sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Laukun sisältöä ja häntä solmussa

Jenni haastoi minut jo aiemmin kuvaamaan laukkuni sisällön, mutta se on vähän jäänyt. Nyt kuitenkin pudotin laukkuni ja sen sisältö ihan itsekseen levisi lattialle, joten mikäpä parempi tilaisuus. Vähän kyllä järjestelin tavaroita nätimmin kuvaa varten ja löysin myös jo kauan kadoksissa olleen muistikortin, jonka ei olisi ainakaan pitänyt olla laukussani, joskin minulla on joskus siivotessani tapana pudottaa pikku esineitä laukkuuni paremman paikan puutteessa. 


Saman kohtalon on ilmeisesti kokenut Pikku Myy -laastarirasiani, senkään paikka ei ole käsilaukussani. Muuten laukku siis sisältää tietenkin lompakon, kännykän ja avaimet (ne aina tarkastan kotoa poistuessani, koska vähintään niillä pärjää missä vain), muutamia voiteita ja huulirasvoja, pari pakettia nenäliinoja, tabletin ja kosketusnäyttökynän, iPodin, haukun tassuvoidetta, sytkärin, purkkaa, vettä, pinsetit, hiuslenkin, kynsilakkaa, puuteripaperia ja pari muovikassia, joita en nyt katsonut tarpeelliseksi laittaa kuvaan. 


Oli myös pakko laittaa kuva kollin ja koiran päikkäreistä :) Kollin häntä oli kunnolla kiertynyt koiran hännän ympärille, mutta koira alkoi heiluttaa häntäänsä, kun menin lähelle kameran kanssa. Kollilla on muutenkin tapana aina kiertää häntänsä kaiken ympärille ja on yksi inhottavimmista tunteista, kun kylmänä ja märkänä yönä päästää kollin ulkoa sisälle ja hän kietoo märän, kylmän, likaisen häntänsä nilkan ympärille. :D Mutta ihana hän silti on. :)

Ja nyt ei ole enää tulkinnanvaraa ensilumen suhteen, torstain ja perjantain välisenä yönä satoi ainakin 15 senttiä. Tosin nyt sen on jo sekoittunut kuran kanssa märäksi mustaksi mössöksi, mutta hetken kaikki oli kaunista. Ja lumi sai aikaan jouluisen tunnelman, nyt olen niin toiveikas, että edessä olisi valkoinen joulu. Ensimmäiset jouluvalotkin oli jo ihan pakko laittaa esille, vaikka olin päättänyt, että tänä vuonna laitan jouluvalot vasta oikeaoppisesti pikkujouluna. Kun olin lapsi, äitini oli aina tarkka siitä, että vasta pikkujouluviikonloppuna laitetaan jouluvalot ja otetaan nuutinpäivänä pois. Itse olen joskus laittanut jo syyskuussa ja laittanut pois vasta helmikuussa, mutta koska parina viime vuonna joulu tuntui olevan väärään aikaan vuodesta, ajattelin tänä vuonna noudattaa perinteitä. No, kuusiin ja ikkunoihin aion laittaa valot vasta pikkujouluna, mutta laitoin tähden ikkunalle ja otin esiin yhden valaistun pöytäkoristeen, niistä kumpikaan ei ole selkeän jouluinen. Joka tapauksessa, jouluun ei ole kuin vähän yli 40 päivää!! 

Loppuviikko on sujunut vähän paremmin kuin alkuviikko, kenties siksi, että nukuin melkein koko viikon. Tiistaina heräsin kahdeltatoista, menin takaisin nukkumaan puoli yhdeltä, heräsin hiukan ennen kahdeksaa, katsoin vähän tv:tä ja nukuin taas koko yön ja suurimman osan seuraavasta päivästäkin. Torstaina kyllä heräsin jo kymmeneltä ja menin vasta illalla nukkumaan ja nyt viikonlopun olen nukkunut vain öisin. Valvoin paljon edellisenä viikonloppuna, joten olin kyllä väsynytkin, mutta ehkä nuo parin vuorokauden unet oli jokin suojareaktio. Nyt on joka tapauksessa parempi olo. Toistaiseksi ainakin. Ärsyttävää, kun ei koskaan tiedä, millainen olo on seuraavana päivänä. :/ Mutta menen nyt ulos nauttimaan lumesta, kun kerran juuri nyt on ihan ok olo. Ei kai auta kuin kestää ne huonot hetket ja nauttia paremmista hetkistä. 

Hauskaa marraskuista viikkoa! :)

Ja ai niin, laukun sisältö -haasteen saa tehdä kaikki, jotka eivät ole sitä vielä tehneet! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva kun teit haasteen! Ihana lompakko, mistä olet hankkinut sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kirpparilta (oli kylläkin uusi) eli varmaan jostain Kiinasta alkujaan... Mutta siitä on tuo kiinnike jo rikki (liikaa rahaa! :D), joten pitäisi ostaa uusi. :)

   Poista
 2. Ihanat kaverukset nuo kisu ja koira :) !

  VastaaPoista