lauantai 27. huhtikuuta 2013

Patterit loppu...

Vaa'asta nimittäin. Mutta eilen aamulla se näytti 89,5 kg, joten uskotaan nyt, että se tänään olisi sanonut suunnilleen samaa... :) Vaakani syö ihan hirveästi paristoja, kun se menee jatkuvasti päälle pienimmästäkin tärähdyksestä ja nyt minulla ei ollut kotona varaparistoa, enkä jaksa sitä mistään lähteä hakemaankaan. Mutta uskon, että kasilla alkavissa ainakin ollaan vieläkin. Vaikka en kävellyt yhtään tällä viikolla. Jospa jumitus nyt olisi viimein ohi ja paino taas laskisi. 

Flunssa vaivaa edelleen, mutta ei auta kuin kestää. Kevätflunssat ovat jotenkin pahimpia, ehkä siksi, että ne jotenkin mieltää osaksi syksyä, mutta ei kevättä. En ole kovin hehkeä näky noin yleensäkään, mutta aamulla kyllä peilistä katsoi takaisin jotain todella hurjan näköistä, kun nenä on ihan punainen niistämisestä ja silmät vuotaa ja muutenkin näytin jotenkin turvonneelta. Pikkulapset juoksisivat karkuun, jos nyt näkisivät... :D

Olen koittanut juoda riittävästi, mutta syömisiä en ole jaksanut kauheasti miettiä. Olen nyt testaillut noita Buzzaus -tuotteita, muuten en ole syönyt kauheasti mitään. Ei tee mieli ruokaa, niin en viitsi syödä väkisin. Eiköhän se ruokahalu taas palaa, kun flunssa lähtee. :) 

Mutta, hyvää viikonloppua taas kerran! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti