Mutta on 91,9:nkin ihan hyvä tulos, varsinkin, kun yleensä viikkoa, jolloin paino putoaa, seuraa monta viikkoa, jolloin ei tapahdu mitään. Joskin joulu lähestyy uhkaavasti ja yleensä en ole pystynyt laihtumaan tarvittavan nopeasti ehtiäkseni kasialkuisiin lukuihin jouluksi, joten hiukan toivottomalta alkaa tuntua. Nyt alle yhdeksäänkymmeneen pääsystä on tullut jotenkin hirveän suuri juttu ja tiedän, että olen ihan tosissani pettynyt, jos se ei toteudu. Varsinkin, kun joulun aikaan aion joka tapauksessa syödä hiukan jotain hyvääkin, ainakin suklaarasia pitää ostaa ja tietysti jouluruokaa aion syödä. Ja jos 90 alittuisi, painaisin 30 kiloa vähemmän kuin viime jouluna. Onko se outoa, ettei se silti tunnu minusta paljolta? Ehkä se johtuu siitä, että on vielä niin paljon lisää pudotettavana. 

Vihdoinkin ulkona on talvi! Mittari näytti aamulla 20 astetta pakkasta ja vieläkin on - 15. Ja aurinko paistaa ja hanget kimaltelee ja jouluvalot on laitettu paikoilleen ja jonkinlainen pieni joulutunnelma alkaa hiipiä tännekin. Minusta on ihanaa koristella asuntoani ja vanhempieni taloa joulua varten ja pidän myös joulusiivouksesta. Saan suunnatonta iloa siitä tiedosta, että olen pikkutarkasti puhdistanut kaiken lattiasta kattoon, että kaikki on täydellisen siistiä. Eilen siivosin makuuhuoneeni vanhempieni talossa, mutta oli niin paljon pakkasta, etten voinut pestä ikkunaa ulkoapäin ja nyt se vaivaa minua koko ajan... (Minä tosiaan elän villiä elämää, kuten huomaatte näistä hurjista viikonlopuistani kertovista tarinoista...) Toivottavasti pakkanen laskee vielä jossain vaiheessa sen verran, että saan ikkunat kunnolla puhtaiksi, etten vielä aattonakin mieti pelkästään pesemättömiä ikkunoita. :D 

Mutta nyt syömään ja sitten ulos. Toivottavasti siellä ei tuule, pakkasta kyllä kestää, mutta varsinkin perjantaina tuuli niin kovasti, että ulkona oli ihan jäätävän kylmää. Edes koirani ei mököttänyt, kun laitoin hänelle takin päälle, niin kylmä oli. Hyvää sunnuntaita! :)

12 kommenttia:

 1. Mulla on ollut jotakuinkin yhtä riehakas viikonloppu kuin sulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän iässä pitäisi jo varmaan alkaa hiukan rauhoittua... Mutta minkäs sille voi, kun on niin villi luonteeltaan. :)

   Poista
 2. Onnea JB. Hyvin ehdit vielä jouluksi. Minä ainakin uskon sinuun täysillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Teoriassa kyllä, mutta käytännössä... Olen viimeiset kuukaudet laihtunut vain pari kiloa kuukaudessa, eikä sillä oikein ylpeillä voi... Tosin on se juuri ja juuri mahdollista. Kiitos, kiva, että edes joku uskoo! :)

   Poista
 3. Todella hyvä pudotus tuo -800 grammaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se parempi kuin ei mitään, tässä painossa vain olisi varaa lähteä vähän enemmänkin. Ja itse asiassa paljon enemmänkin... :)

   Poista
 4. Hienoa! Olen iloinen puolestasi:) Mukavaa alkavaa viikkoa toivottaa Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvää viikkoa myös sinne!

   Poista
 5. Tosi hyvä pudotus! Ja se 30 kiloa, sehän on oikeesti ihan mieletön määrä painoa pois kropasta!! Elä nyt hyvä ihminen itseäs vähättele :)

  Nyt vaan kirit loppuvuotta kohden, niin pian oot alle 90 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tavallaan se on ja tavallaan ei... Se vähän vaihtelee; kun sitä ajattelee eteenpäin, se tuntuu valtavalta määrältä, mutta tuo jo pudotettu taas ei tunnu. Outoa...

   Parhaani yritän, katsotaan mihin se riittää... :)

   Poista
 6. Tapasi kirjoittaa blogia on aivan ihana :) Olen jo jonkin aikaa lukenut tekstejäsi ja todella tykästynyt blogiisi. Ja ehkä onnistuin lisäämään itseni lukijaksesi! (Olen aivan noviisi blogspotin yms käytössä...)

  Tsemppiä urakkaan! Ja joulun odotuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Juu, onnistuit kyllä. Kävinkin jo kurkkaamassa sinunkin blogiasi, pitääpäs lisätä se omaan lukemistoon, vaikuttaa todella mielenkiintoiselta!

   Kiitos, samoin sinne! :)

   Poista