lauantai 16. helmikuuta 2013

Ei edistystä. :/

Sama 91,4 kg. Vaikka tällä viikolla kävelinkin joka päivä! Enpä tiedä... Moni teistä on neuvonut syömään enemmän ja minun kai pitää kokeilla sitä, jos tässä nyt todella olisi kyse jonkinlaisesta säästöliekistä. Vaikka senkin pitäisi olla maksimissaan vain muutama sata kilokaloria, joten minun pitäisi siitä huolimattakin laihtua. Määrällisesti en pysty syömään enempää, joten pitää syödä jotain, missä on enemmän kaloreita. En oikein tiedä, mikä olisi hyvä vaihtoehto, en ihan karkkia tai suklaata viitsi alkaa syömään, mutta olen miettinyt juustoa. Tai oikeastaan fetaa. Siinä olisi kuitenkin ihan hyvin proteiinia ja rasvaa rypsiöljyn muodossa ja siitä saa aika pienestä määrästä paljon kaloreita. Ja se on hyvää. :) Joten ensi viikolla yritän syödä purkillisen apetinan feta snacksia muiden ruokien lisäksi joka päivä. En tiedä onko se ihan oikeaoppinen laihdutusruoka, mutta kokeillaan. :D

Mutta, nyt taas kävelylle, sen ilmeisestä tehottomuudesta huolimatta... :D Hyvää lauantain jatkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Supersemppejä täältä!! Onneksi et sentään liho mutta on tietysti sairaan turhauttavaa kun paino junnaa paikoillaan :(
  Mukavaa loppuviikonloppua!
  T Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä. Sekin silti tuntuu minusta niin oudolta, kun ennen vaikka välillä laihduinkin, niin aina ne kilot tuli takaisin. Nyt ne sentään pysyy poissa, mikä on kyllä jo sinällään niin hienoa! Mutta vielä olisi rutkasti matkaa tavoitteeseen...

   Poista
 2. Ärsyttävää! Onko sulla kontakti ravitsemusterapeuttiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minulla on aika maaliskuussa. Pitää hänen kanssaan puhua, että kannattaisi syödä enemmän ja mitä olisi paras syödä.

   Poista
 3. Minäkin olen monta kertaa ajatellut tuota säästöliekkiä (olenkohan joskus siitä kommenteissa kirjoittanutkin vaiko vain aikonut kirjoittaa?).
  Yksi syy painon nousuun tällä viikolla voi myös olla, että liikunta jonkin verran kerää nestettä lihaksiin, ja vaikutus ainakin itsellä on ollut 1-2 kg.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se voi hyvinkin olla syy, mutta toisaalta leikattujen kuuluukin syödä vain noin 1000 kcal päivässä ja säästöliekki on yleensä vain 200 - 300 kcal, joten se ei yksin selitä, miksi paino ei nyt laske... Ärsyttävää joka tapauksessa!

   Ok, jospa olisikin kyse vain tuosta ja ensi viikolla olisi vihdoin vähän laskuakin nähtävissä... :)

   Poista
 4. Välillä kroppaa kannattaa huijata syömällä roimasti. Kun syöt noin vähän, pitää kroppa joka grammasta tiukasti kiinni. Mutta kun syöt pari päivää oikein kunnolla, luulee kroppa että ruokaa tulee ja uskaltaa alkaa tiputtamaan painoa.

  Suosittelen kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se olisi nyt tarkoituksena tuolla fetakuurilla! :) Katsotaan, jos se auttaa. Jos ei sekään toimi, niin sitten alan kyllä olemaan aika neuvoton... Mutta toivottavasti toimii! :)

   Poista
 5. Hahaa, mä syön fetaa melkein joka päivä :D Salaattikin uppoaa paremmin kun seassa on jotain hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään fetasta, mutta olen yrittänyt välttää sitä, koska siinä on kuitenkin aika paljon kaloreita. Ja siksi minä salaateistakin tykkään niin paljon, koska laitan sinne aina fetaa joukkoon! :)

   Poista