lauantai 14. syyskuuta 2013

Ei uutta. :)

Ajattelin kuitenkin ilmoitella itsestäni ihan pikaisesti. Olen ollut ihan ok, mutta vaa'alle en ole vieläkään uskaltautunut. Minusta tosin tuntuu, että olisin ihan hiukan laihtunut, mutta ehkä se on vain optimismia, koska olen suunnilleen kiduttanut itseäni laihtuakseni. Mutta syyskuun lopussa tulee vuosi täyteen miinus kahdestakymmenestä kilosta ja minun on ihan pakko saada edes seuraava kymppi täyteen siihen mennessä, keinolla millä hyvänsä. Joten, kaksi viikkoa aikaa päästä 87,2 kiloon. 

Sukulaiseni muuten kuoli lihavuusleikkaukseen muutama päivä sitten. Kyllähän se vähän järkytti, vaikka oma leikkaus on ohi, eikä ollut mitään ongelmia. Enkä tietysti ollut riskiryhmässäkään, mutta silti. Hän ei ollut edes huolissaan, vain innoissaan, että pääsi leikkaukseen. Tietääkseni Suomessa oli aiemmin kuollut vain yksi ihminen tai ainakin niin minulle sanottiin silloin, kun itse olin huolissani leikkauksesta. 

Äidin pikku kissa sai tänään ensimmäisen saaliinsa kiinni. Tosin vain kärpäsen, mutta siitä se lähtee! Minusta vähän tuntuu, että hänestä on tulossa melkoinen peto. Hän painaa ehkä kaksi kiloa, mutta on jo nyt ottanut tavakseen hyökätä naapurin isojen kollien kimppuun! Ja oma kolli on ihan hätää kärsimässä hänen kanssaan. Joudumme laittamaan ovia kiinni, että kolli saa edes joskus olla rauhassa. Hän on jo vanha, eikä halua enää leikkiä pennun kanssa. Koirani sen sijaan tuntuu mielelläänkin painiskelevan kisulin kanssa ja he ovat aivan ihania yhdessä! :)

Mutta, nyt pitää mennä takaisin ulos. Viime talvi oli rankka syreeneille ja katkoimme kaikki kuolleet ja nyt ne pitäisi vielä raahata pois pihasta. Oli muuten kurjaa puuhaa, olen ihan likainen ja naarmuilla ja vaatteideni alle on puista putoilleita ötököitä. :D Onneksi pääsen illalla saunaan. 

Hyvää viikonloppua siis taas kaikille! :)


2 kommenttia:

  1. Hui tuota kuolemaa. Kuoliko sukulaisesi komplikaatioon vai mihin? Tottakai se järkyttää, vaikka sinulla leikkaus on ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä melkoinen järkytys. :/ En ihan tarkkaan tiedä, miten hän kuoli, että ihanko leikkauspöydälle, mutta kuitenkin joko itse leikkaukseen tai joka tapauksessa parin tunnin sisällä siitä.

      Poista