lauantai 7. joulukuuta 2013

Läskien joulukalenterin 7. luukku

Täksi päiväksi valitsin tämän


videon, minusta se oli aika hauska. Voit tehdä kerran tai useamman kerran, omasta kunnosta riippuen. Yritän ensi viikoksi keksiä jotain muutakin kuin youtube -videoita, mutta ne on kivan käteviä ja ne on ainakin oletettavasti suunnitellut joku, joka tietää liikkumisesta enemmän kuin minä. Huomenna voitaisiin tehdä jotain ulkona ja ainakin osalle meistä taitaa olla luvassa lumitöitä. Tai ainakin täällä on satanut lunta koko aamun. 

En käynyt aamulla vaa'alla, päätin, etten halua tietää, etten enää ole lievästi ylipainoinen. Pitäisi saada tässä kahdessa viikossa sen verran vielä pois, että pysyisin joka aamu alle 83, 7:ssä. No, ainakin sinne aattoon asti. Joulunaikaan aion syödä aivan mitä mieli tekee, miettimättä kiloja tai kaloreita ja jatkaa sitten taas tammikuussa. Jolloin on kyllä pakko lisätä liikuntaa, koska se kahden vuoden kontrolli lähestyy uhkaavasti. 

Ulkona on muuten ihan hirveän liukasta, ei oikein sujunut lenkkeily. Menin ulos koiran ja kahden kissan kanssa ja teimme sellaisen joukkoenkelikuvion heti tuohon rappujen eteen. :D Kissat yritti leikkiä ja toinen otti vauhtia ja hyökkäsi toista kohden, jolloin hän kaatui kyljelleen ja liukui ainakin viisi metriä. En voinut kuin nauraa, kun he näyttivät niin hölmistyneiltä, kun tassut ei pitäneet yhtään. Nykyinen koiranikin kaaduskelee, mutta edellinen ei pysynyt pystyssä liukkailla sitten yhtään. Hänen jalkansa levisivät neljään suuntaan kuin bambilla ja hän aina aurasi leveitä väyliä lumeen, kun kaatui juostessaan. :D Ja äitini hölmö koira aina ensimmäisillä liukkailla kaatui kyljelleen nostaessaan jalkaa. :)

Teimme eilen äidin kanssa pipareita ja söin muutaman. Oikeasti vain muutaman, eikä ainakaan nyt tee mieli lisääkään. Ja sain taas muutaman lisäyksen alati kasvavaan palovammakokoelmaani, se alkaakin olla aika kattava. Poltan itseäni jatkuvasti, aina kun teen uunissa jotain ja kattiloihin ja takkaan ja saunan kiukaaseen. Yhden palovamman olen onnistunut saamaan yön aikana ja olen miettinyt pääni puhki, että miten?! Se oli vielä todella syvä ja siinä oli erikoinen kuvio, joten en ymmärrä, mistä se on voinut tulla! En tietääkseni kävele unissani ja luulisi, että olisin herännyt kipuun. Mutta en polttanut yhtä ainoaa pellillistä pipareita ja jotain jäi uupumaan, kun äitini ei huutanut minulle pää punaisena. Hän tosin huusi, kun rikoin hänen herrasväenpikkuleipiään, joten se hieman korvasi. :) En ymmärrä, miksi minun pitää aina laittaa niihin hillo, kun en sitten kuitenkaan osaa tehdä sitä rikkomatta niitä. Mutta samalta ne maistuu kahtena palasena... 

Mutta nyt on pakko alkaa siivota. Äitini saa aina aikaan niin hirveän kaaoksen oltuani viikon poissa, että joudun aloittamaan siivouksen parin tunnin raivaamisella. Hän on ilmeisesti kyvytön laittamaan tavaroita takaisin paikoilleen. Ja se on niin ärsyttävää, kun aina lauantaina siivoan ja sitten vielä viimeksi illalla järjestelen kaiken, niin silti joka sunnuntaiaamu, kun herään, hän on jo ehtinyt saamaan ainakin keittiön näyttämään siltä, kuin sitä ei olisi ikinä siivottu. En tajua, miten se edes on mahdollista... Mutta, noin pari tuntia lauantai-iltaisin meillä on siistiä! :)

Hyvää viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Hei nämä youtube videot on oikein hyviä! ! Mieluiten sellasta mihin ei lisätarvikkeita tarvi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä. :) Joo, olenkin yrittänyt katsoa sellaisia, ettei tarvita välineitä, kun ei minullakaan oikein mitään ole. :)

      Poista