sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Läskien joulukalenterin kahdeksas ja yhdeksäs luukku

Koska ainakin meillä on nyt kunnolla lunta, ajattelin, että tekisimme jotain lumista tänään. Minun kuulemma pitää rämpiä katsomaan jotain kuusta, jonka äitini oli syksyllä nähnyt lähellä naapurin rajaa ja joka ehkä soveltuisi joulukuuseksi ja kun lumityötkin pitää tehdä, se saa riittää tämän päivän liikunnaksi. Niille, joille jonkin lumisen tekeminen on mahdollista, luukku sisältää lumeen liittyvää liikuntaa; kolausta, hiihtämistä, lumiukon tekemistä lapsien kanssa... Pulkkamäkeen ei taida vielä olla riittävästi lunta? Mutta te, joilla ei ole lunta... 


Tämä näyttää minusta kivalta, taidanpa itsekin kokeilla sitä illalla, jos ehdin ja jaksan. :) Vähän rankan oloinen kyllä, mutta vain 10 minuuttia. Te kovemmassa kunnossa olevat voitte taas tehdä useamman kerran. :)

Huomenna ajattelin taas kiivetä portaita, tykästyin siihen viime viikolla ja ajattelin, että muutenkin ottaisin sen osaksi liikkumistani. Joten huomenna taas vähintään 350 porrasta ja tai askelta jonkinlaiselle jakkaralle. (Vai pitäisikö keksiä joka päiväksi uusi liikuntajuttu?) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti