lauantai 2. maaliskuuta 2013

Ei varmaan yllätä ketään...

...mutta paino oli 91,4 kg. Aloin jo miettimään, että onko vaa'assani vikaa, joten kokeilin punnita itseni jauhopussi sylissä, mutta kyllä se sitten näytti enemmän. Hassua, ettei se kuitenkaan nousekaan, pysyy vain sitkeästi samassa. Minun kyllä piti tällä viikolla yrittää syödä vähemmän, mutta ei siitä tullut mitään, joten söin ihan tavanomaisesti. Aion kuitenkin vielä yrittää, että näen, mitä tapahtuu, jos syön selkeästi vähemmän. Mutta, kasikymppisiin ei päästy vieläkään. Leikkauksen vuosipäivään on kolme viikkoa ja toivo edes siitä alimmasta tavoitteesta alkaa nyt kyllä olemaan mennyt. No, tämä nyt on niin kuin on. Hyvää viikonloppua kaikille kuitenkin! :)

12 kommenttia:

 1. Jumittaminen kyllä ärsyttää :( kyllä se siitä vielä lähtee laskemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mutta täytyy vain jatkaa yritystä... :)

   Poista
 2. Sie kyllä kerroit kävelleesi, mutta pitiskö sulla lainata kirjastosta jumppakirja ja vetää kotosalla kunnon hikijumppa x useita ens viikolla. Itte tein niin silloin vuiosia sitten ko en minnekään julkisiin liikuntapaikkoihin kehannu mennä, ko muka pelkäsin että joku vahtais. Eli otat ens viikolla hien pintaaan ihan kunnolla. JA ei, ei saunassa :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja juutuubissakin olisi ihan ohjattuna kaikkia jumppia, mutta jostain pitäisi löytyä se motivaatio ja taito niihin. :/ Ja isompi makkari olisi myös tarpeen! :D Mutta se kyllä varmasti auttaisi... :/

   Poista
 3. Älä hyvä nainen ala vähempää syömään. Ala syömään enenmmän ja kunnon ruokaa, niin aineenvaihdunta käynnistyy ja läski lähtee!

  Nim. saman virheen tehnyt, mutta siitä viisastunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joo, mutta ajattelin ihan vain kokeilla muutaman päivän, en ihan pysyvästi aio, enkä voi, alkaa syömään vähempää. Yritin jo lisätä kaloreita, eikä se auttanut, joten nyt yritän ihan muutaman päivän ajan vähentää.

   Poista
 4. Ja nyt etsit ne joskus mainitsemasi käsipainot sieltä varastosta! Niillä on hyvä tehdä yksinkertaisia liikkeitä vaikka televisiota katsellessa. Ainakin lihakset vetristyy ja veri kiertää.
  Nimim. itsekin kokeillut, ja kaikella ystävyydellä sinua tsempaten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan joo. :) Niistä on ollut hämmästyttävän vähän hyötyä siellä varastossa! :D Ja ne auttaisi käsivarsiinkin, nuo allit on kyllä sen verran hurjat!

   Poista
 5. Älä ihmeessä vähennä ruokaasi, mitä olen sinua seurannut, niin syöt jo nyt todella vähäsen. Oliko sinulla puhetta ravintoterapeuttisi kanssa tästä aikoinaan, jos alkaa jumittaa pidemmän aikaa, miten kannattaa toimia? Tsemppiä,kyllä se vielä alaspäin lähtee, ja pääset alle 90. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, että hän sivunmennen sanoi, että monella alkaa jossain vaiheessa paino jumittamaan, mutta en millään muista, mitä hän neuvoi tekemään! Täytyy kysyä sitten uudelleen, kun näen hänet.

   Pakko minun on joskus laihtua, mutta sitkeässä on nyt kilot! Mutta jonain päivänä... :)

   Poista
 6. Sulla on nyt jonkunlainen jumi päällä mutta onnesta ei tule lisää painoa :)
  Mulla on kanssa nyt joulusta asti paino junnannut 75kg(lähtöpaino n.2vuotta sitten 96kg). Olen kuullut monelta että paino pysyy joskus jossain tietyssä kohtaa pitenpään, jonka jälkeen alkaa paino pikkuhiljaa taas pudota. Toivotaan että molemmilla lähtee paino taas putoamaan, periksi ei anneta. Itse yritän kesäkuuksi päästä 69kg, painoni on alkanut kutosella viimeksi ala-asteella, joten saas nähdä :D
  Tsemppiä ja hyvää jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hyvä puoli tässä nyt on, ettei paino nousekaan. Mutta tickerikin lakkasi toimimasta, kun niin kauan on ollut paino jumissa... Voi apua! :D

   Minä olen kuullut myös, että paino pyrkii siihen, missä se on ollut suurimman osan aikuisiästä, mutta minun kohdallani se ei ainakaan pidä paikkaansa...

   Sinähän olet laihtunut todella hienosti!

   Mutta periksi ei todellakaan anneta! kyllä me molemmat vielä pääsemme tavoitteeseemme!! :)

   Kiitos, samoin! :)

   Poista