lauantai 30. maaliskuuta 2013

Hyvää pääsiäistä!

Virallisessa punnituksessa vaaka näytti kasialkuista lukua vaatteet päällä, enkä sanonut mitään, vaikka tiesin, ettei se voi olla todellinen lukema. En vain saanut sanottua mitään heti ja sitten olisi ollut ihan hölmöä alkaa sanomaan mitään myöhemmin ja ajattelin, ettei sen nyt niin väliäkään. Joka tapauksessa painosta ei edes ollut sen kummemmin puhetta, ei tullut haukkuja tai mitään, vaan pudotus oli kuulemma ihan hyvä. Edelleen oli puhe vain siitä, että sitten jos se lähtee uudelleen nousuun, on syytä huoleen. Ja samalla varmistui, että ainoastaan roikkuva vatsanahka korjataan, ei mitään muuta. Se on nyt vähän huono homma minun kannaltani, mutta sille ei sitten mahda mitään. Voin jo nyt sanoa, etten tule koskaan maksamaan omasta pussistani korjauksia, joten roikkuvan ihon kanssa on sitten vain elettävä. No, murehdin siitä sitten, jos se joskus on ajankohtaista. Tai ehkä en edes murehdi, koska se tarkoittaisi sitä, että painokin olisi vihdoin laskenut enemmän. 

Syömisten suhteen viikko meni aika metsään, söin mitä sattui, mutta eilen aamulla vaaka näytti 90,7 kg. Mutta tänään 91,8 kg, joten se oli ilmeisesti eilen jonkinlainen nestavajauslukema tai jotain vastaavaa. Kävelin kuitenkin paljon tällä viikolla, kun vihdoin oli tiet sulia. Tosin eivät aivan sulia, koska yksi yllättävä jääkohta oli, johon astuin ja tietysti kaaduin. Onneksi on edelleen niin paljon pehmikettä ahterissa, ettei satu. :D 

Keittiössä paistuu pizza ja tuoksu on aivan taivaallinen... Pitää mennä katsomaan, ettei se vain pala! 

Ja niin, hyvää pääsiäistä kaikille! :)

Edit: Tämä olikin sitten näköjään kolmassadas postaus. Ja olen ihan varma, että ainakin yhdessä tai jopa kahdessa lukeekin jotain järjellistä... :D 

14 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä sinulle ja kiitos Jeesus vapaapäivistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niinpä! Sinne myös hyvää pääsiäistä! :)

   Poista
 2. Hyvää pääsiäisen jatkoa sinne! Kyllä tuo nyt vaan kuulostaisi siltä, että paino alkaa taas liikahtelemaan alas päin. Eiköstä vaan :) Itsellä alkaa huomenna superdieetti. Aloin epätoivoiseksi ja liityin. Heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Toivottavasti! Se on ollut jumissa niin kauan, että alkaisi olla aika päästä oikeastikin sinne kasialkuisiin.

   Nuo superdieetit on kyllä vaikuttaneet aika tehokkailta ja varmaan on hyvä päästä ajattelemasta asiaa hetkeksi, kun saa valmiin ruokavalion. Tsemppiä! :)

   Poista
 3. Mahdollisimman mukavaa pääsiäistä sinullekin :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa pääsiäistä sinne!

  Kyllä se paino sieltä sen kasilukuisen antaa vielä! ;) oikea suunta ainakin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :)

   Onneksi se ei sentään nousekaan! Mutta toivon kyllä niin tosissani, että se laskisi edes ihan hiukan! :)

   Poista
 5. Siis hei, ihan oikeasti olet onnistunut pudottamaan painoasi. Älä lannistu. Se putoaa edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kokonaisuudessaan, mutta nyt on kyllä jumitettu pitkään. Yritän pitää toivoa yllä, että joskus pääsisin edes niihin kasialkuisiin! :) Mutta aion kyllä edelleen yrittää parhaani. :)

   Poista
 6. Morjens! Ja hyvää pääsiäistä jälkikäteen. Googlasin "gbp weight loss plateau" ja löysin sivuton nimeltä blog.griffinhospitalbariatrics.com. Vai tehtiinkö sinulle sleeve? Kuitenkin nämä olivat mielestäni mielenkiintoisia:
  " Change up your exercise routine. The daily walk that used to be a challenge for you before bariatric surgery may not be enough to get your heart rate up any longer. Being active is not enough to continue to actively lose weight. Try a new form of exercise such as water-zumba, karate, swimming, jogging, tap dancing or weight-lifting.

  Ensure that you consume a minimum of 75 grams of protein a day and watch the carbs. With summer approaching, try to choose seasonal foods that are delicious and bariatric friendly such as steamed clams, grilled fish, summer salads topped with eggs, turkey or ham and bariatric protein shakes made with an extra handful of summer berries.

  Manage your stress and sleep 7 to 8 hours at night. Stress and lack of sleep are the biggest triggers of sweet cravings. Maybe you could join a Yoga class? Make your sleeping needs a priority by shutting the TV off early and ensuring a good night’s rest"
  Tapdancing olisi bueno!! (en tiedä mikä se on suomeksi, ruotsiksi se on steppa/stepdans enkä jaksa googlata mutta tiedät varmaan se tanssi missä kengissä on metallia ja niistä tulee sellainen klicketiklack-ääni) ;D No mutta ajattelin vain jos saisit jonkinlaisen vinkin..Oletko käynyt jossain keskustelufoorumissa missä muut ovat läpikäyneet saman leikkauksen kuin sinä? Jos olet, niin miten yleistä painon paikoillaan junnaaminen on?
  -Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos samoin! :)

   Ja kiitti vinkeistä, täytyisi tosiaan kokeilla varsinkin jotain vähän tehokkaampaa liikuntaa. Ehkä ei kuitenkaan tuota tanssia... :D Niin, sleeve minulle tosiaan tehtiin.

   Silloin aluksi katsoin jotain ja joillain kai paino jumittaa. Ja ravitsemusterapeutin mukaan useimpien painonlasku on pysähtynyt vuoden tullessa täyteen. Mutta useimmat on kyllä jo silloin laihtuneetkin enemmän.

   Toivon tosiaan, että paino lähtisi vielä laskemaan, haluaisin niin kovasti päästä edes sinne alle 30 bmi:n. Tai jos se ei onnistu, niin en sitten ainakaan lihoisi uudelleen...

   Poista
  2. Oletko kokeillut intervallitreeniä? "HIIT"=high intensity interval training. Olen lukenut jonkin verran aiheesta ja löysin sellaisen kuntopyörätreeniohjelman. Aloitan huomenna. Sykemittari on kuitenkin hankkimatta mutta jostain on aloitettava eikös vaan. Hiitin avulla pitäisi läskin alkaa sulaamaan. Ja kondis nousta kohisten.
   -Annis
   Itse aluaisin päästä BMI 25een, minulla on 36kg siihen.

   Poista
  3. Ainoastaan kävelyä. :/ Olen niin laiska ja inhoan liikuntaa! :D Mutta oikeasti kyllä pitäisi... Tuo kuulostaa kyllä hyvältä.

   Minulla olisi normaalipainoon suunnilleen 22 kg, mutta olisin ihan tyytyväinen 75:een tai edes lievään ylipainoon, mikä olisi alle 83 kiloa. Tai nyt edes kasilla alkavaan lukuun, hemmetti sentään! :D

   Poista