keskiviikko 24. joulukuuta 2014

HYVÄÄ JOULUA!


Jouluaatto... Meillä on ainakin 15 senttiä lunta ja pieni pakkanen, aivan ihanaa! Koti on siivottu ja koristeltu ja joulutunnelmaakin on pikkuisen löytynyt. Kaikki ihan hyvin siis. Katselin DVD:ltä Frozenin, olikin aivan ihana! Kannattaa katsoa! :)


Koristeluapulainen (oikeassa alakulmassa) sai potkut hommastaan aika äkkiä...  :D Ja ekan lumiukonkin tein, mutta oli niin aneeminen, että koristelin sitä vähän kuvankäsittelyllä. :)


Tässä on niitä Scleichin eläimiä, joista aiemmin puhuin. Asetelmasta ei ihan tullut sellainen, kuin oli tarkoitus, koska ostin vääränlaista tekolunta, joten jouduin laittamaan ne tarjottimelle. No, ensi vuonna sitten. :)
Pääsin ihan ekaa kertaa testaamaan uutta pinkkiä kelkkaanikin! :D Hyvin luisti. :)


Ja eilen muuten mokasin taas ihan kunnolla. Äiti lähti eilen illalla vielä käymään kauppaan ja minä menin saunaan. Meillä pääsee saunan eteisestä myös ulos ja usein avaan oven viilentyäkseni. Seisoskelin alasti ovella ja näin, kun äidin auto tuli pihaan. Minulla ei ollut silmälaseja ja ajovalot osuivat suoraan minuun, joten ihmettelin, miksei hän tule autosta ulos. Jolloin auto peruutti pois pihasta ja lähti... Äiti tuli kotiin noin viisi minuuttia myöhemmin... Että hyvää joulua vaan epäonniselle autoilijalle ja olen hyvin, hyvin pahoillani! :D 


Ja lunta sataa hiljakseen, täydellinen aattoillan sää. 


HYVÄÄ JOULUA!! 

6 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua sinulle! Ihanasti olet jaksanut koristella ja joulun tunnelmaa luoda. Mulla on esillä vain tontut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinulle myös! :)

   Meillä on monta pahvilaatikollista joulukoristeita ja joka vuosi niitä silti tulee lisääkin... Minusta on ihanaa koristella koko talo ihan erinäköiseksi. Sinulla onkin todella hieno tonttukokoelma, kyllä nekin riittää tunnelmaa tuomaan!

   Poista
 2. Hyvää joulua JB! Kauniit koristeet�� Voi hyvin.
  -Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvää joulua myös sinulle ja koko perheelle! :)

   Poista