torstai 1. toukokuuta 2014

Hyvää joulua!!

Ei kun siis hyvää vappua! Meillä sataa lunta, ihania isoja hiutaleita. Heräsin aamulla aikaisin käymään vessassa ja pihassa oli kaunis lumikerros. Koko aamun olen ollut ihan joulutunnelmissa, tuntuu ihan aattoaamulta! Tämä ei tee hyvää vuodenaikasekaannukselleni! :D

Vappuna on kyllä aina huono ilma, mikäköhän siinäkin on... Vaikka päivät ennen vappua olisi täydellisiä ja päivät vapun jälkeen täydellisiä, niin vappuna on aina kylmä tai sataa tai sataa räntää! Se hyvä puoli siinä on, että sain tehdä takkaan tulen. Olen juonut kahvia takan edessä sohvalla lojuen ja haaveillut siitä, että saisin syödä jotain muutakin kuin nutriletteja ja kahvia. :D Tosin simaa aion tänään maistaa, munkit jätän rauhaan. Lauantain punnitukselta en silti odota liikoja, en ole ihan pelkillä nutreilla pystynyt olemaan. En mihinkään suureen syöpöttelyyn ole sortunut, enkä ylittänyt sitä 800:a kilokaloria, mutta joka päivä olen syönyt pikkuisen jotain muutakin, eilen raejuustoa. Yritän edelleen pystyä olemaan edes muutaman päivän ihan vain nutrileteilla, tavoitteeni on edelleen saada vihdoinkin 80 kiloa alitettua, sitten voisin taas jonkin aikaa olla jumissakin. 

Olin ajatellut, että sataisi nyt yhtenä päivänä kunnolla vettä, niin voisin kevätlannoittaa nurmikon. Voikohan lannoitetta levittää tuonne lumen päälle?!! Eikä ehkä ollut paras idea maailmassa istuttaa jo kaikenlaista... No, onneksi siemenet on halpoja, niin ei haittaa, vaikka joutuisikin istuttamaan uudelleen. 

Mutta; HYVÄÄ VAPPUA!

8 kommenttia:

 1. Hyvää joulua J.B! Laita lumisade takaisin blogiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, pitäisi kyllä laittaa! Yritin yksi päivä löytää vähän keväisempää taustaa, mutta en tykännyt mistään sinisävyisestä. :/ Joten talvi jatkuu ainakin blogissa... :)

   Poista
 2. Hauskaa juhlapäivää ;)
  Täällä kröhitään allergian kourissa ja toivotaan, että sadepilvi saapuisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Sama juttu täällä, nenä vuotaa ja silmät kirvelee ja iho kutiaa. :/ Sade olisi tosiaan tarpeen! :)

   Poista
 3. Sie oot nainen sekasin...
  Tai ehkä sun kannattaa hävittää kaikki kalenterit sun muut ja elää sen vuodenajan mukaan miltä sattuu tuntumaan. Tänään joulu, huomenna juhannus ja ylihuomenna ehkä taas joulu. Mitä sitä suotta valtaväestön mukana juhlii, JB on itsenäinen nainen joka juhlii sitä, miltä sattuu tuntumaan aamulla herätessä ;D

  Ja jeps, sen lannoitteen voi nakkoa lumen päälle. Mutta eihän teillä enää lunta ole. Ko ei juuri ole meilläkään (joutuu perkele haravointi-hommiin..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niinpä! :) Tuossa voisi olla ideaa, olisi kyllä mukavaa viettää joulu useamman kerran vuodessa! :D

   Joo, lumet suli melkein samantien tai iltapäivällä ei enää näkynyt mitään. Mutta aamulla oli kyllä aika hurja näky, kun on jo niin tottunut siihen, että joka paikassa alkaa olla vihreää. Mutta nyt saisi seuraavan kerran sataa lunta joskus lokakuun lopulla. :)

   Poista