lauantai 3. elokuuta 2013

Vauvauutisia

Taas tasan 89 kg. Ja yritin tällä viikolla niin kovasti, söin niin vähän kuin suinkin pystyin! No, okei, sorruin viipaleeseen vaaleaa leipää pari kertaa, mutta ei siitäkään nyt niin kovasti voinut tulla kaloreita. Jatkan kuitenkin samalla linjalla, pakko painoni on joskus alkaa laskea! 

Meillä on nyt uusi jäsen perheessä. :) Meillä kotona siis, hänestä on tarkoitus tulla kaikkien hiirten kauhu. :) No, lemmikiksi hänet on otettu, mutta olisi kiva, jos joskus saisi pari hiirtäkin kiinni. Meille kun niitä tulee syksyisin sisälle.


Kissapeto vaanii antilooppia(labradorinnoutajaa) juomapaikalla(koirankupilla).

Jännä vaisto noinkin pienellä kissaeläimellä, että kun koira keskittyy johonkin muuhun, niin silloin sitä etsitään tilaisuutta hyökätä häntään kiinni. :) Minusta koirani on aina ihana, mutta se, miten ihanan kärsivällinen ja lempeä hän on villin kissanpennun kanssa, on jotain todella hellyttävää. Labradorit ovat yleensäkin kilttejä, mutta on kuitenkin niin suloista katsoa, miten varovasti koirani on kissan seurassa, eikä tarvitse ollenkaan pelätä, että hän tekisi jotain pahaa pennulle. Kuulin joskus sivusta jonkun kovalla innolla selittävän, ettei voi ymmärtää ihmisiä, jotka päästävät koiran lapsensa lähelle, koska koira on kuitenkin pelkkä eläin. Hänestä se oli todella vastuutonta ja käsittämätöntä. Tietysti joidenkin eläinten seurassa onkin syytä olla varovainen, mutta useimmat eläimet tietävät lapsen lapseksi, eivätkä ole sen suurempi uhka kuin ihminenkään. Tai itse asiassa, kun uutisten valossa asiaa katsoo, niin ei ne ole eläimet, jotka ovat suurin uhka lapselle, kyllä ne ovat valitettavasti ihmiset.

Mutta nyt minun pitää mennä vahtimaan pikku villipetoa, hän on melkoinen täystuho! :D Hän kiipeilee verhoissa ja pudottelee tavaroita ja väijyy tilaisuutta livahtaa ovesta ulos. Ja sitten yhtäkkiä nukahtaa sinne, missä sattuu sillä hetkellä olemaan. Sallien vahdilleen pienen bloggaustauon. :) Nyt äänistä päätellen ollaan taas herätty. :)

Hyvää viikonloppua! :)


10 kommenttia:

 1. Tuitui miten kertakaikkisen ihana pikkukisu! <3 Mullakin on ollut labradorinnoutaja, yksi maailman ihanimpia rotuja. Saiskos siitäkin kuvia? :)

  Mun koira oli sellanen, että kun pääsi hamsteri vipeltämään omille teilleen, niin koira osasi käydä paikallistamassa sen kun pyysin. Käveli eteiseen, pysähtyi vilkuillen lattiaa ja minua ja heilutti häntää. No siellähän se karkulainen oli :) Lisäksi tuo koira vielä liikkui todella varovaisesti sen hamsterin lähellä, varoen tallomasta sitä. En toki keskenään niitä olis jättänyt koska vahinkoja voi aina sattua, mutta kuitenkin. Se koira oli muutenkin niin poikkeuksellisen upea tapaus, välillä tuntui että se luki ja ymmärsi jo ajatuksiakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :) Minustakin labbikset on aivan ihania, tulee kyllä aina olemaan minun suosikkirotuni. Hänestä on kyllä täällä kuvia, esimerkiksi jouluaatolta löydät yhden. :)

   Lapukathan on yksi älykkäimmistä roduista ja kun siihen vielä lisää hurjan kiltteyden, niin aika täydellisiä he ovat. :) Minä kyllä olen jättänyt hänet välillä vahdiksi pennulle, hän kävelee niin varovasti, etten usko, että vahingossakaan talloisi pentua. Tietysti kissanpentu on vähän isompi ja vikkelämpi kuin hamsteri. Enemmänkin pelkään, että pentu putoaa jostain!

   Poista
 2. Voi rimppua! Onko hänellä jo nimi?
  T. Kissojen ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Ei olla päästä yhteisymmärrykseen nimestä. :) Minulla oli hyvä idea, mutta äitini lausuu sen ihan hassusti, joten se siitä! :D Eiköhän se parin seuraavan vuoden aikana keksitä! Tosin ei meidän kolliakaan kukaan enää hänen alkuperäisellä nimellään kutsu! :)

   Poista
 3. Ihana kissa <3 Onnea uudesta perheenjäsenestä ja oikein hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista