lauantai 18. toukokuuta 2013

Pikkuisen lisää miinusta

89,3 kg. Hitaasti laskee, mutta laskee kuitenkin. Tilasin sen kehonkoostumusvaa'an, jotta saisin seurata jotain muutakin kuin pelkkää painoa ja toivottavasti se kannustaisi liikkumaankin enemmän. Uskaltauduin tilaamaan sen Amazonilta, vaikka olen yleensä arka tilaamaan mistään ulkomailta, mutta sieltä sen sai kaikkiaan 62 eurolla, halvin, minkä löysin Suomesta, olisi ollut 99 euroa plus postikulut. 

Olen koko aamun laittanut puutarhaa kuntoon ja nyt tulin ruokatauolle, kohta pitää mennä vielä tekemään lisää keväthommia. Ulkona on muuten todella kuuma!! Kannoin äidin kanssa pihakeinut ulos ja koirani selvästikin muisti heti kesien suosikkileikkinsä. Hän juoksee ihan täysillä keinuun, joka sitten tietysti heilahtaa takaisin ja heittää hänet ilmaan, jolloin hän haukkuu kuin hullu koko "lennon" ajan ja sitten tekee saman maahan mätkähdettyään uudelleen. En tiedä, mikä eläinparan päässä on vialla, mutta on hän ainakin viihdyttävä. :D Tosin en tiedä pitäisikö minun estää häntä, mutta ei hän ainakaan tähän mennessä ole satuttanut itseään. Ja hänellä näyttäisi olevan vilpittömän kivaa. :) 

Mutta, nyt tosiaan pitää mennä jatkamaan töitä. Hyvää viikonloppua! :)

10 kommenttia:

 1. Jee!

  Hyvää viikonloppua sinullekin :)

  VastaaPoista
 2. Vauhdista viis, pääasia että paino laskee.

  Voi kuinka hupsu koira! :D

  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä, mutta edes hiukan nopeammin saisi laskea!

   Joo, hän on niin outo otus. :) Mutta aivan ihana. :)

   Kiitos! :)

   Poista
 3. Alas kuin alas. Hitaasti hyvä tulee taitaa olla paras motto sinulle, vaikka tahti voi turhauttaa. Parempi kuitenkin alas kuin ylös.

  Hyvää viikonlopun jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että parempi, että se edes laskee! Mutta ei tätä nyt edes voi oikein laihdutukseksi kutsua! :D

   Kiitos! :)

   Poista
 4. No niin, puttoohan se vaikka kuinka koitat vastaanpanna ;) hitaasti mutta varmasti ja hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joo ja onhan tämäkin parempi kuin ei mitään. :)

   Poista
 5. Omron on hyvä valinta. :) Minulla on se, ja olen vertaillut useamman kerran saamiani lukuja sellaisen ihan oikean mittarin antamiin lukuihin. Pientä heittoa tietysti on, mutta parin prosenttiyksikön sisällä lukemat ovat olleet, mikä on mielestäni kotivaa'alta melko hyvä suoritus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hyvä tietää! Ja tosiaan, vaikka siinä olisi pientä heittoa, niin se muutos on sitten kuitenkin oikea. Kiitos tiedosta! :)

   Poista