lauantai 16. marraskuuta 2013

Alle kymppi...

...matkaa tavoitteeseen. Tosin luulin jo, että pääsisin hehkuttamaan lievää ylipainoa, koska torstaiaamuna vaa'alla näkyi jo 83,7 kg eli sata grammaa olisin tarvinnut lisää pudotusta, mutta olinkin onnistunut saamaan sata grammaa ja kilon lisää. Se on varmaankin tähän aikaan kuukaudesta turvotusta, joten jos sitten ensi viikolla vihdoin olisin lievästi ylipainoinen. Eikös se muuten ollut tavoitteeni jo viime jouluksi?! :D No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan... :)

Alle kymmenen kiloa jäljellä... Se on aika outo ajatus ihmiselle, joka on joskus lannistunut täysin ajatuksesta, että pitäisi laihtua noin 60 kiloa... Vaikka tavoitteeni ei nyt olekaan yhtä alhaalla kuin silloin joskus kun haaveilin alittavani kuudenkympin. Mutta 45 kiloakin on aika lannistava tavoite. Kolme neljäsosaa on nyt saavutettu ja viimeinen kymppikin lähtee kyllä. Olen laihtunut kolmanneksen pahimmasta painostani. Omituista... 

Ulkona on kaunis ilma, joten menen jo laittamaan valoja ulkokuusiin, ettei aina tarvitse jäätyä sitä tehdessään. Ehkä äiti ei huomaa, jos laitan ne jo päällekin... :) 

Hyvää viikonloppua! :)

8 kommenttia:

 1. Kuten näet, pitkä ja vaivalloinen matka on ollut, mutta tuloksia tulee! Mitä nyt yksi joulu on tässä välissä, mutta mitäs siitä. Niin kuin se kulunut sanonta sanoo "Sillä ei ole väliä mitä joulun ja uuden vuoden välillä syö vaan sillä, mitä syö uuden vuoden ja joulun välillä."

  Kohta vaaka ihan varmasti näyttää 7:lla alkavia numeroita! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti, mutta... No, tavallaan varmasti. :D Enkä tiedä, että mainitsinko edes minkä vuoden joulusta puhuin... :)

   Ne seiska-alkuiset olisi kyllä jotain ihan mieletöntä! :) Toivotaan, että nekin näen ennen joulua 2014!

   Poista
 2. Hyvä hyvä hyvä!!!! Todella hienoa.

  VastaaPoista
 3. Jee! Hitaasti hyvä tulee :)
  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tosin ihan mielelläni olisin jo perilläkin. :)

   Kiitos, samoin sinulle! :)

   Poista