sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Buzzausta: Falafelpyörykät

Säästin suosikkituotteeni viimeiseksi ja tänään oli lounaaksi falafelejä. Vaivauduin taas keittämään perunankin. :)
En ole koskaan maistanut valmisfalafelejä, eivätkä nämä maistuneet ollenkaan siltä, kuin itse tekemäni, mikä jätti minut hämmentyneeksi. Ehkä omani ovat vähemmän terveellisiä... Hyviä nämäkin silti olivat.

Tämä kuulostanee typerältä, mutta nämä maistuivat hyvin selkeästi vihreiltä. Yritin pitkään keksiä jotain muuta sanaa kuvaamaan näiden makua, mutta en päässyt vihreästä eteenpäin. Maku oli joka tapauksessa hyvä ja nämäkin sopivat hyvin tzatzikin kanssa syötäviksi. Nämä, toisin kuin nuo muut testaamani, ovat pääosin kikherneistä tehtyjä, ei soijasta. Näin kasvissyöjän näkökulmasta, nämä eivät olleet millään tavoin lihamaisia, ei koostumukseltaan, eikä maultaan. Näitäkin voisin ajatella kesällä grillaavani.


Näissä on sataa grammaa kohden 201 kcal ja 7 grammaa proteiinia.

Tuote sisältää;
Kikherne (47%), kesäkurpitsa, sipuli, kasviöljy, korppujauho/vehnäjauho, vesi, suola, hiiva, leivänparanne (kasvisöljy), paprikauute), persilja, mausteet, suola (1,5 %), vesi, stabilointiaine(metyyliselluloosa), nostatusaine (natriumkarbonaatti), valkosipulijauhe, hiiva. Saattaa sisältää hivenen soijaa, kananmunaa ja seesaminsiemeniä. Voimakassuolainen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaikista testaamistani tuotteista tykkäsin ehdottomasti eniten seesaminugeteista, ne olivat enemmän herkkuja kuin ruokaa. Myös falafelit ja kasvispyörykät olivat oikein hyviä ja näitä kolmea varmasti ostan jatkossakin. Sen sijaan kasvispihvejä tuskin ostan, ne olivat yksinkertaisesti liian lihankaltaisia minulle. Mutta niitäkin voin suositella lihaa syöville kasvisvaihtoehdoksi, tuskin edes huomaisitte eroa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti