sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Muutama vaatekuva

Meillä on nyt näköjään sellainen sukuvika, ettei kukaan osaa ottaa kuvia (ja edelleen syytän surkeaa kameraa), mutta tässä on nyt muutama kuva vaatteet päällä. En yritä esitellä tylsää vaatemakuani, vaan enemmänkin sitä, että miten "normaalilta" näytän ihan arkivaatteissa. Joskin jos olisin oikeasti menossa ulos, niin vaivautuisin kyllä silittämään. :) 

Tuo takki on muuten se, joka on kokoa 38. Ja jota olen uskaltautunut käyttämään tasan kerran, siksi sekin on noin ryppyinen, kun on ollut kaapissa. Se on muuten ihan kunnolla pinkki, kuva vääristää väriä melkoisesti. 

Olisikohan tuohon pitänyt laittaa jokin esine näyttämään mittakaavaa... Niin kuin jossain luontokuvissa, joissa on vaikka tulitikkuaski osoittamassa, minkä kokoinen kala on saatu pyydystettyä. Täytyisi olla joku normaalipainoinen ihminen vieressä, niin silloin näkisi paremmin, mutta ei sellaista ole nyt saatavilla. :)

Ja sitten ne tukisukkikset. Nämä on kyllä ihan kauhean näköiset, niin kuin sukkikset yleensäkin, mutta johan te näitte minut ilmankin niitä. Nämä on Lindexin firm supportit, mutten ole varma, onko koko oikea. Nämäkin kyllä ihan kivasti peittää pahimpia muhkuroita, mutta netissä, kun näistä luin, niin ihmiset sanoivat, että nämä on todella vaikea pukea päälle ja niistä on yhtä vaikea päästä ulos, mutta minusta nämä eivät olleet sen kummemmat, kuin sukkahousut yleensä. Aion siis kokeilla pienempää kokoa. 

Joka tapauksessa, tämän näköisenä minä liikuskelen tuolla ihmisten keskuudessa. Niin siis, tuohon ylempään kuvaan viitaten, en minä ihan pelkissä sukkiksissa ja rintsikoissa! :D Ainakaan tarkoituksella...

Kissalla oli oma mielipiteensä kaikesta tästä kuvaamisesta; :)18 kommenttia:

 1. Tuohon voi kyllä nyt todeta, että näytät ihan normaalipainoiselta ihmiseltä. Kukaan ei voi huudella mitään :D Hatun nosto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyisi tosiaan olla vieressä joku normaalipainoinen, mutta ainakin näytän pienemmältä kuin pari vuotta sitten! :) Kiitti! :)

   Poista
 2. Sulla on kivoja vaatteita ja näytät niissä ihan tavalliselta, kuten arvelinkin :) Ja kissa on erityisen ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on suuri määrä paitapuseroita, nyt kun saan sellaisia, jotka mahtuu päälle! Rakastan niitä! :D

   Kissa on aivan ihana tapaus! :)

   Poista
 3. Samaa mieltä muiden kanssa. Et näytä mitenkään isolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Minusta on kyllä alkanut tuntumaan siltä, ettei minua enää tuijoteta, mikä on aivan loistavaa! :)

   Poista
 4. Näytätpä hyvältä ihan arkivaatteissa! :)

  Ja suuret onnittelut miinus kolmestakympistä! Ihanaa, että vihdoin onnistuit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Oli kyllä niin mahtavaa vihdoin ja viimein saada kolmas kymppi täyteen! :)

   Poista
 5. Näytät upealta! Voi kun vaan näkisit itsesi samoin, kuin muutkin näkevät. Ei tosiaankaan mitään syytä piilotella tuota kroppaa. Normaali naisen vartalo, ja kurvikas sellainen. Upea vyötärö!!

  t: Sintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minusta tuntuu, että aivoni lisäävät muutaman kymmenen kiloa, koska kun katson muiden suunnilleen samanpainoisten kuvia, minusta he aina näyttävät niin paljon pienemmiltä! Tietysti minulla on vähemmän lihasta kuin useimmilla, mutta silti. Mutta olen ihan tyytyväinen nyt ainakin vaa'an lukemaan. :)

   Poista
 6. Varmaankin aivosi lisäävät kuviteltua painoa itsellesi ! Olet todellakin aivan hyväkroppaisen näköinen vaatteet päällä. Aivan tavallinen suomalainen perusnainen. Ei mitään häpeämistä. Arvelit minun nälkäongelmaan, että jos en juo tarpeeksi, mutta kyllä minä sitä vettä kittaan koko ajan. Nälkä ei vaivaa niinkään päivällä, mutta illalla iskee aina himo. Ei onneksi mitään makeaa tee niinkään mieli, mutta juustonäkkäriä voisi syödä kyllä enemmänkin kuin sen yhden. Huomenna on 4 viikkoa leikkauksesta ja kahdella viimeisellä viikolla ei ole paino tippunut yhtään :((( Sanoiko sinulle aikoinaan silloin alussa ravitsemusterapeutti mitään sallitusta kalorimäärästä ? Kun minun höpisee vain 800 kcal/päivä. Eihän siihen saa syödä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joo, koska en minä aina muista ylipäätään laihtuneeni! Ja peilistä katsoo aina ihan samankokoinen nainen, kuin ennenkin. Aivot tulee kai melkein kaikilla perässä laihduttaessa.

   Ajattelin vain, että ainakaan minä en vieläkään ole ihan varma tuntemuksistani. Minullakin paino tippui niin, että pariin viikkoon ei mitään ja sitten iso pudotus. Se on kuulemma aika tavallista.

   Hän sanoi, että noin tuhat kcal päivässä. Siihen ei tosiaan paljoa mahdu, että joutuu miettimään, että mitkä on itselle niitä ruokia, joihin se kannattaa käyttää. Kumpi sinulle olikaan tehty, ohitus vai sleeve?

   Poista
 7. Tuo kissakuva on muuten aivan ihana :D Ihan kuin katti katselisi hölmistyneenä, että mitä ihmettä se emäntä puuhaa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. :) Hän usein pitää kieltä ulkona suusta, en oikein tiedä miksi, mutta näyttää kuin hän näyttäisi minulle kieltä! :)

   Poista
 8. Upealta näytät! :) Olisimpa itsekkin jo yhtä hoikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt täytyy vain toivoa, että lasku jatkuu. Ja kyllä sinä minut otat kohta kiinni! :)

   Poista