torstai 19. joulukuuta 2013

Läskijoulukalenteri; Luukku 19

Tämä oli niin hauskan näköistä, että ihan pakko kokeilla. Voi taas tehdä kerran tai useammankin, omasta jaksamisesta riippuen. :)


2 kommenttia:

 1. Miten sä J.B olet itse kokenut nämä päivittäiset "treenit", onko jumppakärpänen puraissut? Voisitko kuvitella ottavasi tavaksi jonkinsorttisen liikunnan kävelemisen lisäksi? Vaikka pari kertaa viikossa jotain, mikä myös tuntuu lihaksissa ;) Ehkä voit rivien välistä lukea pientä patistusta :D

  Mun täytyy myös kiittää sua, olet innostanut mut taas liikkeelle vetelän syksyn jälkeen. Ensin näihin kotijumppiin ja nyt myös ryhmäliikuntatunneille, kun kiireet ovat hieman helpottaneet. Eli kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä... Toisaalta nuo on olleet todella kivoja, mutta toisaalta taas olen kyllä edelleen todella kömpelö ja tuntuu, että teen liikkeet vähän väärin, vaikka kuinka yrittäisin. Olen tosin ajatellut, että joulun jälkeen alkaisin tekemään näitä säännöllisesti, näissä kun on se hyvä puoli, että ovat ilmaisia ja voi tehdä kotona. Mietin vain sitä, että saankohan vahinkoa aikaan, jos teen näitä väärin... Mutta minun pitäisi alkaa tekemään jotain vatsalihasliikkeitä, että näkisin, saanko vatsaa yhtään kiinteytymään, kun täytyisi tehdä päätös siitä leikkauksesta.

   Mutta hyvä, että ovat ainakin sinua innostaneet liikkumaan! Hyväähän se tekee, vaikka ei onneksi ole välttämätöntä laihtumisen kannalta. :)

   Poista