lauantai 12. tammikuuta 2013

Ei lähtenyt enempää...

Vaaka näytti samaa, mitä keskiviikkona. Ihan ok, pääasia, että joulukilot  lähtivät. Jos sitten ensi viikolla olisi näkyvissä oikeaa laskuakin, mitä ei olekaan ollut moneen viikkoon! No, joulunaika on vähän tälläistä...

Vaatteiden suhteen olen vihdoinkin tilanteessa, jossa on ollut ihan pakko heittää isoimpia pois. Se tuntuu todella mukavalta. Toisaalta minulla on varastossa niin paljon erikokoisia vaatteita, että ihan harmittaa, ettei ole syytä ostaa uusia. Ainoastaan uusia rintsikoita pitäisi ostaa, mutta se on aika hankala tapahtuma, kun vaikka ne kuinka tuntuisivat sopivilta kaupassa, silti ne saattaa kotona ollakin väärän kokoiset tai malliset, eikä alusvaatteita yleensä voi palauttaa. Minulla on kotona todella monet rintsikat, joissa on vielä laputkin kiinni, kun eivät olekaan olleet hyvät päällä ja olen kuitenkin säästänyt ne siltä varalta, että joskus taas ollessani pienempi voisin niitä kenties käyttää. Mutta nyt yritin yksi päivä valkata uusia, eikä siitä tullut oikein mitään. Yritin ottaa kotona mittoja, mutta mitenköhän kaltaiseni kuuluisi ottaa mitat... Rinnan alta on helppo mitata, mutta entäs rinnan korkein kohta? Alin kohta olisi helppo nakki, se on noin viisi senttiä polvien yläpuolella, mutta miten se korkein mitataan tälläisistä riippareista... Alun alkaen kuppikoko e oli sopiva, nyt ollaan jo c:ssä ja sekin alkaa tuntuu vähän väljältä. Olen ihan tyytyväinen pienenemiseen, koska en pitänyt isoista rinnoista, mutta painovoima on tehnyt tehtävänsä vähän turhankin tehokkaasti... Ehkä jeesusteippi on ratkaisu tähänkin... 

Mutta, viikonloppu olisi taas. :) Ei minulla ole mitään erityisiä suunnitelmia(yllättäin!), aion mennä saunaan ja lenkittää haukkua ja katsella tv:tä. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

13 kommenttia:

 1. Laita parhaiten istuvat rintsikat päälle ja sitten otat mitat :)

  Hyvää viikonloppua J.B!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmaan täytyy tehdä... :) Ei kyllä paljoa naurata tämäkään tilanne... :D

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Suosittelen lämpimästi mennä ostamaan jostain liikkeestä, jossa saa palvelua, jos talous antaa myöten. Kuinka ihanaa se onkaan, kun joku kiikuttaa liivejä sovituskoppiin ja kertoo onko ne sopivat ja ja ja.

  Mieluusti maksan kunnon liiveistä, jotka istuu kunnolla. Ja vaikka on kynnys jonkun vieraan edessä olla ilman paitaa, työtänsä ne myyjät tekevät ja ainakin koin pienempänä pahana sen, että myyjä auttaa ja palvelee, kuin että itse pitäisi valita sopivia kokoja ja malleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen kyllä harkinnut tuota... Tosin rintojeni esittely jollekin ventovieraalle tuntuu aika vaikealta toteuttaa, vaikka tiedänkin, että nuo ihmiset varmaan näkee kaikenlaisia rintoja päivittäin. Ja mitä rahaan tulee, niin kun toivottavasti painonlasku jatkuu, niin en viitsisi nyt uhrata paljoa vaatteisiin, joita voin käyttää vain vähän aikaa. Hyvät rintsikat on kyllä aika tärkeä juttu, joten olen niistä sinällään valmis maksamaan. :) Olen ajatellut, että sitten kun olen tavoitteessani, niin jospa saisin kerättyä rohkeutta ja mentyä tosiaan johonkin ihan alan liikkeeseen, että saisin ihan kunnon mitat ja hyvin istuvia rintsikoita.

   Poista
  2. Jos tämä helpottaa, ei liikkeessä varsinaisesti rintoja joutunut esitellä. Sai mennä itsekseen rauhassa sovituskoppiin ja laittaa liivit ylle. Tämän jälkeen myyjä kurkkasi miltä ne näyttää ja asetteli paremmin, jos tarvetta oli. Sitten sai taas rauhassa vaihtaa toiset tilalle.

   Myyjän ammattitaitoa on mukava hyödyntää näissä asioissa, sillä en tiedä osaisinko itselleni muuten valita oikeanlaisia (parhaiten istuvia) liivejä. Hämmästyttävää sovittaa jotain ja sitten itsekin todetä, että nämähän istuu kuin valettu. Pari kertaa olen käynyt nyt näin ostoksilla ja ikinä en ole päässyt vain yksien liivien kanssa pois, kun kerrankin ostaminen on ollut helppoa.

   Poista
  3. Okei, se tieto kyllä auttaa... Täytyy tosiaan sitten katsoa, kun paino on vakiintuneempi, kun tuollaisissa liikkeissä rintsikat kai on hintavampia. :)

   Poista
  4. Change-liikkeissä on hyvinkin edulliset hinnat ja sielläkin mitataan sopiva tissiliivikoko. Oon ollut myös laatuun tyytyväinen. Suosittelen!

   Poista
  5. Täytyypäs katsoa, onko täällä meilläpäin sellaista. :) Kiitti vinkistä sinullekin! :)

   Poista
 3. Viis senttiä polvien yläpuolella! :D :D

  Mutta varsinkin jos tuntuu että rinnat on roikkuvat, niin kannattaa panostaa kunnon liiveihin. Ihan kuten Helios kirjotti, niin mäkin ehdotan ihan alusvaateliikkeeseen menemistä. Itse käytän Change:sia, ja sieltä ainakin oon saanu tosi hyvää palvelua. Onhan se tietty aina vähän outoa, kun ne myyjät tulee näpräilemään niitä liivejä kun ne on laittanu päälle, mutta mieluusti annan heidän varmistaa, että liivit on mulle hyvät :)

  Ja siinä on sekin hyvä puoli, että jos huomaat ottaneesi väärän kokoiset liivit mukaan koppiin, niin myyjä tuo toiset, eikä sun tarvii alkaa pukea kaikkia vaatteita päälle hakeakses toisia.

  Mutta eiks ookki huikea tunne kun saa laittaa vaatteita pois sen takia että on isot? :) Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurinpiirtein, valitettavasti. Jos nyt yritän tappaa itseni ampumalla vasemman rinnan alle, niin ei tule kuin polvi kipeäksi. :/

   Kuten tuossa kirjoitinkin, niin ajattelin, että sitten kun olen tavoitteessani, niin täytyy kyllä käydä oikein kunnolla mittauttamassa ja kokeilemassa, että minkälaiset on sopivat ja hyvät. Vaikka vähän arkailenkin kaikkea sellaista. :)

   Aivan ihanaa! :)

   Poista
  2. No tässähän sitä Changea olikin jo suositeltu :D

   Poista
 4. Kyllä ne vielä siitä karisee! :) Ällös huoleton!

  www.elamankultahippusia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! :) Kärsivällisyys ei vain kuulu hyviin puoliini... :D

   Poista