perjantai 25. huhtikuuta 2014

Bepancare –postaus :)

Kuten kerroinkin, sain Hopottajien kautta testiin Bepancare raskausarpivoiteen ja omistan sille nyt ihan oman tekstinsä. Minähän en siis raskaana ole koskaan ollut, mutta koska lihoin niin nopeasti, minulla on paljon raskausarpia koko ylävartalossa. Itse asiassa, kun näin tv:ssä mainoksen bepancare –voiteesta, ajattelin heti, että sitä pitää kokeilla, mutta en sitten ehtinyt ostaa, kun Hopottajien kautta tuli mahdollisuus testata.

Bepancaren sivuilla kerrotaan, että: ”Centella Asiatica -uute stimuloi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa venynyttä ihoa – auttaa ehkäisemään raskausarpien muodostumista ja vähentämään jo muodostuneita arpijuovia. Dekspantenoli ja glyseroli ravitsevat ja kosteuttavat ihoa sekä edistävät ihon toipumista – ihosta tulee pehmeä, joustava ja kimmoisa. Oliiviöljy vahvistaa ihon suojakerrosta.”

Tuotteen INCI on tämännäköinen:
Aqua, Isohexadecane, Cyclopentasiloxane, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Panthenol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Sodium Ascorbyl Phosphate, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Parfum, Citric Acid, Asiaticoside, Glyceryl Dibehenate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Tribehenin, Phospholipids, Glycine Soja Oil, Glyceryl, Behenate, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Collagen, Glycolipids, Glycine Soja Sterols.

Nopeasti katsoen näyttää aika hyvältä, tässä on jo ihan alkupäässä hyviä kosteuttajia, b-, c- ja e-vitamiinia, oliiviöljyä ja glyserolia ja Centella Asiatica –uute tosiaan tunnetaan ihovaurioita parantavana aineena. Ja ”Centella Asiatica –uute” kuulostaa paljon paremmalta kuin ”rohtosammakonputki”, viisas päätös olla suomentamatta sitä. :) Tässähän on siis myös silikonia, minkä tosiaan tuntee heti koostumuksestakin. Itselläni ei mitään silikonikammoa ole, joten se ei minua ole haitannut ja ihan pidän siitä, että silikoni luo kalvon ihon suojaksi. Minä en ole mikään kosmetiikan asiantuntija kuin innokkaana käyttäjänä, mutta tässä nyt ainakin tuotetta markkinoidaan niillä aineilla, jotka oikeastikin ovat siellä Incin alkupuolella, joskushan näkee sitä, että se mukamas vaikuttavin aina on siellä alle yhden prosentin joukossa tai ettei sitä itse asiassa löydy ollenkaan(terkut Aussielle! :D).


Tämä olisi ollut mielenkiintoista testata raskauden aikana, koska incin perusteella kyllä ihan uskon, että tämän käyttö auttaisi ehkäisemään raskausarpia, mutta kun ei mitään uskonnollista ihmettä ole tässä tapahtunut, jouduin testaamaan tätä jo muodostuneille arville. Olen käyttänyt voidetta nyt vajaan kaksi viikkoa ja ihan kosteuttavana voiteena olen ollut tyytyväinen. Minulla on kuiva iho ja mikään kevyt emulsio ei auta yhtään, joten tämä on kivan tuhtia tavaraa. Paikallisena voiteena tämä on ollut ihan hyvää, koko keholle levitettynä tämä ei imeytyisi riittävän nopeasti makuuni, mutta siihenhän tätä ei ole tarkoitettukaan. Mutta ne arvet… Niissä en ole ainakaan toistaiseksi huomannut mitään eroa, mutta tietysti arpeni ovat muodostuneet jo yli vuosikymmen sitten ja ne ovat jo vaalenneet ihan valkoisiksi, joten ehkä ne eivät ainakaan parissa viikossa kauheasti voikaan parantua. Raskausarpien ehkäisyyn kyllä kannattaa kokeilla, jo muodostuneiden arpien kanssa täytyy kai vain oppia elämään. :)

Googlettelin hintaa ja se on noin 24 euroa, purkissa on 150 millilitraa tavaraa. Tästä ei nyt valoakaan vasten näy, miten paljon tätä on kulunut vajaan kahden viikon käytössä, mutta kyllä täällä vielä tuntuu voidetta olevan ihan reilusti. Pullo on kätevä pumppupullo, joten ei sitten lopuksikaan tarvitse kaikin keinoin yrittää saada niitä viimeisiä pisaroita ulos! :)

Mutta tässä on nyt vielä kampanja-aikaa jäljellä, joten ehkä arvissakin näkyy vielä vaikutusta. Kerron sitten, jos niin käy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti