tiistai 24. joulukuuta 2013

Läskien joulukalenterin viimeinen luukku ja jouluntoivotukset. :)

Tänään käytämme jumppapainona kirjaa. Valitse painava teos, jonka sisällöstä pidät. Asetu selinmakuulle pehmeälle alustalle, mielellään sänkyyn tai sohvalle. Nosta kirja käsivarsiasi käyttäen suoraan linjaan silmiesi kanssa. Voit tukea kirjan vatsaasi tai polviisi, jos liike tuntuu liian raskaalta. Lue. Hyvää joulua! :)
 
Voitte sitten kertoa, nyt tai myöhemmin, montako luukuista teitte ja laihduitteko yhtään. Minä olen nyt vaakatauolla, ihan omaksi parhaakseni. :D Tosin joulusuklaat ovat edelleen koskematta, en ole maistanut yhtäkään. Ehkä vihdoin päässäni alkaa jotenkin yhdistymään makea ja pahoinvointi, koska tunnen lievää inhoa suklaan syömistä kohtaan. Sen sijaan olen kyllä syönyt aivan liikaa rasvaista sienisalaattia ja jos jonkinlaista juustoa ja perunalastujakin. Rasvaa kohtaan en todellakaan tunne inhoa, vaan kaikki rasvainen ja suolainen maistuu edelleen niin taivaalliselta... Onneksi en pysty kovin paljoa syömään.
 
Tunnelmat on ihan hyvät tällä hetkellä, heräsin aikaisin aamulla katselemaan vanhoja Aku piirrettyjä, jouluvalot valaisivat kauniisti, takassa räiskyi tuli ja yksi kissa kehräsi sylissä ja toinen lämmitti varpaita sohvan päädyssä. (Ja yksi repi auki lahjapaketteja... :D) Tosin nyt olen jumissa äidin harrastuspaikassa, jossa odotamme jotain ystävää (meidän piti vain käydä hautausmaalla...) ja lumiukko taitaa jäädä väliin ensimmäisen kerran sitten lapsuuden... No, ehkä joulu tulee ilman sitäkin. Ja näkeehän sen netistä, jos haluaa. Joka tapauksessa, en ainakaan tällä hetkellä ole mitenkään ahdistunut, joskaan en nyt ehkä kauhean jouluisellakaan mielellä. Nautin siististä kodista, joulun valoista ja tuoksuista ja illalla tietysti lahjoista. Ja herkuista ja saunasta. Mukavaa, kun saa vain olla, katsella tv:tä, lueskella Harry Pottereita ja lojua loputtomiin sohvalla. Ja käydä välillä pesemässä kuraa lemmikkien tassuista, ettei puhtaat matot heti likaantuisi. Valkoinen joulu olisi kyllä ollut kiva, mutta pidän verhot kiinni ja kuvittelen, että on lunta. :)
 
Mutta nyt taidan päästä vihdoin lähtemään kotiin. OIKEIN IHANAA JOULUA kaikille lukijoilleni (ja niillekin, jotka vain osuivat paikalle. :)) ja unohtakaa kaikki laihduttaminen ja vastaava muutamaksi päiväksi! :)

8 kommenttia:

 1. iloista joulua sinullekin! :-)

  VastaaPoista
 2. *** Oikein mukavaa ja leppoisaa joulua sinullekin! ***

  (Noista kateista olen kyllä vähän kateellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :)

   Yhdellä kissalla oli illalla vatsa sekaisin... Vähemmän hauskaa... :D Mutta pienin osallistui lahjojen avaamiseen ja olisi halunnut syödä koirankin herkut! Ensimmäinen kerta, kun kissaa kiinnosti tippaakaan lahjat, vaikka lapsuudestani saakka olen laittanut kissoillekin paketit!

   Poista
 3. HaH! Tämä jumppa on mulle kuin trhty. En noihin aikasempiin ole osallistunu yhtään. Mutta tämän jumpan otan tavaksi. Voinko pyytää mummoja lapsenvahdeiksi js vedota että mulla pitää jumpata ;)

  Ihanaa Joulun jatkoa!

  Ps. Vaakatauko kuulostaa tosi hyväktä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, minä olen myös Nalle Puhin liikuntamuotojen vankka kannattaja. Niihin sisältyy paljon selälläänmakaamista. :D Ja liikunta on hyvä syy saada omaa aikaa, suosittelen! :D

   Kiitos samoin! :)

   Joulun aikaan en todellakaan aio miettiä painoani, kyllä ne joulukilot sitten tammikuussa taas lähtee. :)

   Poista