lauantai 4. toukokuuta 2013

Juuri ja juuri...

...pysyin alle yhdeksänkymmenen, vaaka näytti 89,9 kg. En voi ihmetellä, kun en ole liikkunut kahteen viikkoon ja syömisetkin on olleet vähän mitä sattuu. No, ehkä ensi viikolla. Mutta jotenkin en nyt tällä hetkellä edes odota suurta muutosta, olen jotenkin sopeutunut siihen, että nyt taas jumitetaan ainakin muutama viikko. Se kai toimii vähän minua vastaankin, koska en ehkä vaadi itseltäni tarpeeksi, kun en oikeastaan usko, että voisin laihtua yhtään nopeampaa tahtia. Vaikkei siihen tietenkään ole mitään syytä, miksi en voisi laihtua ainakin sitä puolta kiloa viikossa, koska ylipainoa on edelleen runsaasti, mutta olen tottunut siihen, että laihdun vain silloin tällöin. Ja jokin osa minusta on niin iloinen jo siitä, etten lihokaan, että päästän itseni aidan matalimmasta kohdasta. Siihen täytyisi tulla muutos, mikäli todella aion päästä tavoitteeseeni vielä tämän vuoden puolella. Se vain edelleenkin tuntuu niin kaukaiselta, vaikka ei oikeastaan enää olekaan. Unelmoin laihtumisesta niin monta vuotta, että nyt se mahdollisuuskin edelleen tuntuu epätodelliselta. Vaikka olenkin jo saanut painoa pois. 

Jotenkin tuntuu hullulta, että vaikka tuohon leikkauksen jälkeiseen miinus kolmeenkymmeneen kiloon on enää alle kolme kiloa matkaa, en odota pääseväni sinne vielä pitkiin aikoihin. Vaikka teoriassa se olisi mahdollista parissa viikossa... Ehkä pitäisi jotenkin yrittää saada itsensä uskomaan siihen, kenties se auttaisi. 

Luulin jo flunssan olevan menemässä ohi, mutta eilen kurkku tuli taas todella kipeäksi uudelleen. Ja kuumettakin on vielä. Mutta ihan hirveän kipeä en ole ollut kuin pari ensimmäistä päivää, lähinnä sellainen puolikuntoinen, ettei oikein jaksa tehdä mitään. Lepääminen kyllästyttää, mutta sitten kun yrittää tehdä jotain, tulee niin huono olo, että on pakko mennä takaisin sänkyyn. Joillakin tämä on kuulemma kestänyt viikkoja! Sitä ripulia ei onneksi ole tullut! :D

Mutta, nyt yritän saada hiukan siivoiltua, jos jaksan. Koirani häntä on taas kipeä, joten täytyy katsoa, että pitääkö lähteä lääkäriin. Siinä ei nyt näy mitään, mutta siihen selvästi sattuu ja koiraparka on ihan onneton. :/ 

Hyvää viikonloppua! :)

6 kommenttia:

 1. Moi ja tsemppejä sinulle ja koirallesi :)
  -Annis

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinulle ja paranemisia!!:-)Kyllä sä tänä vuonna pääset siihen tavoitteeseesi, usko pois!:-)
  Mun tarttis saada pois 10 kiloa...vaikeaa...ÄÄH!!! Mietin miten sitä tekis että se putois.. mut kun herkut maistuu liikaa... ja iltasyömiset on sitä mitä ovat. Niitäkin pitäs keventää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivon niin koko sydämestäni, että pääsen, mutta... Viimeiset kuukaudet eivät ole olleet mitenkään menestyksekkäitä, vaikka parhaani olen yrittänyt... Mutta toivoa on edelleen... :)

   Laihduttaminen ei tosiaan ole helppoa! Ehkä voisit kokeilla lisätä liikuntaa, niin olisi niille herkuillekin tilaa ruokavaliossa?

   Poista
  2. Niin se olis se liikunnan lisääminen... Tuntuu vaan että välillä joku laiskamato iskee;-).... Mutta kun tänään alotin 2kk:den työrupeaman puutarhalla niin ehkäpä ne kilotkin vähän karisis kun hikoilee puutarhalla sisätiloissa, ainakin tänään hikoilutti;-)....

   Poista
  3. Tuttu tunne... :) Varsinkin nyt, kun olen ollut kipeä, enkä ole jaksanut mitään...

   Toivotaan, että työ laihduttaa! :)

   Poista