lauantai 1. maaliskuuta 2014

Niin se paino...

84,4 kg. :( No okei, se on jotain sellaista, mitä ajattelinkin, mutta kun koko syksyn vietin yrittäessäni päästä lievään ylipainoon ja nyt on jo sentään maaliskuu... Minulla on vajaa kolme viikkoa päästä takaisin lievään ylipainoon virallista punnitusta ajatellen, joten pitää yrittää kovemmin ja varsinkin lopettaa leivän mussuttaminen. Tietenkin sen jälkeen, kun olen maistanut tuota äidin ostamaa paahdetun sipulin makuista patonkia, joka levittää tuoksuaan koko taloon... 

Ulkona paistaa aurinko ja on muutama aste plussan puolella, eikä missään ole yhtään lunta ja eilen ihan istuin ulkona miettimässä, että mikä vuodenaika tämäkin nyt on olevinaan. En kuitenkaan enää ole yhtä sekaisin vuodenajoista kuin olin viime vuoden, toivottavasti tämä omituinen kevät ei taas aiheuta sitä tunnetta, koska se oli aivan kauheaa! Auringonpaiste itse asiassa näyttää ihan mukavalta, joten koiralle on luvassa pitkä lenkki. Meillä kotona on muutenkin helpompi kävellä yhdessä koiran kanssa, koska voin antaa hänen olla auki, hän kun inhoaa hihnassa kävelyä. 

Mutta nyt pitää alkaa siivoamaan. Jännittävä lauantai taas luvassa. :) Hyvää viikonloppua! :)

10 kommenttia:

 1. Voi surkeus! Minä olin ihan varma, että paino ei olisi ainakaan noussut ja itse asiassa mietinkin tätä menneellä viikolla ja kävin täällä blogissasi heti aamulla katsomassa oletko päivittänyt, kun muistin että tänään aiot mennä vaakaan. (Ehkä minun pitäisi hankkia oma elämä.) Mutta kuitenkin. Onneksi ei ollut enemmän, ajattele että ainakin olet turvallisesti 85 kilon alapuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tiesin, että paino nousi joulun aikaan, eikä se tuntunut laskevan tässä alkuvuodestakaan. :( No, pitää vain jatkaa yrittämistä, ei tässä muutakaan voi! Ja voisi kai olla pahemminkin... Luulisin... :)

   Poista
 2. Onpa harmillista! Mutta ehkä säännöllinen vaa'alla käyminen kuitenkin tsemppaa yrittämään enemmän? En tarkoita tällä, ettetkö jo yrittäisi tai että kauhea pingottaminen edes edistäisi laihtumista, vaan että tiedät paremmin, missä mennään :)
  Kirjoitit aiemmassa postauksessa, että nuorempana kävit luonnonvesissä uimassa varhain keväälläkin. Voisitko nyt ajatella meneväsi sinne samaan paikkaan?
  Mukavaa maaliskuun alkua kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi sanoa, että olisin mitenkään yllättynyt, mutta huono homma tämä nyt on joka tapauksessa... :/ Täytyy tosiaan alkaa käymään vaa'alla, pää pensaassa menetelmä ei selvästikään toimi! :D

   Kävin sellaisella lammella, mutta se on nykyään aika umpeenkasvanut. Voisi siellä ehkä silti uida.

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 3. Onko sulla HeiaHeia-tunnuksia? Lisäisin kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ei ole. Onko se jokin liikuntajuttu?

   Poista
  2. Juu on! Mua se on jonkun verran innostanu liikkumaan. Sinne listataan liikkumiset ja asetetaan tavoitemäärä ja se ohjelma laskee aina kuinka monta prosenttia on suoritettu... Ja sit voi "cheerata" kamujen suorituksia :D

   Poista
  3. Okei, pitääpä katsoa! Kerron sitten, jos liityn. :)

   Poista
 4. Moi! Seuraatko tosiaan kaikkia nuita blogeja mitkä on tuossa sivussa linkit? Ootko koskaan tehnyt sun suosikkiblogeista postausta? Voisitko tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on itse asiassa ajasta jäljessä, kun nykyään seuraan bloglovin'n kautta; tuosta puuttuu uusimmat ja siinä on joitain, joita ei enää ole.

   En ole tehnyt, koska olen ollut arka kertomaan, ketkä on suosikkejani(tai siis oikeastaan kai sitä, ketkä ei ole(<--koska epäilemättä minun mielipiteeni on tärkeä heille... :D)), mutta ehkä voisin jossain vaiheessa... :) Katsotaan nyt! :)

   Poista