lauantai 20. huhtikuuta 2013

Virallista... :)

Virallinen punnituspäivä ja vaaka näytti 89,7 kg! Olin ihan varma, että se näyttäisi yli 90, mutta ei, oli laskenutkin vielä 200 grammaa. :) Nyt on tasan kuusi kiloa lievään ylipainoon ja alle 15 tavoitteeseeni. On siinäkin tekemistä, mutta kun olen joskus ajatellut, että on 50 kiloa tavoitteeseeni, niin tämä kuulostaa jo paljon paremmalta. 

Sain eilen sormeeni haavan ja nyt siihen sattuu, kun kirjoitan, joten en nyt kirjoita tämän enempää tänään. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

27 kommenttia:

 1. Onnea minunkin puolestani :)
  Toivottavasti sormi paranee pian, että pääset taas kirjoittelemaan meille ;) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Se on vielä se tärkein kirjoitussormeni(en hallitse kymmensormijärjestelmää, vaan kirjoitan seitsemällä sormella, joista yksi on tärkein... :D), joten on niin hidasta naputella tekstiä ilman sitä. :D

   Samoin sinne! :)

   Poista
 2. Wuhuu!! Sinnikkyys palkittiin! Onnittelut hienosta pudotuksesta ja oikein hyvää viikonloppua!Olen niin onnellinen puolestasi:):)

  Sintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvää viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista
 3. Onnittelut ysikympin alittamisesta! :) Ihan mahtavaa, että painosi lähti vihdoin taas alaspäin, iloinen puolestasi olen.

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Sinulle myös, tosin sinulla taitaakin olla kiva vkl uuden perheenjäsenen kanssa! :)

   Poista
 4. Pessimisti ei pety ;) Vai miten se oli....
  Tästä se taas lähtee, eiköstä juu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Toivotaan tosiaan, että nyt se lähtisi taas laskuun! :) Se vain, että kun en ole tehnyt mitään toisin kuin yleensäkään, niin en oikein tiedä, että miksi nyt, mutta kiva, että vihdoin pääsin alle yhdeksänkympin!

   Poista
 5. Onnea ihan hurjasti! Minun oma seinäni oli 87 kiloa, jossa aikoinaan junnasin monen monta kuukautta. Lopulta keho antoi periksi, ja paino alkoi taas pudota. Minusta tuntuu, että onnistuit murtamaan oman seinäsi. :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Moni muukin on kertonut, että on jämähtänyt johonkin lukemaan pitkäksi aikaa, se on todella outoa, koska kyllä kai kehon pitäisi reagoida pienempään määrään ravintoa laihtumalla. Mutta ei se näköjään aina mene niin. Mutta jos tämä jumitus nyt olisi ohi ja laihtuisin taas! :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut! :)
  Hyvää viikonloppua ja oikein mukavaa kevään jatkoa! :)

  VastaaPoista
 8. Upeeta. Onnittelut täältäkin ja mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 9. ONNEA!!!=) Todella hienoa että se oli vielä lisääkin laskenut!!!=)
  Siitä se alkaa ja äkkiähän sinä tuon tavoitteen saavutat.

  Mun tarttis saada pois tuollaiset 10- 15 kiloa. Tuo ei sillai ole paljoa mutta hankala saada sitäkään pois.ja kun nuo makeat maistuvat liikaa;-)... Niin kiitoksia että sain laittaa omaan blogiini sun osotteen:-) Tässä tätä mun blogin osotetta kun sitä pyytelit: taiska1976.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Viimeiseen kymmeneen kiloon on mennyt suunnilleen 9 kuukautta, joten ei taida kovin äkkiä lähteä 15 lisää. Mutta toivottavasti jonain päivänä! Ja mitä alemmas pääsee, sitä tiukemmassa ne kilot on. Minä taas tykkään suolaisesta, en niinkään makeasta.

   Eipä kestä. :) Täytyykin tulla huomenna vastavierailulle. :)

   Poista
 10. Mahtavaa, onnittelut alituksesta! Täältä tullaan joku kaunis päivä perässä.

  VastaaPoista
 11. Onnea!! :D Niin mahtavaa, nyt sä pääsit siihen mitä oot kauna odottanu. Ehkä nyt huomaat että se on mahdollista :) Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Otti kyllä aikansa, mutta jospa se nyt jatkaisi laskua... :)

   Poista