lauantai 9. helmikuuta 2013

No niinpä...

200 grammaa plussaa. Mitäpä siihenkään on sanomista. Mutta luovuttaakaan en voi, joten jatkettava on. Toivottavasti jonain päivänä pääsen alle yhdeksänkymmenen. :/

6 kommenttia:

 1. Oletko jo käynyt niissä kilpirauhaskokeissa? Tuntuu tosi oudolta syömiisi ruokamääriin nähden ettei painosi putoa. Tietty voi olla että pidemmän jumituksen jälkeen paino sitten putoaa kerralla enemmän. Tsemppiä ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ajan vasta maaliskuulle.

   Minustakin se tuntuu niin oudolta, koska ennen kyse oli siitä, että söin kaiken, minkä käsiini sain ja nyt on pikemminkin vaikeuksia saada syötyä riittävästi ja silti ei paino putoa. :/ Tosin minulla on kyllä koko ajan ollut niin, että paino jumittaa ja jumittaa ja sitten putoaa enemmän, mutta nyt on ollut pitkä tauko, ettei ole tapahtunut mitään.

   Poista
 2. Mitäpä jos pitäisit liikunnan tehoviikon, sullahan muistaakseni nimenomaan liikunta laski painoa reippaasti? Hikiliikuntaa vaikkapa 3x viikossa?

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suureksi harmikseni! :D Sitähän tässä varmaan pitäisi kokeilla, eikä vain kokeillakaan, vaan ottaa ihan osaksi elämää.

   Kiitos! :)

   Poista
 3. Ärsyttävää! Seuraavaksi superliikuntaviikko?

  VastaaPoista