lauantai 26. lokakuuta 2013

Oikea suunta

Paino jatkaa laskuaan pikku hiljaa, tänään 86,3 kg. Käsittämätöntä, että yhden viikon tuhoja joutuu sulattelemaan viikkokaupalla. Toiveeni oli päästä tämän kuun aikana lievästi ylipainoiseksi, mutta se ei nyt toteudu. No, ensi kuussa sitten. :) Muuten on ollut aika tasaista, ei ole tapahtunut mitään, eikä muutenkaan ole mitään erityistä kerrottavaa. 

Minulla oli suunnitteilla vaikka mitä ulkotöitä täksi päiväksi, mutta satoi kaatamalla, joten ajattelin ensimmäistä kertaa elämässäni tehdä Halloween -koristeita. Askartelin hämähäkinverkkoja ja haamuja ja ostin jo aiemmin kurpitsalyhtyjä. Ei tämä kyllä mielestäni Suomeen kuulu, mutta koristeet on kivoja.  En ole koskaan varma, onko Halloween nyt vai vasta ensi viikonloppuna, mutta joka tapauksessa;

Hyvää Halloweenia! 

Isähaamu, Äitihaamu ja PikkuHaamu Äitihaamun edellisestä avioliitosta.

Perheeseen kuuluu myös pikkuinen nenäliina, mutta hän ei vielä osaa lentää.
(Tai sitten en löytänyt sopivan kokoista palloa hänen sisälleen :))

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja kovaa itsekuria herkkujen suhteen.
  Tiedän mitä on temppuilla ylipainon kanssa,itse olen käynyt saman taipaleen läpi.
  Koulukiusattu olin koko kouluajan koska olin isompi kuin muut. Itseluottamusta silloin en ollenkaan omistanut, mutta nyt -25kg sitä löytyy.
  Mukava oli alkaa lukemaan blogiasi =)
  Hyvää syksyn jatkoa sinulle ja koirallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ehkä hieman itsevarmempi, mutta vielä on paljon pudotettavaakin. Harmi, että olet joutunut kokemaan saman... :/ Mutta onnea laihtumisesta, se ei tosiaan ole helppoa!

   Kiitos! :)

   Ja tervetuloa lukemaan! :)

   Poista
 2. Blogilla on uusi ulkoasu, jee! Eilen oli täällä meilläkin aikamoinen sade mutta tulipahan siivottua kotona ja tehtyä kaikkia epämiellyttäviä pakollisia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toistaiseksi. Haluaisin tehdä jotain vähän omaperäisempää, mutta taidot ei riitä ja tuhlaan loputtomiin johonkin näpertelyyn ja lopputulos on, että laitan saman vanhan taustan... :D

   Olisi vain ollut niitä pakollisia ulkojuttujakin, ennen kuin tulee talvi. :)

   Poista
  2. Jos tarvitset apua ulkoasujuttujen kanssa niin voin auttaa :)

   Poista
  3. Itse asiassa, kun joskus tappelin yhden jutun kanssa, niin ajattelinkin jo lähettää sähköpostia, mutta sitten sain sentään sen onnistumaan! Mutta kiitti! Luulenpa, että vielä tulen lunastamaan tuon lupauksen! :)

   Poista
  4. Hyvä tietää, kiitti! :)

   Poista